Nieuw Speelgoed vergelijken


LEGO 4904 Olifant (Polybag) LEGO 4904 Olifant (Polybag)
Olifant (Polybag)

€32.40

Bol.com
in Constructiespeelgoed

Zomerzeil Rond 478 cm, 100 Microns Zomerzeil Rond 478 cm, 100 Microns
Zomerzeil Rond 478 cm, 100 Microns

€49.99

Bol.com
in Zwembadverwarming

Zwembadtegels - Voordeelverpakking - 1 verpakking van 6 tegels - 40x40 cm & WAYS scrubborstel Zwembadtegels - Voordeelverpakking - 1 verpakking van 6 tegels - 40x40 cm & WAYS scrubborstel
Deze zwembadtegels zijn ideaal om uw zwembad te beschermen en schoon te houden. Ze zijn erg makkelijk in gebruik en u kan oneindig ver uitbreiden zodat uw zwembad nooit te groot is. Daarnaast zijn de zwembadtegels geschikt voor harde en zachte ondergronden en met de bijgeleverde afwerkranden zien ze er ook nog eens mooi uit. Om uit te rekenen hoeveel zwembadtegels u nodig heeft moet u de lengte en de breedte in cm van uw zwembad delen door 40, dan beide uitkomsten naar boven afronden en dan de twee getallen met elkaar vermenigvuldigen. De uitkomst is het aantal zwembadtegels dat u nodig heeft. Bij een zwembad van bijvoorbeeld 488 x 244 cm heeft u dus (488 : 40) x (244 : 40) = 55 zwembadtegels nodig. Met de Handy Scrubborstel van WAYS schrobt u gemakkelijk de hardnekkigste vlekken van uw zwembadrand of jacuzzi. Geschikt voor het handmatig verwijderen van al het klevend vuil.

Voordelen zwembadtegels
✔ Schimmelwerend
✔ Extra beschermende laag onder je zwembad
✔ Makkelijk op te zetten en af te breken

Voordelen WAYS Handy Scrubborstel
✔ Goede grip
✔ Handig in gebruik

Kenmerken zwembadtegels
- Kleur: Zwart
- Materiaal: Foam
- Afmetingen: 40 x 40 x 1 cm
- Vorm: Vierkant

Verpakkingsinhoud
- 6x zwembadtegel
- WAYS Handy Scrubborstel€32.99

Bol.com
in Zwembad grondzeil

Ballonnen Goldenrod 45 cm 5 stuks Ballonnen Goldenrod 45 cm 5 stuks
Deze ballonnen zijn per 5 stuks verpakt. Qualatex ballonnen zijn 100% latex en dus 100% biologisch afbreekbaar. Qualatex ballonnen zijn van zeer hoge kwaliteit waardoor ze uitermate geschikt zijn om ballondecoratie mee te maken. Qualatex ballonnen van dit formaat zijn geschikt om te vullen met helium. Ballonnen horen niet in de natuur, dus laat ballonnen niet op maar ruim ze op na het gebruik.

€7.69

Bol.com
in Ballonen

Vlaggenlijn in vrolijke kleuren - plastic - voor binnen en buiten - 10 Meter Vlaggenlijn in vrolijke kleuren - plastic - voor binnen en buiten - 10 Meter
Deze vlaggenlijn heeft vrolijke, neon kleurtjes en is leuk voor elk feestje.

€4.95

Bol.com
in Vlaggenlijn

Folieballon / Letterballon Rose Goud - Letter A - 41cm Folieballon / Letterballon Rose Goud - Letter A - 41cm
Deze folieballon van de letter A vormt de perfecte decoratie voor allerlei gelegenheden Inclusief: rietje om ze mee op te blazen.

€2.49

Bol.com
in Ballonen

Bad Ass Stencil Nr. 1027 - BAM1027 - Schmink sjabloon - Bad Ass mini - Geschikt voor schmink en airbrush Bad Ass Stencil Nr. 1027 - BAM1027 - Schmink sjabloon - Bad Ass mini - Geschikt voor schmink en airbrush

BadAss Mini stencils zijn het kleine zusje van de BadAss Full stencils. Met dit schminksjabloon kunt u een waanzinnig effect creëren met je schmink, facepaint en bodypaint. En natuurlijk is het stencil ook geschikt voor airbrush.

U zou de sjablonen zelfs kunnen gebruiken voor het creëren van patronen of figuren op muren, meubels, schilderijen, etc. (Gebruik dan altijd wel waterbasis verf zodat u het sjabloon kunt schoonmaken en hergebruiken.)

De sjabloon is gemaakt van 7mil Mylar kunststof en is vele malen herbruikbaar en van hoge kwaliteit. U kunt de sjablonen gemakkelijk schoonmaken met water (en zeep) en daarna voorzichtig drogen met een tissue of theedoek.

Het sjabloondeel van het stencil is circa 10,5 x 6 cm groot. (Exacte maten kunnen variëren afhankelijk van het motief van het sjabloon) En het stencil bevat aan het uiteinde een rond gaatje waar u een ring of touwtje doorheen kunt doen om meerdere stencils makkelijk bij elkaar te houden.

Werkwijze:
Vul een schminkspons met de gewenste kleur schmink (niet te nat!) en leg het sjabloon op de gewenste plaats op de huid. Dep de spons rustig op het sjabloon. Haal het stencil voorzichtig weg en het motief van het sjabloon zal op de huid zijn overbracht. Herhaal eventueel op de andere plaatsen waar u het motief ook wilt hebben. Let wel op dat u dan de eerder opgebrachte schmink niet uitsmeert. Dus altijd in 1 keer op de huid leggen en niet meer bewegen. Let ook altijd op dat de achterzijde van het sjabloon geen schmink bevat alvorens u de stencil op de huid neer plaatst.

Tip: Eventueel kunt u voordat u het sjabloon verwijderd in de nog natte schmink ook nog wat extra cosmetische glitter deppen met uw vingertoppen of met een glitter penseel voor een nog waanzinniger effect.

Let op: Schmink of eventuele andere accessoires die nodig zijn, zijn niet inbegrepen.€9.25

Bol.com
in Maart update

Intex Easy Set Rond 305x76 cm - 7-delig - Zwembad Pakket Intex Easy Set Rond 305x76 cm - 7-delig - Zwembad Pakket
Met een Intex Easy Set 305x76 cm haalt u een kindvriendelijk en zeer gemakkelijk op te zetten zwembad in huis. Dit ronde opblaaszwembad biedt plaats aan 4 personen, heeft een helder blauwe kleur en is zwemklaar binnen 10 minuten. Het zwembad bevat een stevige 3-laags dikke liner en daarom is de kans op beschadigingen erg klein. De binnenlaag is van polyester en daardoor kindvriendelijk. Met deze set heeft u in één keer alle benodigdheden voor uw zwembad in huis voor het optimaal onderhouden van uw zwembad.

Kenmerken zwembad:
- Vorm: Rond
- Afmeting: 305x76 cm
- Kleur: Blauw
- Liter inhoud: 3.853 liter
- Geschikt voor aantal personen: 4

Pluspunten:
✔ Binnen 10 minuten opgezet
✔ Kindvriendelijk en stevig materiaal
✔ A-merk Intex
✔ Al uw zwembadbenodigdheden in één bestelling
✔ Compleet 7-in-1 WAYS zwembad onderhoudspakket
✔ Inclusief verwarmingsmat waardoor het water tot wel 5 graden warmer kan worden

WAYS Zwembad Onderhoudspakket
Met dit zwembad onderhoudspakket van WAYS gaat u goed voorbereid het zwembadseizoen in. Met de WAYS Handy scrubborstel kunt u gemakkelijk al het klevend vuil van de zwembadwanden af schrobben. Met behulp van de chloortabletten in combinatie met de chloordrijver (inclusief thermometer) houdt u uw zwembadwater schoon, helder en meet u de temperatuur. De pH+ & pH- helpen u om de juiste chloorwaarde te krijgen wanneer deze te hoog of te laag is. De WAYS Vinyl Repair Set is er om alle kleine gaatjes en scheurtjes in het zwembad snel en gemakkelijk te repareren. Als laatste bevat dit onderhoudspakket de WAYS 75 3-in-1 teststrips. Hiermee test u de pH-waarde, chloorwaarde en alkaliniteit van het zwembadwater. Kortom, een zorgvuldig samengesteld pakket om uw zwembad en water in topconditie te houden. Dit voorkomt dat u uw zwembadwater vaak moet verversen; goed voor het milieu en voor uw portemonnee.

Zwembad Verwarming
Door deze verwarmingsmat wordt jouw zwembad verwarmd door de zon, waardoor jij op een efficiënte en milieuvriendelijke manier kan genieten van lekker warm zwembadwater. Leg de verwarmingsmat naast het zwembad in de zon en sluit deze aan op je filterpomp. Het water kan hierdoor tot wel 5 graden warmer worden. Het water wordt door de zonnecollectoren gepompt en het verwarmde water stroomt terug het zwembad in. De mate van verwarmen hangt af van de weersomstandigheden en het wel of niet afdekken van het zwembad gedurende de nacht.

Filterpomp 28602GS
Deze zwembadfilterpomp zorgt ervoor dat u voortaan kunt genieten van een heerlijk schoon zwembad. De filterpomp is gebruiksvriendelijk en gemakkelijk aan te sluiten op de goed passende koppelstukken. Het type H filter die bij de pomp meegeleverd wordt, dient elke week één keer gereinigd te worden en na uiterlijk 4 weken vervangen te worden. De pomp is ideaal voor zwembaden van 2.000 tot 5.000 liter en filtert 1250 liter water per uur schoon. Op deze manier blijft het zwembadwater helder en schoon.

Onderhoudsset
Met deze onderhoudsset houdt u uw zwembad eenvoudig netjes en schoon. De onderhoudsset bestaat uit een aluminium steel (2.39m lang) met verschillende opzetstukjes die stuk voor stuk het onderhoudsgemak vergroten. Met de stofzuigermond kunt u zand of modder van de bodem opzuigen en met het schepnet kunt u alle bladeren uit het zwembad vissen.

Intex Grondzeil 472x472 cm
Dit grondzeil biedt extra veiligheid tegen scherpe voorwerpen en sterke grassoorten die het zwembad zouden kunnen beschadigen. Het grondzeil zorgt ervoor dat u volgend jaar opnieuw plezier heeft van uw zwembad en mag dan ook niet ontbreken.

Verpakkingsinhoud
- Easy Set Zwembad 305x76 cm
- Handleiding
- Reparatieset
- WAYS Zwembad Onderhoudspakket
- Zwembad Verwarming
- Filterpomp 28602GS inclusief filter
- Onderhoudsset
- Grondzeil 472x472 cm

Let op! Wanneer het zwembad, de pomp en/of de accessoires eenmaal in gebruik zijn genomen, kan dit wegens hygiënische redenen niet langer worden geretourneerd!


€319.99

Bol.com
in zwembaden

Reddingsboei sticker - ISO 7010 - E040 50 x 50 mm Reddingsboei sticker - ISO 7010 - E040 50 x 50 mm
Productinformatie
Belangrijkste kenmerken reddingsboei sticker

Volgens de meest recente veiligheidsnorm: ISO 7010
Resistent tegen lichte chemicaliën
Voor binnen- en beperkt buitengebruik
Materiaal: zelfklevende folie
Vierkante sticker met reddingsboei EHBO
Kleur: groen, wit

Omschrijving
Deze sticker laat door middel van het symbool reddingsboei zien dat er op deze plek een reddingsboei aanwezig is.

Wanneer u wilt aangeven dat hier een plek met een reddingsboei aanwezig is, is onze sticker hier ideaal voor. Dit noodgeval pictogram is gemaakt van zelfklevende folie en voldoet aan de laatste veiligheidseisen. Dit zijn ASR A1.3 E040, DIN EN ISO 7010 E040.


€4.95

Bol.com
in Sticker

Amsterdam Markers 15 mm Primairgeel 275 Amsterdam Markers 15 mm Primairgeel 275
een marker van Amsterdam met een punt van 15 mm dik

€13.80

Bol.com
in Stift

Marianne D Craftable Lange Rits CR1528 80x215mm Marianne D Craftable Lange Rits CR1528 80x215mm
Marianne D Craftable Lange Rits CR1528 80x215mm

€13.68

Bol.com
in Basisvoorwerp

Deegvorm 2 in 1, 10 x 1 stuks Deegvorm 2 in 1, 10 x 1 stuks

Onze eerste deegvormer, waarmee zowel een bij als een bladje perfect gevormd kunnen worden.

Voor alle visdegen

 • 10 stuks


€39.95

Bol.com
in Steps

Trout blinker kunstas 5g, zwart-gli./flu-gli.,/10xSB1 Trout blinker kunstas 5g, zwart-gli./flu-gli.,/10xSB1
De Trout Tracker blinkers overtuigen door een uiterst actief loopgedrag. De speciaal ontwikkelde vorm maakt deze toppers onmisbaar voor elke forelvisser. Optimaal geselecteerde kleurencombinaties in twee verschillende gewichten lokken zelfs trage forellen aan de haak. De geheime tip voor schuchtere grote forel. Verkocht per 10 x stuks tegen een scherpe prijs. Kleur & gewicht zie titel van het product.

€66.50

Bol.com
in Steps

Castalia Competition 4000 FD Castalia Competition 4000 FD

Deze molen serie kenmerkt door een zeer rustige loop en nauwkeurige lijn loop. Als een echt hoogtepunt is de body gemaakt van volledig aluminium. Zoals de naam al doet vermoeden, past deze serie perfect bij onze tremarella hengels.

