Plaats een Review

Razer Thresher 7.1 - Draadloze gaming headset - Xbox One + PC

Razer Thresher 7.1 - Draadloze gaming headset - Xbox One + PC

De Razer Thresher 7.1 voor Xbox One en PC is de complete draadloze audio gaming headset. Met Dolby headphone 7.1 positionele audio, 2.4 GHz lag-free draadloze connectie, digitale microfoon en noise isolatie voor de ultieme game audio-ervaring.Plus-en minpunten Razer Thresher 7.1:
Pluspunten Windows Sonic voor positioneel ...

  • EAN Barcode : 8886419371311
Goedkoopst bij
logo nedgame.nl

€ 148.00

logo Bol.com
Bol.com
€159.00
Webshop Voorraad Prijs Kopen
logo nedgame.nl
nedgame.nl
1 dag
€148.00
logo Bol.com
Bol.com
1
€159.00
De Razer Thresher 7.1 voor Xbox One en PC is de complete draadloze audio gaming headset. Met Dolby headphone 7.1 positionele audio, 2.4 GHz lag-free draadloze connectie, digitale microfoon en noise isolatie voor de ultieme game audio-ervaring.Plus-en minpunten Razer Thresher 7.1:
Pluspunten Windows Sonic voor positioneel en virtueel surround sound
Pluspunten Directe connectie tussen de Thresher en Xbox One / PC
Pluspunten Makkelijk overal mee naar toe te nemen
Pluspunten Oorkussens van kunstleer en traagschuim voor extra comfort
Pluspunten 50 mm drivers om de heldere en krachtige audio te kunnen leveren die je graag hoort.
Minpunten 7.1 Surround Sound is enkel werkzaam op het platform PC.
Minpunten De Razer Thresher 7.1 is alleen geschikt Xbox One en PC, waar bij PC een Xbox wireless adapter vereist is.* Deze is niet inbegrepen.
Minpunten De Razer Thresher 7.1 beschikt niet over een headset stand met een inbregepen 7.1 base station. Ben je daar wel naar op zoek? Dan raden we je de Razer Thresher Ultimate Xbox One aan met inbegrepen luxe headset stand met base station.

* Genieten van de Thresher op PC? Dan dien je de Xbox Wireless adapter nog los aan te schaffen.

Razer Thresher 7.1 Xbox style=

RazerGoed om te weten als gamer:

Extreem comfortabel
De Razer Thresher 7.1Xbox One gaming headset is de complete oplossing voor al jouw game audio. Naas het leveren van lag-free 2.4 GHz wireless audio onderdompeling, focust deze zeer exclusieve gaming headset vol met klasse zich op extreem comfort. De oorkussens van de Thresher zijn bekleed met kunstleer en licht van gewicht door het traagschuim, wat ook zorgt voor dat de headset lekker voelt aan je hoofd. Het nieuwe flagship model van Razer beschikt verder over ingebouwde sneltoetsen en een intrekbare digitale microfoon zodat je direct en ten alle tijde in de game gemakkelijk de microfoon en het volume kunt regelen.
Razer Thresher 7.1 Xbox style=

Duurzaamheid
De batterij van de Thresher 7.1 gaat bij helemaal opgeladen tot maar liefst tot 16 uur lang mee. Gaming marathons zijn geen probleem voor deze headset.
Razer Thresher 7.1 Xbox style=

Windows Sonic virtueel surround sound
De Razer Tresher 7.1 laat zijn klasse horen met Windows Sonic virtueel surround sound voor een ongeëvenaarde postionele audio ervaring. Windows Sonic is Microsoft meest geavanceerde Surround technologie en pas net uitgekomen software. Met Windows Sonic hoor je tot in zeer specifiek detail het omgevingsgeluid binnen de game, ideaal voor bijvoorbeeld shooters of first person games. Je vijanden hoor je van al in de verte aankomen waarmee je je positie zeer zorgvuldig kan uitkiezen om je tegenstander op het juiste moment uit te schakelen. Het geluid staat garant voor een zeer realistische en meeslepende game-ervaring.

Directe connecte met Xbox One
De Razer thresher 7,1 is een echte gaming machine. De Thresher connect direct met je Xbox One, hiervoor is geen dongle nodig. De Thresher garandeert hierbij lange afstand connectie tot een maximum van 6 meter.De intrekbare digitale microfoon biedt jou als gamer de bewegingsvrijheid en flexibiliteit om helder met je teamgenoten over de gekozen strategie te communiceren. Zelfs in rumoerige omgevingen kun je bouwen op de Thresher 7.1, de gaming headset zorgt dat opdrachten en taken goed overkomen en is daarmee een betrouwbare gaming headset.
Razer Thresher 7.1 Xbox style=

Lichtgewicht & isolerend
Razer heeft het flagship model ontworpen om in elke omstandigheid optimaal te kunnen presteren, met focus op comfortabel gamen. De oorkussens van de headset zijn gemaakt van kunstleer en traagschuim, zodat de headset zich kan aanpassen aan de vorm van je hoofd. Dat is wel zo fijn als je een hardcore gamer bent die flink wat uren in sessies steekt
Geen tijd voor pauzes? Geen probleem, De Thresher is een licht gewicht headset welke urenlang te gebruiken is zonder last te krijgen van het dragen.
Razer Thresher 7.1 Xbox style=

Belangrijke kenmerken
• Comfortabele oorkussnes
• On-headset control: direcht toegang tot aanpassing volume en microfoon
• Isolerende oorkussens zodat je geen last hebt van omgevingsgeluid
• Windows Sonic voor superieure postionele audio
• Intrekbare digitale microfoon
• 50 mm drivers voor realistisch en krachtig geluid
• Volle batterij gaat maar liefst 16uur mee
• Geschikt voor Xbox One en *PC (windows 10)
• Directe connectie met Xbox One

Pakketinhoud:
• Razer Thresher 7.1
• Gebruikershandleiding
• USB-dongle voor draadloze verbinding
• 2 jaar fabrieksgarantie

Razer gaming headsets Tip: Bekijk meer Razer headsets
Merk

Razer

Inhoud Razer Thresher 7.1 - Draadloze gaming headset - Xbox One + PC
Introductie jaar 2018
Leeftijd
EAN 8886419371311