> BanBao

Haven

BanBao Haven Speelgoed

In de haven van BanBao wordt altijd volop gewerkt. Containerschepen komen de speelgoed haven binnen, laden en lossen hun vracht om daarna weer de zee op te varen. De vracht die van de schepen af komt wordt direct op vrachtwagens geladen en naar BanBao vervoert. Speelgoed Prijs vergelijkt elke dag voor je bij meer dan 30 winkels de prijzen. Zodat je ook voor deze Haven serie nooit teveel zal betalen.

De haven van BanBao haalt schepen binnen uit alle delen van de wereld. Zet al de containers op vrachtwagens en bevoorraad het land! Nu is het jouw beurt! Bouw de speelgoed laadhaven.

BanBao is educatief bouwstenen speelgoed voor alle kinderen, zowel jongens en meisjes. BanBao is Europees gekeurd en dus van hoge kwaliteit en veilig. BanBao heeft twee soorten bouwstenen, voor de allerkleinste zijn er de grote stenen (Young Ones) en voor kinderen vanaf 5 jaar zijn er de kleine stenen.

Er worden geen nieuwe haven producten meer gemaakt voor alle producten geldt dan ook op=op. Of deze serie nog terug komt op de markt is helaas op dit moment niet te zeggen. Alles wat nog leverbaar is zie je hier onder.