Castalia Competitie 4000 FD
 • 6 + 1 RVS kogellagers
 • Aluminium langwerpige spoel
 • Micro verstelbare koprem
 • CNC balanskruk
 • Balanceer rotor
 • Soft-touch-knop
 • Lijncapaciteit: 0,30 / 195 mm / m
 • Gewicht: 280 gram
 • Ratio: 5,1:1


€81.95

Bol.com
in Steps

BOUM Mijn Eerste Sleutels Met Licht En Geluid BOUM Mijn Eerste Sleutels Met Licht En Geluid
Boum Sleutels Met Licht En Geluid

€16.93

Bol.com
in Bijtspeelgoed

Ballonnenboog - Blauw - BIEK20 - met ophanghaakjes - Feest Versiering - Party Decoratie - Verjaardag - 106 stuks Ballonnenboog - Blauw - BIEK20 - met ophanghaakjes - Feest Versiering - Party Decoratie - Verjaardag - 106 stuks
Wil je een echte eyecatcher voor jouw feest? Stop met zoeken!
Deze geweldige ballonnenboog geeft ieder feest een spectaculaire beleving om nooit te vergeten.
Het is gemakkelijk te maken en op iedere gewenste plek te bevestigen door het lichte gewicht. De boog is aan te passen naar elk gewenst model.

Inhoud:
6 x 45 cm. blauwe ster folie ballonnen
35 x 30 cm. donkerblauwe ballonnen
3 x 12 cm. donkerblauwe ballonnen
20 x 25 cm. zilveren ballonnen
3 x 12 cm. zilveren ballonnen
30 x 25 cm. blauwe ballonnen
3 x 12 cm. blauwe ballonnen
15 x 25 cm. gouden ballonnen
3 x 12 cm. gouden ballonnen
1 x 5 m. ballonnenlint
100 x lijmplakkertjes op de rol
2 x ophanghaakjes
ophanglint

Handleiding:
1. Blaas eerst alle ballonnen op.
2. Span het ballonnenlint tussen bv. twee stoelen
3. Verdeel de zes folie ballonnen over de gehele lengte van het ballonnenlint. Haal ze door de gaatjes en maak ze vast met een plakbandje.
4. Haal de ballonnentuutjes door de gaatjes en verdeel de vier kleuren ballonnen mooi over het lint. Bewaar de kleine ballonnen voor later.
5. Hang de boog op. Eventueel kun je een ophangtouwtje door een gaatje van het lint halen.
5. Vul de open ruimtes op met de kleine ballonnetjes d.m.v. de lijmplakkertjes
6. Het feest kan beginnen! Wat een eyecatcher.
Heel veel plezier


€28.95

Bol.com
in Feestdecoratievoorwerp

Ballonnen Wildberry 45 cm 5 stuks Ballonnen Wildberry 45 cm 5 stuks
Deze ballonnen zijn per 5 stuks verpakt. Qualatex ballonnen zijn 100% latex en dus 100% biologisch afbreekbaar. Qualatex ballonnen zijn van zeer hoge kwaliteit waardoor ze uitermate geschikt zijn om ballondecoratie mee te maken. Qualatex ballonnen van dit formaat zijn geschikt om te vullen met helium. Ballonnen horen niet in de natuur, dus laat ballonnen niet op maar ruim ze op na het gebruik.

€7.69

Bol.com
in Ballonen

pokemonkaart - Alolan Vulpix - 21/145 - guardians rising pokemonkaart - Alolan Vulpix - 21/145 - guardians rising
 • losse pokemonkaart
 • common
 • engels


€2.20

Bol.com
in Maart update

Jagerndorfer - Zetel 6 Pers. Blauw/zwart. Obergassalmbahn 1:32 - JC86452-Model speelgoed / kits / sets / accessoires voor kinderen om te bouwen (hobbys en creatief speelgoed voor kinderen) Jagerndorfer - Zetel 6 Pers. Blauw/zwart. Obergassalmbahn 1:32 - JC86452-Model speelgoed / kits / sets / accessoires voor kinderen om te bouwen (hobbys en creatief speelgoed voor kinderen)
Jagerndorfer - Zetel 6 Pers. Blauw/zwart. Obergassalmbahn 1:32 - JC86452-Model speelgoed / kits / sets / accessoires voor kinderen om te bouwen (hobby`s en creatief speelgoed voor kinderen)( 9120036469198) komt vanJaegerndorfer. Categorie - Skilift, Aantal stukken: , Moeilijkheidsgraad: , Minimum leeftijd: jaar, Type product: , Subtype:, Schaal:1:32, Kleur- Neutral, Dimensies - . Creatieve hobby`s / Model om in elkaar te zetten / Speelgoed / Constructiespeelgoed / Modelbouwsets / Schaalmodellen om te monteren / Modelbouwaccessoires voor kinderen / verzamelobjecten / Modeltreinen en treinsets / Accessoires voor modeltreinen.

€37.99

Bol.com
in Modelbouwpakket

Silicone vorm voor Zeep of Kaarsen Trouwjurken Silicone vorm voor Zeep of Kaarsen Trouwjurken
Deze siliconen mal is geschikt voor het maken van zowel zeep als cakejes! Het materiaal is bestand tegen temperaturen van -60°C tot 230 °C. Siliconen is ideaal als mal omdat het werkt als een natuurlijke antiaanbak laag. Het materiaal is flexibel en je kunt dus alles wat je erin maakt zo eruit drukken! De mal kun je ook gemakkelijk dubbelvouwen en neemt dus minder ruimte in beslag dan een harde mal.

Origin: CN(Origin)€7.99

Bol.com
in Kaarsen mal

Silicone vorm voor Zeep of Kaarsen Trouwjurken Silicone vorm voor Zeep of Kaarsen Trouwjurken
Deze siliconen mal is geschikt voor het maken van zowel zeep als cakejes! Het materiaal is bestand tegen temperaturen van -60°C tot 230 °C. Siliconen is ideaal als mal omdat het werkt als een natuurlijke antiaanbak laag. Het materiaal is flexibel en je kunt dus alles wat je erin maakt zo eruit drukken! De mal kun je ook gemakkelijk dubbelvouwen en neemt dus minder ruimte in beslag dan een harde mal.

Origin: CN(Origin)€14.99

Bol.com
in Kaarsen mal

Silicone vorm voor Zeep of Kaarsen Trouwjurken Silicone vorm voor Zeep of Kaarsen Trouwjurken
Deze siliconen mal is geschikt voor het maken van zowel zeep als cakejes! Het materiaal is bestand tegen temperaturen van -60°C tot 230 °C. Siliconen is ideaal als mal omdat het werkt als een natuurlijke antiaanbak laag. Het materiaal is flexibel en je kunt dus alles wat je erin maakt zo eruit drukken! De mal kun je ook gemakkelijk dubbelvouwen en neemt dus minder ruimte in beslag dan een harde mal.

Origin: CN(Origin)€4.99

Bol.com
in Kaarsen mal

Silicone vorm voor Zeep of Kaarsen Trouwjurken Silicone vorm voor Zeep of Kaarsen Trouwjurken
Deze siliconen mal is geschikt voor het maken van zowel zeep als cakejes! Het materiaal is bestand tegen temperaturen van -60°C tot 230 °C. Siliconen is ideaal als mal omdat het werkt als een natuurlijke antiaanbak laag. Het materiaal is flexibel en je kunt dus alles wat je erin maakt zo eruit drukken! De mal kun je ook gemakkelijk dubbelvouwen en neemt dus minder ruimte in beslag dan een harde mal.

Origin: CN(Origin)€9.99

Bol.com
in Kaarsen mal

Silicone vorm voor Zeep of Kaarsen Trouwjurken Silicone vorm voor Zeep of Kaarsen Trouwjurken
Deze siliconen mal is geschikt voor het maken van zowel zeep als cakejes! Het materiaal is bestand tegen temperaturen van -60°C tot 230 °C. Siliconen is ideaal als mal omdat het werkt als een natuurlijke antiaanbak laag. Het materiaal is flexibel en je kunt dus alles wat je erin maakt zo eruit drukken! De mal kun je ook gemakkelijk dubbelvouwen en neemt dus minder ruimte in beslag dan een harde mal.

Origin: CN(Origin)€5.99

Bol.com
in Kaarsen mal

Silicone vorm voor Zeep of Kaarsen Trouwjurken Silicone vorm voor Zeep of Kaarsen Trouwjurken
Deze siliconen mal is geschikt voor het maken van zowel zeep als cakejes! Het materiaal is bestand tegen temperaturen van -60°C tot 230 °C. Siliconen is ideaal als mal omdat het werkt als een natuurlijke antiaanbak laag. Het materiaal is flexibel en je kunt dus alles wat je erin maakt zo eruit drukken! De mal kun je ook gemakkelijk dubbelvouwen en neemt dus minder ruimte in beslag dan een harde mal.

Origin: CN(Origin)€3.99

Bol.com
in Kaarsen mal

Silicone vorm voor Zeep of Kaarsen Trouwjurken Silicone vorm voor Zeep of Kaarsen Trouwjurken
Deze siliconen mal is geschikt voor het maken van zowel zeep als cakejes! Het materiaal is bestand tegen temperaturen van -60°C tot 230 °C. Siliconen is ideaal als mal omdat het werkt als een natuurlijke antiaanbak laag. Het materiaal is flexibel en je kunt dus alles wat je erin maakt zo eruit drukken! De mal kun je ook gemakkelijk dubbelvouwen en neemt dus minder ruimte in beslag dan een harde mal.

Origin: CN(Origin)€5.99

Bol.com
in Kaarsen mal

Silicone vorm voor Zeep of Kaarsen Trouwjurken Silicone vorm voor Zeep of Kaarsen Trouwjurken
Deze siliconen mal is geschikt voor het maken van zowel zeep als cakejes! Het materiaal is bestand tegen temperaturen van -60°C tot 230 °C. Siliconen is ideaal als mal omdat het werkt als een natuurlijke antiaanbak laag. Het materiaal is flexibel en je kunt dus alles wat je erin maakt zo eruit drukken! De mal kun je ook gemakkelijk dubbelvouwen en neemt dus minder ruimte in beslag dan een harde mal.

Origin: CN(Origin)€4.99

Bol.com
in Kaarsen mal

Silicone vorm voor Zeep of Kaarsen Trouwjurken Silicone vorm voor Zeep of Kaarsen Trouwjurken
Deze siliconen mal is geschikt voor het maken van zowel zeep als cakejes! Het materiaal is bestand tegen temperaturen van -60°C tot 230 °C. Siliconen is ideaal als mal omdat het werkt als een natuurlijke antiaanbak laag. Het materiaal is flexibel en je kunt dus alles wat je erin maakt zo eruit drukken! De mal kun je ook gemakkelijk dubbelvouwen en neemt dus minder ruimte in beslag dan een harde mal.

Origin: CN(Origin)€8.99

Bol.com
in Kaarsen mal

Silicone vorm voor Zeep of Kaarsen Trouwjurken Silicone vorm voor Zeep of Kaarsen Trouwjurken
Deze siliconen mal is geschikt voor het maken van zowel zeep als cakejes! Het materiaal is bestand tegen temperaturen van -60°C tot 230 °C. Siliconen is ideaal als mal omdat het werkt als een natuurlijke antiaanbak laag. Het materiaal is flexibel en je kunt dus alles wat je erin maakt zo eruit drukken! De mal kun je ook gemakkelijk dubbelvouwen en neemt dus minder ruimte in beslag dan een harde mal.

Origin: CN(Origin)€4.99

Bol.com
in Kaarsen mal

Silicone vorm voor Zeep of Kaarsen Trouwjurken Silicone vorm voor Zeep of Kaarsen Trouwjurken
Deze siliconen mal is geschikt voor het maken van zowel zeep als cakejes! Het materiaal is bestand tegen temperaturen van -60°C tot 230 °C. Siliconen is ideaal als mal omdat het werkt als een natuurlijke antiaanbak laag. Het materiaal is flexibel en je kunt dus alles wat je erin maakt zo eruit drukken! De mal kun je ook gemakkelijk dubbelvouwen en neemt dus minder ruimte in beslag dan een harde mal.

Origin: CN(Origin)€15.99

Bol.com
in Kaarsen mal

Silicone vorm voor Zeep of Kaarsen Trouwjurken Silicone vorm voor Zeep of Kaarsen Trouwjurken
Deze siliconen mal is geschikt voor het maken van zowel zeep als cakejes! Het materiaal is bestand tegen temperaturen van -60°C tot 230 °C. Siliconen is ideaal als mal omdat het werkt als een natuurlijke antiaanbak laag. Het materiaal is flexibel en je kunt dus alles wat je erin maakt zo eruit drukken! De mal kun je ook gemakkelijk dubbelvouwen en neemt dus minder ruimte in beslag dan een harde mal.

Origin: CN(Origin)€5.99

Bol.com
in Kaarsen mal

Silicone vorm voor Zeep of Kaarsen Trouwjurken Silicone vorm voor Zeep of Kaarsen Trouwjurken
Deze siliconen mal is geschikt voor het maken van zowel zeep als cakejes! Het materiaal is bestand tegen temperaturen van -60°C tot 230 °C. Siliconen is ideaal als mal omdat het werkt als een natuurlijke antiaanbak laag. Het materiaal is flexibel en je kunt dus alles wat je erin maakt zo eruit drukken! De mal kun je ook gemakkelijk dubbelvouwen en neemt dus minder ruimte in beslag dan een harde mal.

Origin: CN(Origin)€19.99

Bol.com
in Kaarsen mal

Pink Ink • Rice paper Winter wonderland Pink Ink • Rice paper Winter wonderland
Pink Ink • Rice paper Winter wonderland

€20.56

Bol.com
in Basisvoorwerp

Pentart media ink 20 ml orange Pentart media ink 20 ml orange
Pentart media ink 20 ml orange

€10.95

Bol.com
in Hobbyinkt

Statue - Tintin & Terry (Picaroerne) Statue - Tintin & Terry (Picaroerne)
Prachtig beeld van de stripheld Kuifje (Tintin) met zijn hondje Bobbie (Milou).

