Plaats een Review

Razer Tiamat 2.2 V2 - Gaming Headset - PC + Mac + Xbox One + PS4 + Mobile

Razer Tiamat 2.2 V2 - Gaming Headset - PC + Mac + Xbox One + PS4 + Mobile

Op zoek naar een krachtige gaming headset? De Razer Tiamat 2.2 V2 heeft een geweldige diepe bass met aan beide kanten een extra bass voor een maximale audio performance tijdens je favoriete games.Razer Tiamat 2.2 V2
Het nieuwe model van Razer beschikt over 7.1 virtueel surround sound om de gehele gaming omgeving kristalhelder en tot in detail te horen en te voelen. De gaming headset is geoptimaliseer...

  • EAN Barcode : 8886419371106
Goedkoopst bij
logo nedgame.nl

€ 118.00

logo Bol.com
Bol.com
€127.00
Webshop Voorraad Prijs Kopen
logo nedgame.nl
nedgame.nl
1 dag
€118.00
logo Bol.com
Bol.com
4
€127.00
Op zoek naar een krachtige gaming headset? De Razer Tiamat 2.2 V2 heeft een geweldige diepe bass met aan beide kanten een extra bass voor een maximale audio performance tijdens je favoriete games.Razer Tiamat 2.2 V2
Het nieuwe model van Razer beschikt over 7.1 virtueel surround sound om de gehele gaming omgeving kristalhelder en tot in detail te horen en te voelen. De gaming headset is geoptimaliseerd voor postionele audio waardoor je tijdens heftige gaming sessies compleet opgaat in het geluid, wat zorgt voor een super realistische gaming-ervaring.

Razer Tiamat V2 2.2 style=

Plus-en minpunten Razer Tiamat 2.2 V2
Pluspunten Multi-platform compatible
Pluspunten 7.1 surround sound om ongestoord te kunnen gamen
Pluspunten 2 subwoofer drivers om alles tot in detail te kunnen horen
Minpunten De Razer Tiamat 2.2 V2 beschikt niet over 10 onafhankelijke drivers, Razer Chroma en volledige audio control . Zoek je dat wel? Dan raden we je de Razer Tiamat 7.1 V2

2 subwoofer drivers
De Razer Tiamat 2.2 V2 is een exclusieve gaming headset met twee audio drivers in beide oorkussens voor een geweldige audio dat de grond letterlijk laat schudden. De audio dat je bij elke explosie of geweerschot wilt horen als gamer. Deze subwoofers zorgt voor een totale onderdompeling in de game door je dichter dan ooit bij de actie te plaatsen.

Razer Tiamat V2 2.2 style=

Multi-platform
De Razer Tiamat 2.2 V2 is een multi-platform gaming headsets. De headset is geschikt voor console gamers voor de PS4 en Xbox One. Verder is de Razer Tiamat V2 2.2 ook compatible voor PC gamers voor Windows en Mac maar ook op de Nintendo Switch en op Mobile. Voor iedere soort gamer is de Razer Tiamat geschikt om te genieten van ultieme audio.

Premium comfort en duurzaamheid
De Razer Tiamat 2.2 V2 jaren lang getest aan de hand van pro-gamers en ergonomische engineerings, wat heeft geleid tot een unieke hoofdband constructie. Deze hoofdband constructie zorgt voor een gelijkmatige gewichtsverdeling en een verminderde klemkracht. De kunstlederen oorkussen bieden je als gamer een zeer hoog comfort en prettige geluidsisolaties.De Razer Tiamat 2.2 V2 heeft een lange levensduur zodat je jouw tegenstanders kunt blijven terroriseren.

Razer Tiamat V2 2.2 style=

7.1 Virtueel surround sound
De Razer Tiamat 2.2 V2 levert een zeer realistisch en geavanceerde 7.1 virtueel surround sound om de game helemaal tot leven te brengen. Met deze audio hoor je precies waar je vijanden vandaan komen, waar je teamgenoten gelokaliseerd zijn en waar je precies de explosieven moet laten landen. Zo ben je altijd in het voordeel.

Met Razer Synapse kun je de verschillende audiokanalen van de Razer Tiamat 2.2 V2 perfect afstemmen op jouw gewenste audio-ervaring.

Razer Tiamat V2 2.2 style=

Kenmerken Razer Tiamat 2.2 V2
• Geoptimaliseerd voor positioneel geluid zodat je compleet op kunt gaan in de game.
• Twee bassdrivers voor een diepe, dreunende bass.
• Comfortabele, nauwsluitende pasvorm voor langdurig gamen.
• Nauwkeurige, ruisfilterende unidirectionele microfoon.
• Kleine, eenvoudige, inline afstandsbediening.
• Vervangbare, zachte, nepleren oorkussens.>
• Gevlochten kabel
• lDrivers: 4 x 50 mm Neodymium magneten met titanium gecoat diafragma.

Pakketinhoud Razer Tiamat 2.2 V2:
• Razer Tiamat 2.2 V2 gaming headset
• Inline afstandsbediening
• Gebruikshandleiding
• 2 jaar fabrieksgarantie

Bekijk alles van Razer:
Merk

Razer

Inhoud Razer Tiamat 2.2 V2 - Gaming Headset - PC + Mac + Xbox One + PS4 + Mobile
Introductie jaar 2018
Leeftijd
EAN 8886419371106