Plaats een Review

LUCID SOUND - Wireless Gaming Headset - LS30 (PS4/XBONE/Mobile) White

LUCID SOUND - Wireless Gaming Headset - LS30 (PS4/XBONE/Mobile) White

Lucid Sound LS30 Gold - draadloze 50mm Gaming headset met intuïtieve bediening

De invoering van de meest geavanceerde ontwerp in gaming headsets, de draadloze LS-30 door LucidSound. Het breken van de mallen van de traditionele gaming headsets, de LS-30 ziet er niet alleen elegant, maar functioneel anders dan alle andere gaming headset op de markt. Een revolutionair ontwerp van de LS-30 biedt simplistisch, intuïtieve bediening van de meest gebruikte functies, zoals spel volume, game mute, chatten volume en microfoon mute. Met zowel een ingebouwde microfoon en een afneembare microfoon met arm, kan de LS-3...

 • EAN Barcode : 852888006076
Goedkoopst bij
logo nedgame.nl

€ 179.00

Webshop Voorraad Prijs Kopen
logo nedgame.nl
nedgame.nl
1 dag
€179.00

Lucid Sound LS30 Gold - draadloze 50mm Gaming headset met intuïtieve bediening

De invoering van de meest geavanceerde ontwerp in gaming headsets, de draadloze LS-30 door LucidSound. Het breken van de mallen van de traditionele gaming headsets, de LS-30 ziet er niet alleen elegant, maar functioneel anders dan alle andere gaming headset op de markt. Een revolutionair ontwerp van de LS-30 biedt simplistisch, intuïtieve bediening van de meest gebruikte functies, zoals spel volume, game mute, chatten volume en microfoon mute. Met zowel een ingebouwde microfoon en een afneembare microfoon met arm, kan de LS-30 worden gebruikt op de mobiele gaming apparaten, telefoons en audio-apparaten. De veelzijdigheid en cross-platform compatibiliteit laat de LS-30 ook naadloos samenwerken met de XBOX One, PS4 evenals legacy consoles waaronder de XBOX360 en PS3.

Ziet er anders uit

Niet alle gaming headsets zijn gelijk geschapen en de LS-30 onderscheidt zich onder de menigte. Mix van design en functie, de LS-30 is strak en elegant en biedt een oplossing die elke levensstijl headset kan wedijveren, maar blijft trouw als een hardcore gaming headset. Wie geeft erom hoe je er uitziet in de woonkamer? Wij geven hier om!

Verschillende controle

Veel premium headset heb een probleem met de controleerbaarheid. De meeste draadloze gaming headsets zijn frustrerend om te gebruiken, waardoor de gebruiker moet jagen op een knop of schakelaar in te drukken en vaak de verkeerde kiest. De LS-30 biedt de meest intuïtieve besturing ooit in een gaming headset. Elke oorschelp heeft een elegant geïntegreerde controle wiel en de middelste knop voor een eenvoudige en makkelijk te vinden controles. De LS-30 headset frame, is zo ontworpen dat je handen gemakkelijk de controle van de meest gebruikte functies moeiteloos kunnen vinden.

Voel het verschil

Comfort is een belangrijke voorwaarde voor een gaming headset zodat ze voor uren aan een stuk kunnen worden gedragen. De LS-30 is ontworpen om comfortabel te zijn voor elke grootte van het hoofd. Lucid Sound heeft precies de juiste hoeveelheid van de klemkracht ontworpen om ze veilig te houden en inclusief memory foam oorkussens die oor vermoeidheid en schimmel aan je oren verminderen.

Hoor het verschil

LucidSound is een gespecialiseerde audio bedrijf dat streeft naar de meest uitgebalanceerde high performance audio-ervaring die mogelijk voor gaming geboden wordt. Andere headsets die je direct aansluit op de controller via 3,5 mm jack voor game-audio levert vaak een gecomprimeerde en inferieure audio-ervaring op. De LS-30 maakt gebruik van geavanceerde ongecomprimeerde draadloze technologie en levert de beste mogelijke geluidskwaliteit.

Cool Stuff die je moet weten

Mobile

De LS-30 werkt als een passieve headset wanneer deze niet is aangesloten op je console

Gebruik in combinatie met je mobiele gaming apparaten zoals je 3DS en PS Vita

Gebruik bij je muziekspeler of telefoon en gebeld worden met de geïntegreerde microfoon

Dual Microfoons

Dubbele microfoons bieden een verwijderbare boom mic voor intense online gameplay en een geïntegreerde microfoon voor mobiel gebruik

Draadloos

Geavanceerde ongecomprimeerde draadloze technologie zorgt voor de best mogelijke geluidskwaliteit

Oplaadbare batterij

De ingebouwde batterij levert 15 uur per lading

Onafhankelijke Game Chat en Volume controls

Pas spel en chat volume onafhankelijk van elkaar aan waardoor de gebruiker volledige controle op de audio-ervaring kan aanpassen

Crystal Clear Communication

Gebruik de flexibele boom microfoon voor intense gaming of verwijder deze en gebruik de geïntegreerde microfoon

Ingebouwde microfoon controle

Ingebouwde microfoon monitoren kun je je eigen stem horen, zodat je niet hoeft te schreeuwen en anderen stoort om je heen

50mm Speakers

Een op maat ontworpen 50mm speaker met Neodymium magneten zorgen voor diepe bassen en heldere hoge tonen

EQ Modes

Kies het geluid dat geschikt is voor je of het spel dat je speelt met 3 unieke EQ presets.

Amplified Stereo Sound

Dompel je onder in de zorgvuldig opgebouwde, handtekening LucidSound audio akoestiek.

Systeemcompatibiliteit

 • PlayStation 4
 • Xbox One*
 • Speel station
 • Xbox 360*
 • Mobiel
 • Afhankelijk van de Xbox een controller wordt gebruikt, is de Xbox One stereo headset-adapter kan nodig zijn en apart verkocht. Vereist Xbox 360 met optische poort.

Connectiviteit

 • Console Game Audio: Optical
 • Console Chat Audio: PS4 / PS3 = usb, Xbox One / 360 = bekabelde naar controller
 • Mobile: 3.5mm
 • Headset vermogen: oplaadbare batterij met Micro-usb-poort
 • Base Station power: usb

Verpakkingsinhoud

 • LS-30 Headset
 • -Verwijderbare Boom Mic met stekker
 • usb Base Station
 • Xbox One Chat / Mobile 3.5mm kabel
 • Xbox 360 Chat Cable
 • Micro-usb-oplaadkabel
 • Optische kabel
 • Snelle start gids
Merk

LucidSound

Inhoud LUCID SOUND - Wireless Gaming Headset - LS30 (PS4/XBONE/Mobile) White
Introductie jaar 2018
Leeftijd
EAN 852888006076