Dit collector`s item / verzamelobject is uiteraard voorzien van een certificaat van authenticiteit en het beeld heeft een lage oplage.

Merk: Moulinsart.

Materiaal: Resin (hoogwaardig kunsthars).

Afmetingen: 26 cm hoog.


€165.00

Bol.com
in Speelfiguur

Bigjigs stoffen pop Otis 25cm Bigjigs stoffen pop Otis 25cm
Otis is een nieuw stoffen pop van 25cm van Bigjigs. Otis heeft een licht getinte huidskleur en hij heeft zwart kroeshaar.
Hij heeft een polo shirt aan met een korte broek. Otis zijn kleding zijn verwisselbaar. Kijkt u daarvoor verder in deze serie.

Zijn sokjes en schoentjes zitten vast genaaid. Veel plezier met Otis!


€20.89

Bol.com
in Poppen

Zwembad Super Deal - 6-delig - Intex Easy Set Rond 244x61 cm Zwembad Super Deal - 6-delig - Intex Easy Set Rond 244x61 cm
Met een Intex Easy Set 244x61 cm inclusief filterpomp haalt u een kindvriendelijk en zeer gemakkelijk op te zetten zwembad in huis. Dit ronde opblaaszwembad biedt plaats aan 3 personen, heeft een helder blauwe kleur en is zwemklaar binnen 10 minuten. Het zwembad bevat een stevige 3-laags dikke liner en daarom is de kans op beschadigingen erg klein. De binnenlaag is van polyester en daardoor kindvriendelijk. Met deze set heeft u in één keer alle benodigdheden voor uw zwembad in huis voor het optimaal onderhouden van uw zwembad.

Kenmerken zwembad:
- Vorm: Rond
- Afmeting: 244x61 cm
- Kleur: Blauw
- Liter inhoud: 1.942 liter
- Geschikt voor aantal personen: 3

Pluspunten:
✔ Binnen 10 minuten opgezet
✔ Kindvriendelijk en stevig materiaal
✔ A-merk Intex
✔ Al uw zwembadbenodigdheden in één bestelling
✔ Compleet 7-in-1 WAYS zwembad onderhoudspakket
✔ Inclusief zwembadstofzuiger

Filterpomp 28602GS
Deze zwembadfilterpomp zorgt ervoor dat u voortaan kunt genieten van een schoon zwembad. De pomp is van uitstekende kwaliteit en beschikt over hoge kwaliteit filters met een snelle watercirculatie. De filterpomp is gebruiksvriendelijk en gemakkelijk aan te sluiten aan de goed passende koppelstukken. Het type H filter dat meekomt met de pomp dient na een week gereinigd te worden en na 2 weken vervangen te worden. De pomp is ideaal voor zwembaden van 2.000 tot 5.000 liter.

WAYS Zwembad Onderhoudspakket
Met dit zwembad onderhoudspakket van WAYS gaat u goed voorbereid het zwembadseizoen in. Met de WAYS Handy scrubborstel kunt u gemakkelijk al het klevend vuil van de zwembadwanden af schrobben. Met behulp van de chloortabletten in combinatie met de chloordrijver (inclusief thermometer) houdt u uw zwembadwater schoon, helder en meet u de temperatuur. De pH+ & pH- helpen u om de juiste chloorwaarde te krijgen wanneer deze te hoog of te laag is. De WAYS Vinyl Repair Set is er om alle kleine gaatjes en scheurtjes in het zwembad snel en gemakkelijk te repareren. Als laatste bevat dit onderhoudspakket de WAYS 75 3-in-1 teststrips. Hiermee test u de pH-waarde, chloorwaarde en alkaliniteit van het zwembadwater. Kortom, een zorgvuldig samengesteld pakket om uw zwembad en water in topconditie te houden. Dit voorkomt dat u uw zwembadwater vaak moet verversen; goed voor het milieu en voor uw portemonnee.

Zwembadstofzuiger
De elektrische zwembadstofzuiger is ideaal om de bodem en alle lastige randjes en hoekjes van uw zwembad schoon te maken. Deze zwembadstofzuiger bevat een verstelbare steel van 2.4 meter lang, een oplaadbare accu, twee verschillende zuigmonden en een intern filter. De accu kunt u met de USB kabel opladen en het filter moet u elke week reinigen. Daarnaast is de zwembadstofzuiger uitgerust met een praktische en functionele afneembare en herbruikbare blad- en vuilopvangzak om u een volledige en snelle reiniging te garanderen. Op deze manier kunt u gemakkelijk van buiten het zwembad uw zwembad schoonmaken.

Intex Grondzeil 472x472 cm
Dit grondzeil biedt extra veiligheid tegen scherpe voorwerpen en sterke grassoorten die het zwembad zouden kunnen beschadigen. Het grondzeil zorgt ervoor dat u volgend jaar opnieuw plezier heeft van uw zwembad en mag dan ook niet ontbreken.

Verpakkingsinhoud
- Easy Set Zwembad 244x61 cm
- Handleiding
- Reparatieset
- Filterpomp 28602GS inclusief filter
- WAYS Zwembad Onderhoudspakket
- Zwembadstofzuiger
- Grondzeil 472x472 cm

Let op! Wanneer het zwembad, de pomp en/of de accessoires eenmaal in gebruik zijn genomen, kan dit wegens hygiënische redenen niet langer worden geretourneerd!


€319.99

Bol.com
in zwembaden

Verhaak Kerstmuts Met Sterverlichting Polyester Rood/wit Verhaak Kerstmuts Met Sterverlichting Polyester Rood/wit
Verhaak kerstmuts met verlichting

Met deze kerstmuts zijn alle ogen op jou gericht! De muts is heerlijk zacht en de rode knipperlichten in stervorm maken hem helemaal af.

Specificaties:
Kleur: rood, wit
Geslacht: unisex
Materiaal: polyester
Diameter: ca. 28 cm
Type verlichting: led
Voeding: 2x AA-batterijen (niet inbegrepen)


€11.99

Bol.com
in Hoedjes en meer

LIGHTAILING Harry Potter kasteel set - Compatibel met Lego 71043 LIGHTAILING Harry Potter kasteel set - Compatibel met Lego 71043
 • Gebruik: De lichtset wordt gebruikt om het Harry Potter Hogwarts kasteel te versieren (Lego set niet inbegrepen).
 • Producteigenschappen: de lamp is handgemaakt van originele onderdelen. Het bevat 7 USB-lampensets, instructies, batterijvak en 1 USB-aansluiting. Gewoon aansluiten en je bouwstenen lichten op dankzij ons prachtige ontwerp!
 • Tips: gebruik een klein pincet om te installeren. Drie AAA-batterijen of USB-oplaadkabel worden gebruikt voor de stroomvoorziening, de spanning moet lager zijn dan 5V om oververhitting en brand te voorkomen.
 • Installatie-instructies: bevestig de lampen volgens uw wensen. Installeer de LED-verlichting voorzichtig, trek niet te strak aan, buig of schud niet.


€259.87

Bol.com
in Constructiespeelgoed

Echte rozenblaadjes - Kleur Chocolade-2 liter doos - 100% natuurlijk Echte rozenblaadjes - Kleur Chocolade-2 liter doos - 100% natuurlijk
• Echte rozenblaadjes. Decoratief, kleurvol, zijdezacht, 100% biologisch afbreekbaar en veel langer houdbaar dan u ooit gedacht had. De geconserveerde rozenblaadjes worden behandeld door middel van een geavanceerd technisch proces. De natuurlijke sappen in de rozenblaadjes worden vervangen door een mengsel van glycerine, water en kleurstoffen. Net alsof ze net geplukt zijn! • Inhoud: 2 liter échte rozenblaadjes• Aantal handjes met rozenblaadjes: 8-10• Afmeting transparante verpakking: 19x19x5,7 cm.• Houdbaar voor 1-2 jaar• 100% biologisch afbreekbaar• Direct leverbaar • Kleur Chocolade • Op ma-vr voor 15:00 uur besteld, de volgende dag in huis. Hoeveel rozenblaadjes bevat 1 liter? Aantal: circa 150-200 stuks. Dit is afhankelijk van de kleur en grootte. Gewicht: Gevriesdroogde rozenblaadjes 40-50 gram, geconserveerde rozenblaadjes 70-80 gram. Tafeldecoratie: Een lichte besprenkeling voor 3-4 tafels (8-10 personen). Aantal handjes: 4-5 handjes per liter. Aantal confetti zakjes: 5-7 stuks, medium maat zakje. Altaar aanloop: Een lichte besprenkeling voor ca. 1 meter.

€27.99

Bol.com
in Confetti

Bad Ass Stencil Nr. 1022 - BAM1022 - Schmink sjabloon - Bad Ass mini - Geschikt voor schmink en airbrush Bad Ass Stencil Nr. 1022 - BAM1022 - Schmink sjabloon - Bad Ass mini - Geschikt voor schmink en airbrush

BadAss Mini stencils zijn het kleine zusje van de BadAss Full stencils. Met dit schminksjabloon kunt u een waanzinnig effect creëren met je schmink, facepaint en bodypaint. En natuurlijk is het stencil ook geschikt voor airbrush.

U zou de sjablonen zelfs kunnen gebruiken voor het creëren van patronen of figuren op muren, meubels, schilderijen, etc. (Gebruik dan altijd wel waterbasis verf zodat u het sjabloon kunt schoonmaken en hergebruiken.)

De sjabloon is gemaakt van 7mil Mylar kunststof en is vele malen herbruikbaar en van hoge kwaliteit. U kunt de sjablonen gemakkelijk schoonmaken met water (en zeep) en daarna voorzichtig drogen met een tissue of theedoek.

Het sjabloondeel van het stencil is circa 10,5 x 6 cm groot. (Exacte maten kunnen variëren afhankelijk van het motief van het sjabloon) En het stencil bevat aan het uiteinde een rond gaatje waar u een ring of touwtje doorheen kunt doen om meerdere stencils makkelijk bij elkaar te houden.

Werkwijze:
Vul een schminkspons met de gewenste kleur schmink (niet te nat!) en leg het sjabloon op de gewenste plaats op de huid. Dep de spons rustig op het sjabloon. Haal het stencil voorzichtig weg en het motief van het sjabloon zal op de huid zijn overbracht. Herhaal eventueel op de andere plaatsen waar u het motief ook wilt hebben. Let wel op dat u dan de eerder opgebrachte schmink niet uitsmeert. Dus altijd in 1 keer op de huid leggen en niet meer bewegen. Let ook altijd op dat de achterzijde van het sjabloon geen schmink bevat alvorens u de stencil op de huid neer plaatst.

Tip: Eventueel kunt u voordat u het sjabloon verwijderd in de nog natte schmink ook nog wat extra cosmetische glitter deppen met uw vingertoppen of met een glitter penseel voor een nog waanzinniger effect.

Let op: Schmink of eventuele andere accessoires die nodig zijn, zijn niet inbegrepen.€9.25

Bol.com
in Maart update

Hobbyring, Kurken ring Brenn Peter Junior Hobbyring, Kurken ring Brenn Peter Junior
Kurken ring voor uw Brenn Peter Junior. Gemakkelijk vervangbaar.


€8.15

Bol.com
in Hobbypakket

Vaessen Creative • Gipsvorm 2 engelenduos Vaessen Creative • Gipsvorm 2 engelenduos
Vaessen Creative • Gipsvorm 2 engelenduo`s

€22.70

Bol.com
in Basisvoorwerp

Zwembad Comfort Pakket - Intex Easy Set Rond 244x61 cm Zwembad Comfort Pakket - Intex Easy Set Rond 244x61 cm
Met een Intex Easy Set 244x61 cm inclusief filterpomp haalt u een kindvriendelijk en zeer gemakkelijk op te zetten zwembad in huis. Dit ronde opblaaszwembad biedt plaats aan 3 personen, heeft een helder blauwe kleur en is zwemklaar binnen 10 minuten. Het zwembad bevat een stevige 3-laags dikke liner en daarom is de kans op beschadigingen erg klein. De binnenlaag is van polyester en daardoor kindvriendelijk. Met deze set heeft u in één keer alle benodigdheden voor uw zwembad in huis voor het optimaal onderhouden van uw zwembad.

Kenmerken zwembad:
- Vorm: Rond
- Afmeting: 244x61 cm
- Kleur: Blauw
- Liter inhoud: 1.942 liter
- Geschikt voor aantal personen: 3

Pluspunten:
✔ Binnen 10 minuten opgezet
✔ Kindvriendelijk en stevig materiaal
✔ A-merk Intex
✔ Al uw zwembadbenodigdheden in één bestelling
✔ Compleet 7-in-1 WAYS zwembad onderhoudspakket
✔ Inclusief deluxe onderhoudsset met schepnet, scrubborstel, stofzuigerslang, en vacuümpomp met verschillende mondstukken

Filterpomp 28602GS
Deze zwembadfilterpomp zorgt ervoor dat u voortaan kunt genieten van een schoon zwembad. De pomp is van uitstekende kwaliteit en beschikt over hoge kwaliteit filters met een snelle watercirculatie. De filterpomp is gebruiksvriendelijk en gemakkelijk aan te sluiten aan de goed passende koppelstukken. Het type H filter dat meekomt met de pomp dient na een week gereinigd te worden en na 2 weken vervangen te worden. De pomp is ideaal voor zwembaden van 2.000 tot 5.000 liter.

WAYS Zwembad Onderhoudspakket
Met dit zwembad onderhoudspakket van WAYS gaat u goed voorbereid het zwembadseizoen in. Met de WAYS Handy scrubborstel kunt u gemakkelijk al het klevend vuil van de zwembadwanden af schrobben. Met behulp van de chloortabletten in combinatie met de chloordrijver (inclusief thermometer) houdt u uw zwembadwater schoon, helder en meet u de temperatuur. De pH+ & pH- helpen u om de juiste chloorwaarde te krijgen wanneer deze te hoog of te laag is. De WAYS Vinyl Repair Set is er om alle kleine gaatjes en scheurtjes in het zwembad snel en gemakkelijk te repareren. Als laatste bevat dit onderhoudspakket de WAYS 75 3-in-1 teststrips. Hiermee test u de pH-waarde, chloorwaarde en alkaliniteit van het zwembadwater. Kortom, een zorgvuldig samengesteld pakket om uw zwembad en water in topconditie te houden. Dit voorkomt dat u uw zwembadwater vaak moet verversen; goed voor het milieu en voor uw portemonnee.

