> BanBao

BanBao vergelijken op prijs

BanBao is educatief bouwstenen speelgoed voor alle kinderen, zowel jongens en meisjes. En is te vergelijken met Lego. BanBao is Europees en dus van hoge kwaliteit en veilig. BanBao begon als een klein Nederlands merk, maar tegenwoordig is het ook bij veel speelgoedwinkels en webshops te koop, Standaard is BanBao een stuk goedkoper dan Lego of Duplo.
Goednieuws! vanaf begin 2017 zal er bouwspeelgoed op de markt komen gebaseerd op Charlie Brown en zijn wereldberoemde hond Snoopy.

BanBao BMW
BMW
Nieuwe : BanBao BMW auto's!
BanBao Bouwonderdelen
Bouwonderdelen
Ontdek nu de bouwonderdelen van BanBao! Neem bijvoorbeeld de losse bouwstenen of de basisplaten die onmisbaar zijn voor de echte bouwer.
BanBao Brandweer
Brandweer
Met de stoere brandweer serie van BanBao beleef je ontzettend veel spannende avonturen!
BanBao Citylife
Citylife
Nieuwe Citylife
BanBao Constructie
Constructie
Met de constructie serie bouw je zonder probleem de grootste bouwwerken!
BanBao Dinosaurus
Dinosaurus
Deze serie bestaat uit zeven gave Dinosaurussen die ieder over specifieke eigenschappen beschikken.
BanBao EcoFarm
EcoFarm
Deze serie bestaat uit negen ongelooflijk leuke bouwsets die zijn gericht op het leven op de boerderij.
BanBao Hi-tech
Hi-tech
De Hi-Tech speelgoedlijn is een stoere racers bouwserie van BanBao!
BanBao Leger
Leger
Elke set beschikt over een uniek gevechtsvoertuig die voorkomt in de machtigste legers van de wereld!
BanBao Marine
Marine
Ervaar het nu zelf en beleef een spannend avontuur met deze marine speelgoedserie!
BanBao Mission Eagle
Mission Eagle
Beleef het nu zelf en ga op ongelooflijk spannende missies in de toekomst met de Mission Eagle serie!
BanBao Politie
Politie
Met de stoere politie serie van BanBao beleef je ontzettend veel spannende avonturen.
BanBao Raceclub
Raceclub
Met de Raceclub voor het eerst een product dat het bouwen met bouwblokjes en een virtual reality spel combineert!
BanBao Racers
Racers
De gave Turbo Power serie van BanBao bestaat uit maar liefst 21 stoere racers met elk unieke en gave eigenschappen!
BanBao Ridders en Kastelen
Ridders en Kastelen
De stoere kastelen serie van BanBao bestaat uit maar liefst negen gave bouwsets waarmee je stoere avonturen beleeft.
BanBao rups
rups
Leer op een leuke manier kennismaken met symbolen via een Rups
BanBao Safari
Safari
Beleef een spannende dag en maak een mooie tocht in een safari vliegtuig, een boot of een jeep.
BanBao Super Cars
Super Cars
Spaar ze nu allemaal, kies je favoriete Super Car en race alleen of tegen je vriendjes!
BanBao Tang Dynastie
Tang Dynastie
De Tang Dynastie is een wel heel bijzondere speelgoedserie van BanBoa!
BanBao Trendy City
Trendy City
De Trendy city serie bestaat uit tien verschillende leuke bouwsets met themas die centraal staan in het stadse leven van jonge meiden.
BanBao Young Ones
Young Ones
Nieuw: BanBao Young Ones speelgoed

Stap binnen in de wereld van BanBao!

BanBao is educatief bouwstenen speelgoed voor alle kinderen. Het streven van BanBao is speelgoed te produceren dat bijdraagt aan de educatieve ontwikkeling van ieder kind. Zo draagt BanBao bij aan de mentale weerbaarheid van een kind, het logisch nadenken, het oplossing gericht werken en het creatief denken. De speelgoeddozen van BanBao staan garant voor urenlang speelplezier. Wereldwijd is het merk BanBao te verkrijgen bij allerlei verkooppunten. De reacties van zowel de ouders en de kinderen zijn overweldigend positief. De producten zijn geschikt voor zowel jongens en meisjes in verschillende leeftijden. De kleine maat blokjes zijn geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. De grotere maat blokken zijn geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. BanBao kent een veelzijdig assortiment voor een zeer betaalbare prijs. Het speelgoed voldoet aan de vereiste wettelijke milieu en veiligheidseisen. BanBao ondersteund projecten die de maatschappelijke positie van kinderen kan verbeteren.

Het educatieve speelgoedmerk BanBao kan met trots melden dat het in Nederland gaat samenwerken met Tim Coronel. Tim Coronel is een sympathieke racer die o.a. bekend is van TV. Tim gaat BanBao op verschillende manieren ondersteunen. Er is een groot netwerk in de racewereld en ver daarbuiten. De doelgroep kinderen is een doelgroep waarmee Tim steeds meer te maken heeft.

LEGO en BanBao begraven de strijdbijl!


LEGO Group en BanBao hebben wereldwijd een regeling bereikt in hun geschillen over de producten van BanBao. BanBao zal de uitspraak van de Nederlandse rechter blijven eerbiedigen. De producten van BanBao zijn voortaan voorzien van het logo van BanBao, de verpakkingen zijn aangepast naar eigen design van BanBao en de product designs wijken af van de LEGO-producten. BanBao heeft verder ook een nieuw figuurtje ontwikkeld (ToBees) met een onderscheidend design dat nog steeds uitwisselbaar is.


BanBao heeft een wereldwijde licentieovereenkomst gesloten met Peanuts in samenwerking met J&M brands. Er zal vanaf begin 2017 bouwspeelgoed op de markt komen gebaseerd op Charlie Brown en zijn wereldberoemde hond Snoopy. Sinds Charles M. Schulz Snoopy en de peanuts creerde in 1950, is het uitgegroeid tot een wereldwijd icoon met 99% wereldwijd merk-bekendheid.

Nieuw! Eigen winkels in Nederland! De winkels zullen het gehele BanBao speelgoed assortiment aanbieden. BanBao presenteert dit jaar o.a. de speciaal ontwikkelde BMW auto's en populaire thema's zoals politie, brandweer,trendy beach en meer. De speelgoed thema's richten zich op kinderen van 1,5 tot 16 jaar oud. De eerste Winkel in Nederland is geopend in Heerlen. De eerste Belgische winkel is geopend in hartje Kortrijk. De volgende winkels volgen snel komend jaar.