Plaats een Review

Scrabble 70 Jaar Jubileum Editie - Bordspel

Scrabble 70 Jaar Jubileum Editie - Bordspel

Scrabble bestaat 70 jaar en viert dit met deze schitterende nieuwe jubileumeditie.

Scrabble is al jaren een klassieker onder de bordspellen en gaat met z`n tijd mee. Daarom is de nieuwe versie van het populaire bordspel - 70 jaar Scrabble - nu in een prachtig modern jasje gestoken. Elegante zwarte letterblokjes met folieletters, een zwart speelbord met speciale vakjes die in folie uitgevoerd zijn, een limited edition verpakking met gebosseleerde voorkant en foliedruk. Deze prachtige jubileumuitgave van het populaire spel voor taalfans staat in het teken van doorlopende taalverandering en het leren va...

  • EAN Barcode : 887961733921
Goedkoopst bij
logo Bol.com

€ 79.99

Webshop Voorraad Prijs Kopen
logo Bol.com
Bol.com
5
€79.99
Scrabble bestaat 70 jaar en viert dit met deze schitterende nieuwe jubileumeditie.

Scrabble is al jaren een klassieker onder de bordspellen en gaat met z`n tijd mee. Daarom is de nieuwe versie van het populaire bordspel - 70 jaar Scrabble - nu in een prachtig modern jasje gestoken. Elegante zwarte letterblokjes met folieletters, een zwart speelbord met speciale vakjes die in folie uitgevoerd zijn, een limited edition verpakking met gebosseleerde voorkant en foliedruk. Deze prachtige jubileumuitgave van het populaire spel voor taalfans staat in het teken van doorlopende taalverandering en het leren van nieuwe woorden.

Scrabble daagt spelers uit woorden te spellen met letterblokjes met verschillende waarden. Leg je woorden van boven naar beneden of van links naar rechts, en zorg dat je jouw woord aanlegt aan een letterblokje dat al op het bord ligt. Scrabble is meer dan een spel. Telkens als je speelt, leer je nieuwe woorden!

Inhoud:
• 1 Scrabble-bord
• 102 letterblokjes
• Vier rekjes
• Letterzakje
• Spelregels.

Geschikt voor 2 tot 4 spelers van 10 jaar en ouder.

Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk.

• ​Elegante look met speciaal zwart bord met foliedruk, letterblokjes en verpakking! ​
• Spel woorden van links naar rechts of van boven naar beneden en sluit je letters aan op letterblokjes die al op het bord liggen. En omdat taal doorlopend verandert, zijn er in elke spelronde verrassende nieuwe mogelijkheden!
• Scrabble is niet alleen leuk, maar is ook goed voor het uitbreiden van je woordenschat.
Merk

Mattel

Inhoud Scrabble 70 Jaar Jubileum Editie - Bordspel
Introductie jaar 2018
Leeftijd
EAN 887961733921