Onderhoudsset Deluxe
Met deze Deluxe onderhoudsset heeft u alle schoonmaakartikelen in huis! De Onderhoudsset Deluxe bevat alle accessoires die u ook in het standaard onderhoudspakket kan vinden plus nog vele extra`s. De onderhoudsset deluxe bevat een langere aluminium steel (2.79m lang), waardoor u gemakkelijk meerdere meters kunt bereiken. Naast het schepnet om bladeren uit het zwembad te vissen bevat deze set ook een scrubborstel om klevend vuil uit het zwembad te schrobben, een stofzuigerslang en een vacuümpomp waar je de verschillende zuigmonden op kunt aansluiten. De ene kant van stofzuigerslang sluit je aan op de filterpomp en de andere kant op de vacuümpomp en u kunt beginnen met het schoonzuigen van uw zwembad!

Intex Grondzeil 472x472 cm
Dit grondzeil biedt extra veiligheid tegen scherpe voorwerpen en sterke grassoorten die het zwembad zouden kunnen beschadigen. Het grondzeil zorgt ervoor dat u volgend jaar opnieuw plezier heeft van uw zwembad en mag dan ook niet ontbreken.

Zwembadladder 91 cm
Deze zeer stabiele en stevige ladder zorgt ervoor dat het in- en uitklimmen van het zwembad een stuk gemakkelijker gaat. De ladder is gemaakt van een stevig stalen frame en beschikt over degelijke plastic antislip-treden voor extra grip. De ladder is gemakkelijk in elkaar te zetten.

Voetenbad
Dit praktische voetenbad met anti-slipbodem voorkomt vuil en rommel in het zwembad. Het kan bevestigd worden aan de onderkant van de zwembadladder, zodat u met schone voeten het zwembad in gaat.

Easy Set Afdekzeil ø244 cm
Dit afdekzeil zorgt ervoor dat er geen vuil in het zwembad komt als u er niet in zwemt. Door het geperforeerde materiaal blijft het regenwater niet meer op het afdekzeil liggen, waardoor het water kan ademen. Daarnaast zorgt het afdekzeil er voor dat de warmte van het zwembad langer vastgehouden wordt.

Verpakkingsinhoud
- Easy Set Zwembad 244x61 cm
- Handleiding
- Reparatieset
- Filterpomp 28602GS inclusief filter
- WAYS Zwembad Onderhoudspakket
- Onderhoudsset Deluxe
- Grondzeil 472x472 cm
- Zwembadladder 91cm
- Voetenbad
- Afdekzeil ø244 cm
Let op! Wanneer het zwembad, de pomp en/of de accessoires eenmaal in gebruik zijn genomen, kan dit wegens hygiënische redenen niet langer worden geretourneerd!


€369.99

Bol.com
in zwembaden

Waterspeelset - Trolley Waterspeelset - Trolley
Beleef eindeloos waterpret met de waterbaan.
De waterbaan kan opgeklapt worden en is dus handig om mee te nemen naar je vriendjes en vriendinnetjes.


€69.95

Bol.com
in Waterbaanaccessoires

Echte rozen - Donkerrood Maat L, 6 rozen - 100% natuurlijk Echte rozen - Donkerrood Maat L, 6 rozen - 100% natuurlijk
• Echte rozenblaadjes. Decoratief, kleurvol, zijdezacht, 100% biologisch afbreekbaar en veel langer houdbaar dan u ooit gedacht had. De geconserveerde rozenblaadjes worden behandeld door middel van een geavanceerd technisch proces. De natuurlijke sappen in de rozenblaadjes worden vervangen door een mengsel van glycerine, water en kleurstoffen. Net alsof ze net geplukt zijn! • Inhoud: 6 geconserveerde rozen• Afmeting roos: hoogte 5 cm. Ø 5,5 cm.• Verpakt in luxe verpakking mét kijkvenster.• Houdbaar voor 1-2 jaar.• Direct leverbaar • Kleur Rood • Op ma-vr voor 15:00 uur besteld, de volgende dag in huis. Hoeveel rozenblaadjes bevat 1 liter? Aantal: circa 150-200 stuks. Dit is afhankelijk van de kleur en grootte. Gewicht: Gevriesdroogde rozenblaadjes 40-50 gram, geconserveerde rozenblaadjes 70-80 gram. Tafeldecoratie: Een lichte besprenkeling voor 3-4 tafels (8-10 personen). Aantal handjes: 4-5 handjes per liter. Aantal confetti zakjes: 5-7 stuks, medium maat zakje. Altaar aanloop: Een lichte besprenkeling voor ca. 1 meter.

€27.99

Bol.com
in Confetti

FunCakes Sprinkle Medley Dino - 65g FunCakes Sprinkle Medley Dino - 65g

De dino sprinkle medley van FunCakes brengt een glimlach op iedereens gezicht. Deze strooisels zijn een gemakkelijke manier om je traktaties op te vrolijken in slechts seconden! Ideaal voor het decoreren van cupcakes, koekjes, donuts en meer.

Productkenmerken:

 • De FunCakes sprinkle medley is perfect voor het decoreren van taarten, cupcakes, donuts, koekjes, desserts, ijs en veel meer! Ze zien er niet alleen leuk uit, maar smaken ook heerlijk!
 • De verpakking bevat de volgende talen: Nederlands, Engels en Duits.
 • Verpakt in een handig strooipotje
 • Inhoud: 65 gram.

Ingrediënten: suiker, dextrose, zetmeel (tarwe, maïs), rijstmeel, glucosestroop, plantaardig vet (palm), kleurstof: E101, E131, E132, E133, E153, invertsuikerstroop, volledig gehydrogeneerde olie (raapzaad), verdikkingsmiddel: E413, glansmiddel: E901, E903, plantaardige olie (kokos en raapzaad), emulgator: E322 (soja), zuurteregelaar: E330, aroma, zout. Voor allergenen, zie de vetgedrukte ingrediënten. Kan sporen bevatten van: melk.€8.75

Bol.com
in Taartdecoratie

Pluche activiteitsspiraal 53cm Olifant - Rammelaar - Vanaf 0 maanden Pluche activiteitsspiraal 53cm Olifant - Rammelaar - Vanaf 0 maanden
Activiteiten babyspeelgoed trapeze Olifant Blauw / oranje.

Of het nu voor de kinderwagen, voor de buggy, de auto of de Maxi Cosi is.
Door de praktische rekbaarheid is de spiraal overal snel te bevestigen en is er overal plezier.
uit de serie Baby Olifant van Happy People.
met motorische elementen, spiegel en olifantenkop met rammelaar veel te begrijpen en veel te ontdekken voor uw baby Eenvoudig en praktisch overal te bevestigen Uitschuifbaar tot 55 cm,
Gemaakt van heerlijk zacht zacht velours geschikt voor handwas Merkkwaliteit van Happy People voor kinderen vanaf 0 maanden.


€18.90

Bol.com
in Maart update

Ultieme fijne Shad - 50mm - Roze - Bubble Gum - 8 x 8 Stuks Ultieme fijne Shad - 50mm - Roze - Bubble Gum - 8 x 8 Stuks

Het ultieme fijne rib shad van Paladin is speciaal ontwikkeld voor het moderne UL vissen.

De speciale lamellenstructuur zorgt voor een extreem flexibele beweging. De punt van de staart zorgt voor levensechte impulsen en beweegt in elke richting met elke kleine pluk. Het aas wordt ook gekenmerkt door hun ideale aroma-afgifte.
Voor de vis smaakt het aas niet naar rubber, maar naar de respectievelijke smaak. Door het superzachte rubber waarvan het aas is gemaakt en de resulterende maximale mobiliteit, slikt de overvaller het aas volledig in.

 • 50 mm
 • Roze
 • Bubble Gum
 • 8 x 8 stuks


€75.00

Bol.com
in Steps

Maruto Feeder geb. zwart Gr.6 (9824) / 10 x SB10 Maruto Feeder geb. zwart Gr.6 (9824) / 10 x SB10
Maruto Feeder geb. zwart Gr.6 (9824) / 10 x SB10

€46.50

Bol.com
in Steps

ACE | 72570 | Flak 36, 3.7cm | 1:72 ACE | 72570 | Flak 36, 3.7cm | 1:72

ACE | 72570 | Flak 36, 3.7cm | 1:72

3.7cm Flak.36 with Sd.Ah.52 carriage trailer

1/72 plastic kit van ACE models€19.34

Bol.com
in Modelbouwpakket

NOCH 0013214 NOCH 0013214
NOCH 13214. Soort: Landschap, Merkcompatibiliteit: NOCH, Schaal: HO (1:87). Diepte: 40 mm. Aantal per verpakking: 2 stuk(s). Aanbevolen geslacht: Jongen/meisje

€12.10

Bol.com
in Modelbouwdecoratie

pentart media inkt 20ml diluent pentart media inkt 20ml diluent
pentart media inkt 20ml diluent

€10.95

Bol.com
in Hobbyinkt

pentart media inkt 20ml mallow pentart media inkt 20ml mallow
pentart media inkt 20ml mallow

€10.95

Bol.com
in Hobbyinkt

vaco , knuffel , geel , beer 30 cm vaco , knuffel , geel , beer 30 cm
knuffel van vaco
beer in geel in stof , super zacht


€24.90

Bol.com
in Maart update

Pop it Fidget Toy - 3 delig pakket Pop it Fidget Toy - 3 delig pakket

Dit 3 delig pakket bevat:
- Gele bloem
- Groene octagon
- Oranje unicorn

Heb je ook vaak last van stress? Wil je je frustraties kwijt of verveel jij je ook zo door de pandemie die ons allemaal in bedwang houdt? Dan is er nu dé oplossing voor jou… De Fidget toys pop it neemt alle stress weg en brengt rust. Handig om de fidget toy mee te nemen naar het werk zodat je even de irritaties van je af kan “poppen”.

Het kan als sensorisch spel gebruikt worden bij kinderen en mensen met een beperking, ze trainen hun fijne motoriek en ondervinden hierdoor rust. Voor mensen met autisme, stress, ADHD en angst is het een sterk hulpmiddel om hun frustraties aan de kant te zetten. Door het indrukken van de bubbles wordt het lichaam rustig en ondervindt de persoon kalmte waardoor hij beter kan functioneren.

Kenmerken:

 • Voor alle leeftijden
 • Werkt stress verminderend
 • Educatief
 • Lichtgewicht (65 gram)
 • Siliconen (BPA vrij)
 • Ecologisch
 • Wasbaar
 • Rond design

Voel jij of je kind zich thuis verveeld en prikkelbaar door de epidemie? Is het je opgevallen dat je kind of jij zelf, zich plotseling angstig, rusteloos en een beetje OCS voelt? Dan heb je misschien deze Fidget toys pop it nodig. Het verlicht stress en angst door simpelweg met dit speelgoed te spelen. Druk de bubble naar beneden en Pop it! Druk gewoon de bubbles naar beneden en ze maken een licht ploffend geluid; draai het dan om en begin opnieuw!

Kwaliteit
De Fidget toys pop it is gemaakt van een hoogwaardig siliconenmateriaal, niet giftig, smaakloos, kan lange tijd worden hergebruikt en worden gereinigd. Heldere kleuren en aangename geluiden zullen iedereen zeker plezieren!

Voor alle leeftijden
Deze Fidget toys pop it is geweldig voor kinderen van 5 jaar tot volwassenen van 85 jaar. Geschikt voor alle soorten mensen, decompressie op kantoor, autistische kinderen. Een geweldig cadeau voor verjaardag, kerst, Thanksgiving.

Afmetingen
12,5 cm x 12,5 cm x 1,5 cm

Just “Pop it” and go with the flow!€15.99

Bol.com
in Fidget

Qualatex 22in Gelukkige Afstudeer Accolades Enkele Bubbelballon (Veelkleurig) Qualatex 22in Gelukkige Afstudeer Accolades Enkele Bubbelballon (Veelkleurig)
22 inch luchtballon. Woorden lezen - Gefeliciteerd, enz.. Geleverd in leeggelopen toestand. Geleverd door Qualatex - Pioneer Europe Ltd.. Ref: SG15506.

€16.99

Bol.com
in Ballonen

Anagram Hart Verjaardagsfolie Ballon (Platina satijn) Anagram Hart Verjaardagsfolie Ballon (Platina satijn)
Heliumfolie ballon. Hartvormig. Happy Anniversary` met hartenballon detail. 18 Inch. Ref: SG17286.

€13.74

Bol.com
in Ballonen

Bad Ass Stencil Nr. 3011 - BAM3011 - Schmink sjabloon - Bad Ass mini - Geschikt voor schmink en airbrush Bad Ass Stencil Nr. 3011 - BAM3011 - Schmink sjabloon - Bad Ass mini - Geschikt voor schmink en airbrush

BadAss Mini stencils zijn het kleine zusje van de BadAss Full stencils. Met dit schminksjabloon kunt u een waanzinnig effect creëren met je schmink, facepaint en bodypaint. En natuurlijk is het stencil ook geschikt voor airbrush.

U zou de sjablonen zelfs kunnen gebruiken voor het creëren van patronen of figuren op muren, meubels, schilderijen, etc. (Gebruik dan altijd wel waterbasis verf zodat u het sjabloon kunt schoonmaken en hergebruiken.)

De sjabloon is gemaakt van 7mil Mylar kunststof en is vele malen herbruikbaar en van hoge kwaliteit. U kunt de sjablonen gemakkelijk schoonmaken met water (en zeep) en daarna voorzichtig drogen met een tissue of theedoek.

Het sjabloondeel van het stencil is circa 10,5 x 6 cm groot. (Exacte maten kunnen variëren afhankelijk van het motief van het sjabloon) En het stencil bevat aan het uiteinde een rond gaatje waar u een ring of touwtje doorheen kunt doen om meerdere stencils makkelijk bij elkaar te houden.

Werkwijze:
Vul een schminkspons met de gewenste kleur schmink (niet te nat!) en leg het sjabloon op de gewenste plaats op de huid. Dep de spons rustig op het sjabloon. Haal het stencil voorzichtig weg en het motief van het sjabloon zal op de huid zijn overbracht. Herhaal eventueel op de andere plaatsen waar u het motief ook wilt hebben. Let wel op dat u dan de eerder opgebrachte schmink niet uitsmeert. Dus altijd in 1 keer op de huid leggen en niet meer bewegen. Let ook altijd op dat de achterzijde van het sjabloon geen schmink bevat alvorens u de stencil op de huid neer plaatst.

Tip: Eventueel kunt u voordat u het sjabloon verwijderd in de nog natte schmink ook nog wat extra cosmetische glitter deppen met uw vingertoppen of met een glitter penseel voor een nog waanzinniger effect.

Let op: Schmink of eventuele andere accessoires die nodig zijn, zijn niet inbegrepen.€9.25

Bol.com
in Maart update

Bad Ass Stencil Nr. 1319 - BAM1319 - Schmink sjabloon - Bad Ass mini - Geschikt voor schmink en airbrush Bad Ass Stencil Nr. 1319 - BAM1319 - Schmink sjabloon - Bad Ass mini - Geschikt voor schmink en airbrush

BadAss Mini stencils zijn het kleine zusje van de BadAss Full stencils. Met dit schminksjabloon kunt u een waanzinnig effect creëren met je schmink, facepaint en bodypaint. En natuurlijk is het stencil ook geschikt voor airbrush.

U zou de sjablonen zelfs kunnen gebruiken voor het creëren van patronen of figuren op muren, meubels, schilderijen, etc. (Gebruik dan altijd wel waterbasis verf zodat u het sjabloon kunt schoonmaken en hergebruiken.)

De sjabloon is gemaakt van 7mil Mylar kunststof en is vele malen herbruikbaar en van hoge kwaliteit. U kunt de sjablonen gemakkelijk schoonmaken met water (en zeep) en daarna voorzichtig drogen met een tissue of theedoek.

Het sjabloondeel van het stencil is circa 10,5 x 6 cm groot. (Exacte maten kunnen variëren afhankelijk van het motief van het sjabloon) En het stencil bevat aan het uiteinde een rond gaatje waar u een ring of touwtje doorheen kunt doen om meerdere stencils makkelijk bij elkaar te houden.

Werkwijze:
Vul een schminkspons met de gewenste kleur schmink (niet te nat!) en leg het sjabloon op de gewenste plaats op de huid. Dep de spons rustig op het sjabloon. Haal het stencil voorzichtig weg en het motief van het sjabloon zal op de huid zijn overbracht. Herhaal eventueel op de andere plaatsen waar u het motief ook wilt hebben. Let wel op dat u dan de eerder opgebrachte schmink niet uitsmeert. Dus altijd in 1 keer op de huid leggen en niet meer bewegen. Let ook altijd op dat de achterzijde van het sjabloon geen schmink bevat alvorens u de stencil op de huid neer plaatst.

Tip: Eventueel kunt u voordat u het sjabloon verwijderd in de nog natte schmink ook nog wat extra cosmetische glitter deppen met uw vingertoppen of met een glitter penseel voor een nog waanzinniger effect.

Let op: Schmink of eventuele andere accessoires die nodig zijn, zijn niet inbegrepen.€9.25

Bol.com
in Maart update

Zwembad Set - 7-delig - Intex Easy Set Rond 396x84 cm Zwembad Set - 7-delig - Intex Easy Set Rond 396x84 cm
Met een Intex Easy Set 396x84 cm inclusief filterpomp haalt u een kindvriendelijk en zeer gemakkelijk op te zetten zwembad in huis. Dit ronde opblaaszwembad biedt plaats aan 8 personen, heeft een helder blauwe kleur en is zwemklaar binnen 10 minuten. Het zwembad bevat een stevige 3-laags dikke liner en daarom is de kans op beschadigingen erg klein. De binnenlaag is van polyester en daardoor kindvriendelijk. Met deze set heeft u in één keer alle benodigdheden voor uw zwembad in huis voor het optimaal onderhouden van uw zwembad.

Kenmerken zwembad:
- Vorm: Rond
- Afmeting: 396x84 cm
- Kleur: Blauw
- Liter inhoud: 7.290 liter
- Geschikt voor aantal personen: 8

Pluspunten:
✔ Binnen 10 minuten opgezet
✔ Kindvriendelijk en stevig materiaal
✔ A-merk Intex
✔ Al uw zwembadbenodigdheden in één bestelling
✔ Compleet 7-in-1 WAYS zwembad onderhoudspakket
✔ Inclusief verwarmingsmat waardoor het water tot wel 5 graden warmer kan worden

Filterpomp 28604GS
Deze zwembadfilterpomp zorgt ervoor dat u voortaan kunt genieten van een schoon zwembad. De pomp is van uitstekende kwaliteit filters met een snelle watercirculatie. Ook is de pomp gebruiksvriendelijk en gemakkelijk aan te sluiten aan de goed passende koppelstukken. Het type A filter dat meekomt met de pomp dient na een week gereinigd te worden en na 2 weken vervangen te worden. De pomp is ideaal voor zwembaden van 4.000 tot 9.000 liter.

WAYS Zwembad Onderhoudspakket
Met dit zwembad onderhoudspakket van WAYS gaat u goed voorbereid het zwembadseizoen in. Met de WAYS Handy scrubborstel kunt u gemakkelijk al het klevend vuil van de zwembadwanden af schrobben. Met behulp van de chloortabletten in combinatie met de chloordrijver (inclusief thermometer) houdt u uw zwembadwater schoon, helder en meet u de temperatuur. De pH+ & pH- helpen u om de juiste chloorwaarde te krijgen wanneer deze te hoog of te laag is. De WAYS Vinyl Repair Set is er om alle kleine gaatjes en scheurtjes in het zwembad snel en gemakkelijk te repareren. Als laatste bevat dit onderhoudspakket de WAYS 75 3-in-1 teststrips. Hiermee test u de pH-waarde, chloorwaarde en alkaliniteit van het zwembadwater. Kortom, een zorgvuldig samengesteld pakket om uw zwembad en water in topconditie te houden. Dit voorkomt dat u uw zwembadwater vaak moet verversen; goed voor het milieu en voor uw portemonnee.

Zwembad Verwarming
Door deze verwarmingsmat wordt jouw zwembad verwarmd door de zon, waardoor jij op een efficiënte en milieuvriendelijke manier kan genieten van lekker warm zwembadwater. Leg de verwarmingsmat naast het zwembad in de zon en sluit deze aan op je filterpomp. Het water kan hierdoor tot wel 5 graden warmer worden. Het water wordt door de zonnecollectoren gepompt en het verwarmde water stroomt terug het zwembad in. De mate van verwarmen hangt af van de weersomstandigheden en het wel of niet afdekken van het zwembad gedurende de nacht.

Onderhoudsset
Met deze onderhoudsset houdt u uw zwembad eenvoudig netjes en schoon. De onderhoudsset bestaat uit een aluminium steel (2.39m lang) met verschillende opzetstukjes die stuk voor stuk het onderhoudsgemak vergroten. Met de stofzuigermond kunt u zand of modder van de bodem opzuigen en met het schepnet kunt u alle bladeren uit het zwembad vissen.

Intex Grondzeil 472x472 cm
Dit grondzeil biedt extra veiligheid tegen scherpe voorwerpen en sterke grassoorten die het zwembad zouden kunnen beschadigen. Het grondzeil zorgt ervoor dat u volgend jaar opnieuw plezier heeft van uw zwembad en mag dan ook niet ontbreken.

Verpakkingsinhoud
- Easy Set Zwembad 396x84 cm
- Handleiding
- Reparatieset
- Filterpomp 28604GS inclusief filter
- WAYS Zwembad Onderhoudspakket
- Zwembad Verwarming
- Onderhoudsset
- Grondzeil 472x472 cm

Let op! Wanneer het zwembad, de pomp en/of de accessoires eenmaal in gebruik zijn genomen, kan dit wegens hygiënische redenen niet langer worden geretourneerd!


€339.99

Bol.com
in zwembaden

Jagerndorfer - Gondel Omega Iv 10 Obertauern Grun 1:32 - JC88134-Model speelgoed / kits / sets / accessoires voor kinderen om te bouwen (hobbys en creatief speelgoed voor kinderen) Jagerndorfer - Gondel Omega Iv 10 Obertauern Grun 1:32 - JC88134-Model speelgoed / kits / sets / accessoires voor kinderen om te bouwen (hobbys en creatief speelgoed voor kinderen)
Jagerndorfer - Gondel Omega Iv 10 Obertauern Grun 1:32 - JC88134-Model speelgoed / kits / sets / accessoires voor kinderen om te bouwen (hobby`s en creatief speelgoed voor kinderen)( 9120071235574) komt vanJaegerndorfer. Categorie - Skilift, Aantal stukken: , Moeilijkheidsgraad: , Minimum leeftijd: jaar, Type product: , Subtype:, Schaal:1:32, Kleur- Neutral, Dimensies - . Creatieve hobby`s / Model om in elkaar te zetten / Speelgoed / Constructiespeelgoed / Modelbouwsets / Schaalmodellen om te monteren / Modelbouwaccessoires voor kinderen / verzamelobjecten / Modeltreinen en treinsets / Accessoires voor modeltreinen.

€41.99

Bol.com
in Modelbouwpakket

Premium Paintings - Vier Uilen - Diamond Painting Volwassenen - Pakket Volledig / Pakket Full - 30x40 Premium Paintings - Vier Uilen - Diamond Painting Volwassenen - Pakket Volledig / Pakket Full - 30x40

Duik in de diamond painting wereld met dit mooie design! Als jij fan van de Harry Potter reeks bent, dan mag deze diamond painting zeker niet ontbreken in je collectie. Op het design is de welbekende uil Hedwig te zien die naar het boek en de bril van Harry vliegt. Op de achtergrond wordt Zweinstein mooi belicht door de volle maan.

Voordelen van Premium Paintings
Het canvas wordt opgerold geleverd, dus geen vouwen in het canvas.
Sterke plaklaag, zodat de steentjes niet loslaten.
Door de ronde steentjes wordt het plakken makkelijker.
✓ Full drill / volledige bedekking, dus extra plakplezier.
De steentjes van je diamond painting zijn gemaakt van gerecycled plastic
Verschillende formaten voor zowel kinderen als volwassenen.
+ gratis 20% extra steentjes!

Voor zowel jong als oud
Diamond painting is een razend populaire hobby onder zowel volwassenen als kinderen. De accesoires die je bij het pakket volledig krijgt zijn geschikt voor alle leeftijden. Let wel op de kleine steentjes bij jonge kinderen in verband met verstikkingsgevaar.

We raden aan om te beginnen met een kleinere maat voor diamond painting met kinderen en als ze eenmaal de handigheid te pakken hebben over te stappen naar een grotere maat.

Diamond painting volwassenen is dus ook super leuk om te doen met kinderen, zo kun je samen gezellig knutselen!

Hoe werkt diamond painting?
In de doos vind je het pakket volledig dat je nodig zult hebben om je kunstwerk te maken. Ben je nieuw en heb je hulp nodig? Volg dan de volgende instructies;

 1. Leg voordat je begint wat boeken op je canvas. Zo zorg je ervoor dat je canvas helemaal glad is en de steentjes beter blijven plakken.
 2. Doe één kleur steentjes in het `schudbakje` en schud om te ordenen.
 3. Doe de wax op de pen en haal een deel van de beschermlaag los.
 4. Gebruik de pen om de steentjes op te pakken en druk deze vervolgens op het juiste symbool op de plaklaag.
 5. Als laatste raden we aan om de diamanten met een boek (of roller) aan te drukken zodat ze niet loslaten. Je kunt de painting eventueel ook met blanke lak inspuiten.

Wat zit er in het pakket van Premium Paintings?
Canvas
Ronde steentjes
Diamond painting pen + opzetstukje
Schudbakje
Wax
Ziplock opbergzakjes
Legenda voor de steentjes

Diamond painting, diamant painting of daimond painting?
Wat is nou de juiste manier om deze hobby te schrijven? Deze vraag krijgen we vaak gesteld. Om maar gelijk met de deur in huis te vallen; diamond painting is de officiële term, maar diamant painting tellen we ook goed. Daimond painting zien we vaak voorbij komen, dit is de fonetisch geschreven versie van de juiste term.

Ontspannend en duurzaam
Wist je dat diamond painting enorm aan te raden is als je veel last hebt van stress of vaak overprikkeld bent? Door een diamond painting pakket te maken kan je even helemaal relaxen en ontkoppelen van de wereld. Sommige mensen gebruiken de hobby bijvoorbeeld als thuistherapie.

Daarnaast zijn alle steentjes van de diamond painting paketten van Premium Paintings gemaakt zijn van gerecycled plastic. We vinden het namelijk belangrijk dat we nog lang van deze prachtige aarde mogen genieten. Nu kan jij in ieder geval op een duurzame manier bezig met je favoriete hobby!

Onze diamond paintings zijn dus niet alleen gezond voor jezelf, maar ook voor de wereld!€23.95

Bol.com
in Maart update

Borduurband- 70 mm breed- Ecru - 2.5 meter Borduurband- 70 mm breed- Ecru - 2.5 meter
Borduurband
Galon 115 3Cm Aïda (meter) 14 count /.5,4 bosjes per cm
 • Toepassing: Borduren
 • Type: Aida
 • Breedte: 70 mm
 • Grootte/Maat: 14 count
 • Materiaal: Katoen


€13.95

Bol.com
in Hobbyband

Strijkapplicatie Hulk - Groen - Superheld Strijkapplicatie Hulk - Groen - Superheld

Strijkbare applicatie met lijm in de vorm van de hulk. Deze hippe applicatie met lijm is flexibel, eenvoudig op kleding te strijken en bestand tegen uv-straling en invloeden van buitenaf.

Specificaties
Afmetingen: 8 x 8 cm
Strijkbaar: ja
Kleur: zwart - groen -
Materiaal: geborduurd
Applicatienummer: 243
EAN: 7435834361349​
* Niet geschikt voor de droogtrommel.


€5.95

Bol.com
in Stofapplicatie

Papieretiketten, wit, individueel beschrijfbaar, 100/VE 75 x 18 mm Papieretiketten, wit, individueel beschrijfbaar, 100/VE 75 x 18 mm
Papieretiketten, wit, individueel beschrijfbaarPapieren etiketten, wit, individueel beschrijfbaar, 1 verpakkingseenheid = 100 stuks


€13.95

Bol.com
in Sticker

Ital. WM-FO-Dobber rod 1g /10x1St. Ital. WM-FO-Dobber rod 1g /10x1St.
Ital. WM-FO-Dobber rod 1g /10x1St.

€32.90

Bol.com
in Steps

loopfiets-vintage-blauw-12inch-retro-staal-hoogte verstelbaar zadel en stuur loopfiets-vintage-blauw-12inch-retro-staal-hoogte verstelbaar zadel en stuur
Deze retro loopfiets met lage instap is voorzien van bruine, gewatteerde handvatten en een ergonomisch bruin zadel wat in hoogte verstelbaar is. De brede crèmekleurige 12" banden maken de vintage look helemaal af. Het stuur is verstelbaar van 59,5 tot 64 centimeter en uiteraard voorzien van een bel. Het zadel is verstelbaar van 39 tot 47,5 centimeter. Het maximale gebruikersgewicht is 35 kilo.

€139.95

Bol.com
in Loopfiets

CALIFORNIA COSTUMES - Cancan danseres kostuum voor vrouwen - XXL (44/46) - Volwassenen kostuums CALIFORNIA COSTUMES - Cancan danseres kostuum voor vrouwen - XXL (44/46) - Volwassenen kostuums
Dit cabaret kostuum bestaat uit een jurk, een minihoedje en handschoenen (excl. sieraden, stok, panty en schoenen). De jurk is kort en asymetrisch in de kleuren zwart en fuchsia. Aan de voorkant zit een nep corset. Aan de achterkant zit een grote roze strik. Het mini hoedje is ook zwart roze gestreept. De bijbehorende vingerloze handschoenen maken het kostuum helemaa af. Dit kostuum is perfect voor een Parijs themafeest of danseres themafeest of carnaval!

€54.98

Bol.com
in Verkleedkleding

Zwembadtegels - Voordeelverpakking - 5 verpakkingen van 6 tegels - 40x40 cm & WAYS scrubborstel Zwembadtegels - Voordeelverpakking - 5 verpakkingen van 6 tegels - 40x40 cm & WAYS scrubborstel
Deze zwembadtegels zijn ideaal om uw zwembad te beschermen en schoon te houden. Ze zijn erg makkelijk in gebruik en u kan oneindig ver uitbreiden zodat uw zwembad nooit te groot is. Daarnaast zijn de zwembadtegels geschikt voor harde en zachte ondergronden en met de bijgeleverde afwerkranden zien ze er ook nog eens mooi uit. Om uit te rekenen hoeveel zwembadtegels u nodig heeft moet u de lengte en de breedte in cm van uw zwembad delen door 40, dan beide uitkomsten naar boven afronden en dan de twee getallen met elkaar vermenigvuldigen. De uitkomst is het aantal zwembadtegels dat u nodig heeft. Bij een zwembad van bijvoorbeeld 488 x 244 cm heeft u dus (488 : 40) x (244 : 40) = 55 zwembadtegels nodig. Met de Handy Scrubborstel van WAYS schrobt u gemakkelijk de hardnekkigste vlekken van uw zwembadrand of jacuzzi. Geschikt voor het handmatig verwijderen van al het klevend vuil.

Voordelen zwembadtegels
✔ Schimmelwerend
✔ Extra beschermende laag onder je zwembad
✔ Makkelijk op te zetten en af te breken

Voordelen WAYS Handy Scrubborstel
✔ Goede grip
✔ Handig in gebruik

Kenmerken zwembadtegels
- Kleur: Zwart
- Materiaal: Foam
- Afmetingen: 40 x 40 x 1 cm
- Vorm: Vierkant

Verpakkingsinhoud
- 30x zwembadtegel
- WAYS Handy Scrubborstel€108.99

Bol.com
in Zwembad grondzeil

XatiX Stroboscoop licht show XatiX Stroboscoop licht show
Deze SUPER PARTY stroboscoop van XatiX heeft drie verschillende functies.
Hij wordt gebruikt als multilaser, parascoop en Stroboscoop.
Een must have voor elk feest, feestje en elke kamerparty!!

Deze SUPER PARTY stroboscoop van XatiX is voorzien van multi kleuren zodat elk feest een echte hippe party zal zijn.

Deze multi smart stroboscoop van XatiX reageert op stem en muziek geluiden.
Hij werkt letterlijk op de beat.
Afstandsbediening inclusief!

Het is veilig voor volwassenen, en zelfs de kinderen.


(wel rekening houden met epilepsie patienten)


€39.95

Bol.com
in Discolamp

FunCakes Musketzaad Goud - 80g FunCakes Musketzaad Goud - 80g

De FunCakes musketzaad goud is perfect voor het decoreren van taarten, cupcakes en koekjes. Ideaal voor de feestdagen! Verpakt in handig strooi potje.

Productkenmerken:

 • Ingrediënten: suiker, zetmeel (tarwe, mais), glucosestroop, kleurstof: E100, E171, E172, glansmiddel: E904, plantaardige olie (kokosnoot). Voor allergenen zie vet gedrukte ingrediënten.
 • Bewaaradvies tussen de 8°C en 24°C op een droge plaats.
 • Inhoud: 80 gram.


€8.11

Bol.com
in Taartdecoratie

Alex Hansen Small Stencil Skull Nr. 001 - AH7-SK001 - Schmink sjabloon - Geschikt voor schmink en airbrush Alex Hansen Small Stencil Skull Nr. 001 - AH7-SK001 - Schmink sjabloon - Geschikt voor schmink en airbrush

Alex Hansen heeft een lijn schminksjablonen ontworpen gebaseerd op de Bodypaints die hij graag maakt en waarvoor het makkelijker is om een stencil te gebruiken. De stencils zijn speciaal bedoelt voor Bodypaint of grotere oppervlakten. En natuurlijk is het stencil ook geschikt voor airbrush.

U zou de sjablonen zelfs kunnen gebruiken voor het creëren van patronen of figuren op muren, meubels, schilderijen, etc. (Gebruik dan altijd wel waterbasis verf zodat u het sjabloon kunt schoonmaken en hergebruiken.)

De sjabloon is gemaakt van 7mil Mylar kunststof en is vele malen herbruikbaar en van hoge kwaliteit. U kunt de sjablonen gemakkelijk schoonmaken met water (en zeep) en daarna voorzichtig drogen met een tissue of theedoek.

Werkwijze:
Vul een schminkspons met de gewenste kleur schmink (niet te nat!) en leg het sjabloon op de gewenste plaats op de huid. Dep de spons rustig op het sjabloon. Haal het stencil voorzichtig weg en het motief van het sjabloon zal op de huid zijn overbracht. Herhaal eventueel op de andere plaatsen waar u het motief ook wilt hebben. Let wel op dat u dan de eerder opgebrachte schmink niet uitsmeert. Dus altijd in 1 keer op de huid leggen en niet meer bewegen. Let ook altijd op dat de achterzijde van het sjabloon geen schmink bevat alvorens u de stencil op de huid neer plaatst.

Tip: Eventueel kunt u voordat u het sjabloon verwijderd in de nog natte schmink ook nog wat extra cosmetische glitter deppen met uw vingertoppen of met een glitter penseel voor een nog waanzinniger effect.

Let op: Schmink of eventuele andere accessoires die nodig zijn, zijn niet inbegrepen.€13.95

Bol.com
in Maart update

Goodmark - Make up kit Schmink set - Unicorn Goodmark - Make up kit Schmink set - Unicorn
Met deze Make up kit maak je de mooiste outfit op je gezicht.
gaat er zeer gemakkelijk weer af met wat water zeep en een washandje.
niet schadelijk voor het mileu


€4.00

Bol.com
in Schmink

Bad Ass Stencil Nr. 1316 - BAM1316 - Schmink sjabloon - Bad Ass mini - Geschikt voor schmink en airbrush Bad Ass Stencil Nr. 1316 - BAM1316 - Schmink sjabloon - Bad Ass mini - Geschikt voor schmink en airbrush

BadAss Mini stencils zijn het kleine zusje van de BadAss Full stencils. Met dit schminksjabloon kunt u een waanzinnig effect creëren met je schmink, facepaint en bodypaint. En natuurlijk is het stencil ook geschikt voor airbrush.

U zou de sjablonen zelfs kunnen gebruiken voor het creëren van patronen of figuren op muren, meubels, schilderijen, etc. (Gebruik dan altijd wel waterbasis verf zodat u het sjabloon kunt schoonmaken en hergebruiken.)

De sjabloon is gemaakt van 7mil Mylar kunststof en is vele malen herbruikbaar en van hoge kwaliteit. U kunt de sjablonen gemakkelijk schoonmaken met water (en zeep) en daarna voorzichtig drogen met een tissue of theedoek.

Het sjabloondeel van het stencil is circa 10,5 x 6 cm groot. (Exacte maten kunnen variëren afhankelijk van het motief van het sjabloon) En het stencil bevat aan het uiteinde een rond gaatje waar u een ring of touwtje doorheen kunt doen om meerdere stencils makkelijk bij elkaar te houden.

Werkwijze:
Vul een schminkspons met de gewenste kleur schmink (niet te nat!) en leg het sjabloon op de gewenste plaats op de huid. Dep de spons rustig op het sjabloon. Haal het stencil voorzichtig weg en het motief van het sjabloon zal op de huid zijn overbracht. Herhaal eventueel op de andere plaatsen waar u het motief ook wilt hebben. Let wel op dat u dan de eerder opgebrachte schmink niet uitsmeert. Dus altijd in 1 keer op de huid leggen en niet meer bewegen. Let ook altijd op dat de achterzijde van het sjabloon geen schmink bevat alvorens u de stencil op de huid neer plaatst.

Tip: Eventueel kunt u voordat u het sjabloon verwijderd in de nog natte schmink ook nog wat extra cosmetische glitter deppen met uw vingertoppen of met een glitter penseel voor een nog waanzinniger effect.

Let op: Schmink of eventuele andere accessoires die nodig zijn, zijn niet inbegrepen.€9.25

Bol.com
in Maart update

Goebel® - emoji® by BRITTO® | Pop Art | Spaarpot Goebel® - emoji® by BRITTO® | Pop Art | Spaarpot "I love unicorns" | Eenhoorn
Laat je gevoelens zien met de lieve smileys van emoji® BY BRITTO®!
Kleine, mooie dingen die in het dagelijks leven worden gebruikt, zijn ideaal als souvenir of gewoon om een ​​geliefde te bedanken. Een geschenk van geld, mooi verpakt in een spaarpot, zal zeker niet alleen kunstliefhebbers plezieren.
I Love Unicorns - Spaarpot

Productdetails
• Ontworpen met veel aandacht voor detail
• Elegant, tijdloos design
• Ook ideaal als cadeau

L / B / H in cm: 8,00 / 8,00 / 11,00
Materiaal: metaal


€15.95

Bol.com
in Spaarpot

pokemonkaart - Machoke - 64/145 - guardians rising pokemonkaart - Machoke - 64/145 - guardians rising
 • losse pokemonkaart
 • uncommon
 • engels


€2.25

Bol.com
in Maart update

Harry Potter Harrys Light Painting Elder Wand Harry Potter Harrys Light Painting Elder Wand
Harry Potter Harry`s Light Painting Elder Wand

€45.30

Bol.com
in Schildercanvas

Borduurschaar | Macramé schaar | Goud | 15,5cm | Hobbyschaar | Grote Handvaten Goudkleurig | Macramé | Borduren | Plantenhanger | Wandkleed | Dromenvanger | DIY | Touw | Koord | TheOldOmen | GRATIS CADEAUTJE Borduurschaar | Macramé schaar | Goud | 15,5cm | Hobbyschaar | Grote Handvaten Goudkleurig | Macramé | Borduren | Plantenhanger | Wandkleed | Dromenvanger | DIY | Touw | Koord | TheOldOmen | GRATIS CADEAUTJE

Zie hier onze TheOldOmen borduurschaar en/ of voor macramé in de kleur goud. De schaar heeft een lengte van 15,5 cm en de handvaten zijn in de kleur goud. Ideaal voor het knippen van al jou DIY ontwerpen; Borduur projecten, Plantenhanger, een wandkleed, handgeknoopte kussens, tassen of een dromenvanger!

Veelzijdige schaar
Deze schaar heeft een lengte van 15,5 cm en bevat grote handvaten waardoor je deze fijn in de handen hebt. De handvaten hebben een mooie gouden kleur, beschikt over een scherpe punt en hierdoor dus ideaal voor borduren of andere textiel hobby`s!

Macramé/ borduren
Met deze mooie veelzijdige schaar knip je de mooiste zelfgemaakte dingen zoals borduur projecten, plantenhangers, een wandkleed, handgeknoopte kussens, tassen of een dromenvanger altijd perfect recht!

Beschikbaar in diverse varianten
Wij bieden deze handige veelzijdige scharen in diverse varianten aan, dus neem gerust een kijkje bij welke variant het beste bij jou past en jouw projecten.

Product Eigenschappen:

 • Veelzijdige schaar
 • Scherpe punt
 • Diverse hobby`s
 • Borduren
 • Macramé
 • Lengte: 15,5 cm
 • Kleur: Goud

TIJDELIJK GRATIS CADEAUTJE BIJ AANKOOP!€15.99

Bol.com
in Hobbyschaar

Pentart media ink 20 ml black Pentart media ink 20 ml black
Pentart media ink 20 ml black EAN 5997412772029 | Hobbyinkt

€10.95

Bol.com
in Hobbyinkt

Waxkoord 0.5mm (Kunststof)/Lengte 2.00 Meter/Kleur Waxkoord 0.5mm (Kunststof)/Lengte 2.00 Meter/Kleur"Wit"/Sieraden Maken
Waxkoord 0.5mm (Kunststof)/Lengte 2.00 Meter/Kleur"Wit"/Sieraden Maken


 • Waxkoord (kunststof) kleur wit
 • Lengte : 2.00 meter
 • Diameter : 0.5mm
 • Geschikt om o.a. uw zelf gemaakte sieraden aan dit witte waxkoord te bevestigen


€6.95

Bol.com
in Hobbyband

Hasbro Baby Alive Snipn Style Baby Doll Girl Hasbro Baby Alive Snipn Style Baby Doll Girl
Hasbro Baby Alive Snip`n Style Baby Doll Girl

€35.00

Bol.com
in Poppen

Hasbro Baby Alive Snipn Style Baby Doll Girl Hasbro Baby Alive Snipn Style Baby Doll Girl
Hasbro Baby Alive Snip`n Style Baby Doll Girl

€34.00

Bol.com
in Poppen

Hasbro Baby Alive Snipn Style Baby Doll Girl Hasbro Baby Alive Snipn Style Baby Doll Girl
Hasbro Baby Alive Snip`n Style Baby Doll Girl

€33.50

Bol.com
in Poppen

Renault RE23 Winner Austrian G.P. 1980 J.P. Jabouille (Wit) (10 cm) 1/43 Quartzo - Modelauto - Schaalmodel - Model auto - Miniatuurautos - Miniatuur auto - Max Verstappen - Race auto wagen Renault RE23 Winner Austrian G.P. 1980 J.P. Jabouille (Wit) (10 cm) 1/43 Quartzo - Modelauto - Schaalmodel - Model auto - Miniatuurautos - Miniatuur auto - Max Verstappen - Race auto wagen
Renault RE23 Winner Austrian G.P. 1980 J.P. Jabouille (Wit) (10 cm) 1/43 Quartzo - Modelauto - Schaalmodel - Model auto - Miniatuurautos - Miniatuur auto - Max Verstappen - Race auto wagen

€44.99

Bol.com
in Auto's

Tungsten Cheburashka flex. Jigkopf 3g, /10xSB2 Tungsten Cheburashka flex. Jigkopf 3g, /10xSB2
Tungsten Cheburashka flex. Jigkopf 3g, /10xSB2

€53.90

Bol.com
in Steps

Limit Sport - Piraat Kostuum - Maat S Limit Sport - Piraat Kostuum - Maat S
ProductbeschrijvingType verkleedkleding : Volledig verkleedpak, Jurk, Hoed, Armband, SchoenbeschermersVerkleedthema : PiratenKledingmaat : Maat S Kleur : ZwartDoelgroep : VolwassenenGeslacht : Dames * Materiaal : 100% Polyester * Handwas * Niet strijken

€34.99

Bol.com
in Verkleedkleding

Talens schildersmes 3023 Talens schildersmes 3023
AISI 420 ROESTVRIJ STALEN blad.

Nek gemaakt van FE360 koolstofstaal en is gemaakt door laserlassen van het lemmet en de hals.

Donkergekleurd SAPELLI-handvat van natuurlijk hout (roodbruin), gepolijst met een speciale was. Puntlengte 30 mm Breedte op breedste punt 11 mm Breedte op smalste punt 2 mm Mes met scherp uiteinde


€12.60

Bol.com
in Maart update

Qualatex Paardenfolieballon (Bruin) Qualatex Paardenfolieballon (Bruin)
Enkele folieballon. Schattig paardvormig ontwerp, geweldig voor elke viering. 2 maten. Geleverd in leeggelopen toestand. Keuze uit 2 maten. Ref: SG4534.

€17.24

Bol.com
in Ballonen

Bad Ass Stencil Nr. 1215 - BAM1215 - Schmink sjabloon - Bad Ass mini - Geschikt voor schmink en airbrush Bad Ass Stencil Nr. 1215 - BAM1215 - Schmink sjabloon - Bad Ass mini - Geschikt voor schmink en airbrush

BadAss Mini stencils zijn het kleine zusje van de BadAss Full stencils. Met dit schminksjabloon kunt u een waanzinnig effect creëren met je schmink, facepaint en bodypaint. En natuurlijk is het stencil ook geschikt voor airbrush.

U zou de sjablonen zelfs kunnen gebruiken voor het creëren van patronen of figuren op muren, meubels, schilderijen, etc. (Gebruik dan altijd wel waterbasis verf zodat u het sjabloon kunt schoonmaken en hergebruiken.)

De sjabloon is gemaakt van 7mil Mylar kunststof en is vele malen herbruikbaar en van hoge kwaliteit. U kunt de sjablonen gemakkelijk schoonmaken met water (en zeep) en daarna voorzichtig drogen met een tissue of theedoek.

Het sjabloondeel van het stencil is circa 10,5 x 6 cm groot. (Exacte maten kunnen variëren afhankelijk van het motief van het sjabloon) En het stencil bevat aan het uiteinde een rond gaatje waar u een ring of touwtje doorheen kunt doen om meerdere stencils makkelijk bij elkaar te houden.

Werkwijze:
Vul een schminkspons met de gewenste kleur schmink (niet te nat!) en leg het sjabloon op de gewenste plaats op de huid. Dep de spons rustig op het sjabloon. Haal het stencil voorzichtig weg en het motief van het sjabloon zal op de huid zijn overbracht. Herhaal eventueel op de andere plaatsen waar u het motief ook wilt hebben. Let wel op dat u dan de eerder opgebrachte schmink niet uitsmeert. Dus altijd in 1 keer op de huid leggen en niet meer bewegen. Let ook altijd op dat de achterzijde van het sjabloon geen schmink bevat alvorens u de stencil op de huid neer plaatst.

Tip: Eventueel kunt u voordat u het sjabloon verwijderd in de nog natte schmink ook nog wat extra cosmetische glitter deppen met uw vingertoppen of met een glitter penseel voor een nog waanzinniger effect.

Let op: Schmink of eventuele andere accessoires die nodig zijn, zijn niet inbegrepen.€9.25

Bol.com
in Maart update

Bad Ass Stencil Nr. 4006 - BAM4006 - Schmink sjabloon - Bad Ass mini - Geschikt voor schmink en airbrush Bad Ass Stencil Nr. 4006 - BAM4006 - Schmink sjabloon - Bad Ass mini - Geschikt voor schmink en airbrush

BadAss Mini stencils zijn het kleine zusje van de BadAss Full stencils. Met dit schminksjabloon kunt u een waanzinnig effect creëren met je schmink, facepaint en bodypaint. En natuurlijk is het stencil ook geschikt voor airbrush.

U zou de sjablonen zelfs kunnen gebruiken voor het creëren van patronen of figuren op muren, meubels, schilderijen, etc. (Gebruik dan altijd wel waterbasis verf zodat u het sjabloon kunt schoonmaken en hergebruiken.)

De sjabloon is gemaakt van 7mil Mylar kunststof en is vele malen herbruikbaar en van hoge kwaliteit. U kunt de sjablonen gemakkelijk schoonmaken met water (en zeep) en daarna voorzichtig drogen met een tissue of theedoek.

Het sjabloondeel van het stencil is circa 10,5 x 6 cm groot. (Exacte maten kunnen variëren afhankelijk van het motief van het sjabloon) En het stencil bevat aan het uiteinde een rond gaatje waar u een ring of touwtje doorheen kunt doen om meerdere stencils makkelijk bij elkaar te houden.

Werkwijze:
Vul een schminkspons met de gewenste kleur schmink (niet te nat!) en leg het sjabloon op de gewenste plaats op de huid. Dep de spons rustig op het sjabloon. Haal het stencil voorzichtig weg en het motief van het sjabloon zal op de huid zijn overbracht. Herhaal eventueel op de andere plaatsen waar u het motief ook wilt hebben. Let wel op dat u dan de eerder opgebrachte schmink niet uitsmeert. Dus altijd in 1 keer op de huid leggen en niet meer bewegen. Let ook altijd op dat de achterzijde van het sjabloon geen schmink bevat alvorens u de stencil op de huid neer plaatst.

Tip: Eventueel kunt u voordat u het sjabloon verwijderd in de nog natte schmink ook nog wat extra cosmetische glitter deppen met uw vingertoppen of met een glitter penseel voor een nog waanzinniger effect.

Let op: Schmink of eventuele andere accessoires die nodig zijn, zijn niet inbegrepen.€9.25

Bol.com
in Maart update

Bad Ass Stencil Nr. 2015 - BAM2015 - Schmink sjabloon - Bad Ass mini - Geschikt voor schmink en airbrush Bad Ass Stencil Nr. 2015 - BAM2015 - Schmink sjabloon - Bad Ass mini - Geschikt voor schmink en airbrush

BadAss Mini stencils zijn het kleine zusje van de BadAss Full stencils. Met dit schminksjabloon kunt u een waanzinnig effect creëren met je schmink, facepaint en bodypaint. En natuurlijk is het stencil ook geschikt voor airbrush.

U zou de sjablonen zelfs kunnen gebruiken voor het creëren van patronen of figuren op muren, meubels, schilderijen, etc. (Gebruik dan altijd wel waterbasis verf zodat u het sjabloon kunt schoonmaken en hergebruiken.)

De sjabloon is gemaakt van 7mil Mylar kunststof en is vele malen herbruikbaar en van hoge kwaliteit. U kunt de sjablonen gemakkelijk schoonmaken met water (en zeep) en daarna voorzichtig drogen met een tissue of theedoek.

Het sjabloondeel van het stencil is circa 10,5 x 6 cm groot. (Exacte maten kunnen variëren afhankelijk van het motief van het sjabloon) En het stencil bevat aan het uiteinde een rond gaatje waar u een ring of touwtje doorheen kunt doen om meerdere stencils makkelijk bij elkaar te houden.

Werkwijze:
Vul een schminkspons met de gewenste kleur schmink (niet te nat!) en leg het sjabloon op de gewenste plaats op de huid. Dep de spons rustig op het sjabloon. Haal het stencil voorzichtig weg en het motief van het sjabloon zal op de huid zijn overbracht. Herhaal eventueel op de andere plaatsen waar u het motief ook wilt hebben. Let wel op dat u dan de eerder opgebrachte schmink niet uitsmeert. Dus altijd in 1 keer op de huid leggen en niet meer bewegen. Let ook altijd op dat de achterzijde van het sjabloon geen schmink bevat alvorens u de stencil op de huid neer plaatst.

Tip: Eventueel kunt u voordat u het sjabloon verwijderd in de nog natte schmink ook nog wat extra cosmetische glitter deppen met uw vingertoppen of met een glitter penseel voor een nog waanzinniger effect.

Let op: Schmink of eventuele andere accessoires die nodig zijn, zijn niet inbegrepen.€9.25

Bol.com
in Maart update

Bad Ass Stencil Nr. 1001 - BAM1001 - Schmink sjabloon - Bad Ass mini - Geschikt voor schmink en airbrush Bad Ass Stencil Nr. 1001 - BAM1001 - Schmink sjabloon - Bad Ass mini - Geschikt voor schmink en airbrush

BadAss Mini stencils zijn het kleine zusje van de BadAss Full stencils. Met dit schminksjabloon kunt u een waanzinnig effect creëren met je schmink, facepaint en bodypaint. En natuurlijk is het stencil ook geschikt voor airbrush.

U zou de sjablonen zelfs kunnen gebruiken voor het creëren van patronen of figuren op muren, meubels, schilderijen, etc. (Gebruik dan altijd wel waterbasis verf zodat u het sjabloon kunt schoonmaken en hergebruiken.)

De sjabloon is gemaakt van 7mil Mylar kunststof en is vele malen herbruikbaar en van hoge kwaliteit. U kunt de sjablonen gemakkelijk schoonmaken met water (en zeep) en daarna voorzichtig drogen met een tissue of theedoek.

Het sjabloondeel van het stencil is circa 10,5 x 6 cm groot. (Exacte maten kunnen variëren afhankelijk van het motief van het sjabloon) En het stencil bevat aan het uiteinde een rond gaatje waar u een ring of touwtje doorheen kunt doen om meerdere stencils makkelijk bij elkaar te houden.

Werkwijze:
Vul een schminkspons met de gewenste kleur schmink (niet te nat!) en leg het sjabloon op de gewenste plaats op de huid. Dep de spons rustig op het sjabloon. Haal het stencil voorzichtig weg en het motief van het sjabloon zal op de huid zijn overbracht. Herhaal eventueel op de andere plaatsen waar u het motief ook wilt hebben. Let wel op dat u dan de eerder opgebrachte schmink niet uitsmeert. Dus altijd in 1 keer op de huid leggen en niet meer bewegen. Let ook altijd op dat de achterzijde van het sjabloon geen schmink bevat alvorens u de stencil op de huid neer plaatst.

Tip: Eventueel kunt u voordat u het sjabloon verwijderd in de nog natte schmink ook nog wat extra cosmetische glitter deppen met uw vingertoppen of met een glitter penseel voor een nog waanzinniger effect.€9.25

Bol.com
in Maart update

Strijkapplicatie Frozen Elsa Strijkapplicatie Frozen Elsa

Strijkbare applicatie met lijm in de vorm van Elsa van Frozen. Deze hippe applicatie met lijm is flexibel, eenvoudig op kleding te strijken en bestand tegen uv-straling en invloeden van buitenaf.

Specificaties
Afmetingen: 10 x 6 cm
Strijkbaar: ja
Kleur: wit - lichtblauw - bruin - beige
Materiaal: geborduurd
Applicatienummer: 235

EANnummer: 7435844884876​​

* Niet geschikt voor de droogtrommel.€7.50

Bol.com
in Stofapplicatie

Nickelodeon Speelfiguur Paw Patrol Skye Junior Roze/bruin Nickelodeon Speelfiguur Paw Patrol Skye Junior Roze/bruin
Nickelodeon Paw Patrol speelfiguur

Paw Patrol action pack pup. De figuren uit de hit-tekenfilmserie Paw Patrol. De figuren transformeren echt net zoals ze in de tekenfilmserie doen! Er zijn diverse figuren te verzamelen. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Specificaties:
Kleur: roze, bruin
Geslacht: junior
Materiaal: kunststof
Leeftijd: vanaf 3 jaar


€16.49

Bol.com
in Speelfiguur

Urban Classics Jacket -5XL- Basic Zwart/Wit Urban Classics Jacket -5XL- Basic Zwart/Wit
College Windrunner blk/wht/gry 3XL
Materiaal:
Polyester


€55.99

Bol.com
in Maart update

Sinister Sluier H048 Zwart Sinister Sluier H048 Zwart
Sinister. Een zwarte sluier gemaakt van organza en twee rijen van Venetiaans kant met satijnen lint oveer de gehele lengte. Het is gedecoreeerd met grote fluwelen strikken. De sluier zit bevestigd aan een haarstuk dat gedetailleerd is met grote satijnen rozen.
Materiaal:
97% Polyester, 3% Elastaan


€37.99

Bol.com
in Hoedjes en meer

BOUM Roll N Pop Lopertje BOUM Roll N Pop Lopertje
BOUM Roll `N Pop Lopertje
Kleintjes kunnen dit stevig, supersterk BOUM Roll `N Pop Lopertje rondduwen en dansen op de leuke geluiden en bijbehorende lichteffecten. Met slechts één duw op de knop, zal een heldere bal vanuit de "goot" lanceren voor je baby om op te vangen. De geluiden en lichten veranderen telkens wanneer een bal wordt vervangen.
Het BOUM Roll `N Pop Lopertje heeft een draaiend wiel dat een klikgeluid maakt, kleurrijke propellers en grote drukknoppen - er is zoveel om mee te spelen en ontdekken!
Geweldig voor kinderen van 6 maanden en ouder.

Inclusief lopertje en 3 ballen
Bevordert de ontwikkeling van fijne en grove motorische vaardigheden
Walker bevat een draaischijf met klikgeluid, kleurrijke propellers en drukknoppen
Makkelijk vast te houden handgreep met een breed wielbasisontwerp voor stabiel lopen
2 x AA-batterijen (inbegrepen)


€29.99

Bol.com
in Looptrainer

Trixie - Ronde bijtring natuurlijk rubber - Mr. Crocodile Trixie - Ronde bijtring natuurlijk rubber - Mr. Crocodile
Deze leuke vriendjes zorgen voor het perfecte vermaak voor baby`s! Ze ondersteunen in hoge mate de ontwikkeling van alle zintuigen. Hun leuke vorm, textuur en zachte aanraking geven pasgeborenen en baby`s veel te ontdekken met zowel hun mond als handen. Het speelgoed is geschikt als bijtring- en badspeelgoed.
 • Afmetingen: 11 x 8 x 1 cm
 • 100% natuurlijk rubber = 100% veilig vanaf 0 maanden+
 • Licht en makkelijk vast te grijpen
 • Verzachtend effect op pijnlijk tandvlees
 • Ook geschikt voor in bad
 • Geen openingen = geen schimmel
 • Met de hand geverfd = elk product uniek
 • Voldoet aan de EN71 veiligheidsnormen
 • Vrij van BPA, PVC, ftalaten en nitrosamine
 • Onderhoud: met vochtige doek en wat zeep proper maken


€19.99

Bol.com
in Bijtspeelgoed

Kokido Basic pH & Cl Test Kit (20cc) Kokido Basic pH & Cl Test Kit (20cc)
Kokido Basic pH & Cl Test Kit (20cc)
Testkit met 3 reagentia om de pH-waarde en het broom-/chloorgehalte van je zwembadwater te meten.Bevat 20ml phenol rood & 20ml OTO.


€14.96

Bol.com
in Zwembadonderhoud

Pussy Soap Pussy Soap

Erg leuk om te geven maar ook om te krijen deze vagina zeep, Dit stukje zeep ziet er zeer realistische uit als een echte vagina, zelfs de clitoris ontbreekt niet op het stukje zeep.

Dit is het best ruikende poesje dat je ooit in je handen zult krijgen, dus is het jouw taak om het goed nat te houden! De mooie zeep “lippen” en clitoris nodigen uit om je eens helemaal te laten gaan in de badkamer! Hét perfecte cadeau voor ieder vrijgezellenfeest maar ook “lekker” om jezelf te verwennen!

Kenmerken:

 • Afmetingen:11,8 x 8 x 2,5 cm
 • Gewicht: 140 gram
 • Ingrediënten: Propylene Glycol, Glycerin, Sucrose, Stearic Acid, Lauric Acid, Aqua, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Hydroxide, Fragrance, Tocopheryl Acetate.


€13.50

Bol.com
in Fopartikel

Pussy Soap Pussy Soap

Erg leuk om te geven maar ook om te krijen deze vagina zeep, Dit stukje zeep ziet er zeer realistische uit als een echte vagina, zelfs de clitoris ontbreekt niet op het stukje zeep.

Dit is het best ruikende poesje dat je ooit in je handen zult krijgen, dus is het jouw taak om het goed nat te houden! De mooie zeep “lippen” en clitoris nodigen uit om je eens helemaal te laten gaan in de badkamer! Hét perfecte cadeau voor ieder vrijgezellenfeest maar ook “lekker” om jezelf te verwennen!

Kenmerken:

 • Afmetingen:11,8 x 8 x 2,5 cm
 • Gewicht: 140 gram
 • Ingrediënten: Propylene Glycol, Glycerin, Sucrose, Stearic Acid, Lauric Acid, Aqua, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Hydroxide, Fragrance, Tocopheryl Acetate.


€19.79

Bol.com
in Fopartikel

Pussy Soap Pussy Soap

Erg leuk om te geven maar ook om te krijen deze vagina zeep, Dit stukje zeep ziet er zeer realistische uit als een echte vagina, zelfs de clitoris ontbreekt niet op het stukje zeep.

Dit is het best ruikende poesje dat je ooit in je handen zult krijgen, dus is het jouw taak om het goed nat te houden! De mooie zeep “lippen” en clitoris nodigen uit om je eens helemaal te laten gaan in de badkamer! Hét perfecte cadeau voor ieder vrijgezellenfeest maar ook “lekker” om jezelf te verwennen!

Kenmerken:

 • Afmetingen:11,8 x 8 x 2,5 cm
 • Gewicht: 140 gram
 • Ingrediënten: Propylene Glycol, Glycerin, Sucrose, Stearic Acid, Lauric Acid, Aqua, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Hydroxide, Fragrance, Tocopheryl Acetate.


€19.60

Bol.com
in Fopartikel

Kinder tattoo - Dino - 5 vellen - Tijdelijke tattoo - Jongen - Meisje - Nep Tattoo Kinder tattoo - Dino - 5 vellen - Tijdelijke tattoo - Jongen - Meisje - Nep Tattoo

Deze leuke kinder tattoos zijn een,super leuke aanvulling voor een kinderfeest, traktatie of gewoon een voor een vrije middag. Met deze leuke schattig Dino`s is je kind helemaal in de wolken. Ze blijven goed zitten tot ongeveer 4 a 5 dagen.

Je krijgt 5 vellen voor deze mooie scherpe prijs.

Tattoos alleen gebruiken onder toezicht van een volwassen.€11.95

Bol.com
in Neptattoo

Kinder tattoo - Dino - 5 vellen - Tijdelijke tattoo - Jongen - Meisje - Nep Tattoo Kinder tattoo - Dino - 5 vellen - Tijdelijke tattoo - Jongen - Meisje - Nep Tattoo

Deze leuke kinder tattoos zijn een,super leuke aanvulling voor een kinderfeest, traktatie of gewoon een voor een vrije middag. Met deze leuke schattig Dino`s is je kind helemaal in de wolken. Ze blijven goed zitten tot ongeveer 4 a 5 dagen.

Je krijgt 5 vellen voor deze mooie scherpe prijs.

Tattoos alleen gebruiken onder toezicht van een volwassen.€11.95

Bol.com
in Neptattoo

Goodmark - Make up kit Schmink set - Flash Goodmark - Make up kit Schmink set - Flash
Met deze Make up kit maak je de mooiste outfit op je gezicht.
gaat er zeer gemakkelijk weer af met wat water zeep en een washandje.
niet schadelijk voor het mileu


€4.00

Bol.com
in Schmink

Bad Ass Stencil Nr. 1023 - BAM1023 - Schmink sjabloon - Bad Ass mini - Geschikt voor schmink en airbrush Bad Ass Stencil Nr. 1023 - BAM1023 - Schmink sjabloon - Bad Ass mini - Geschikt voor schmink en airbrush

BadAss Mini stencils zijn het kleine zusje van de BadAss Full stencils. Met dit schminksjabloon kunt u een waanzinnig effect creëren met je schmink, facepaint en bodypaint. En natuurlijk is het stencil ook geschikt voor airbrush.

U zou de sjablonen zelfs kunnen gebruiken voor het creëren van patronen of figuren op muren, meubels, schilderijen, etc. (Gebruik dan altijd wel waterbasis verf zodat u het sjabloon kunt schoonmaken en hergebruiken.)

De sjabloon is gemaakt van 7mil Mylar kunststof en is vele malen herbruikbaar en van hoge kwaliteit. U kunt de sjablonen gemakkelijk schoonmaken met water (en zeep) en daarna voorzichtig drogen met een tissue of theedoek.

Het sjabloondeel van het stencil is circa 10,5 x 6 cm groot. (Exacte maten kunnen variëren afhankelijk van het motief van het sjabloon) En het stencil bevat aan het uiteinde een rond gaatje waar u een ring of touwtje doorheen kunt doen om meerdere stencils makkelijk bij elkaar te houden.

Werkwijze:
Vul een schminkspons met de gewenste kleur schmink (niet te nat!) en leg het sjabloon op de gewenste plaats op de huid. Dep de spons rustig op het sjabloon. Haal het stencil voorzichtig weg en het motief van het sjabloon zal op de huid zijn overbracht. Herhaal eventueel op de andere plaatsen waar u het motief ook wilt hebben. Let wel op dat u dan de eerder opgebrachte schmink niet uitsmeert. Dus altijd in 1 keer op de huid leggen en niet meer bewegen. Let ook altijd op dat de achterzijde van het sjabloon geen schmink bevat alvorens u de stencil op de huid neer plaatst.

Tip: Eventueel kunt u voordat u het sjabloon verwijderd in de nog natte schmink ook nog wat extra cosmetische glitter deppen met uw vingertoppen of met een glitter penseel voor een nog waanzinniger effect.

Let op: Schmink of eventuele andere accessoires die nodig zijn, zijn niet inbegrepen.€9.25

Bol.com
in Maart update

Bad Ass Stencil Nr. 2026 - BAM2026 - Schmink sjabloon - Bad Ass mini - Geschikt voor schmink en airbrush Bad Ass Stencil Nr. 2026 - BAM2026 - Schmink sjabloon - Bad Ass mini - Geschikt voor schmink en airbrush

BadAss Mini stencils zijn het kleine zusje van de BadAss Full stencils. Met dit schminksjabloon kunt u een waanzinnig effect creëren met je schmink, facepaint en bodypaint. En natuurlijk is het stencil ook geschikt voor airbrush.

U zou de sjablonen zelfs kunnen gebruiken voor het creëren van patronen of figuren op muren, meubels, schilderijen, etc. (Gebruik dan altijd wel waterbasis verf zodat u het sjabloon kunt schoonmaken en hergebruiken.)

De sjabloon is gemaakt van 7mil Mylar kunststof en is vele malen herbruikbaar en van hoge kwaliteit. U kunt de sjablonen gemakkelijk schoonmaken met water (en zeep) en daarna voorzichtig drogen met een tissue of theedoek.

Het sjabloondeel van het stencil is circa 10,5 x 6 cm groot. (Exacte maten kunnen variëren afhankelijk van het motief van het sjabloon) En het stencil bevat aan het uiteinde een rond gaatje waar u een ring of touwtje doorheen kunt doen om meerdere stencils makkelijk bij elkaar te houden.

Werkwijze:
Vul een schminkspons met de gewenste kleur schmink (niet te nat!) en leg het sjabloon op de gewenste plaats op de huid. Dep de spons rustig op het sjabloon. Haal het stencil voorzichtig weg en het motief van het sjabloon zal op de huid zijn overbracht. Herhaal eventueel op de andere plaatsen waar u het motief ook wilt hebben. Let wel op dat u dan de eerder opgebrachte schmink niet uitsmeert. Dus altijd in 1 keer op de huid leggen en niet meer bewegen. Let ook altijd op dat de achterzijde van het sjabloon geen schmink bevat alvorens u de stencil op de huid neer plaatst.

Tip: Eventueel kunt u voordat u het sjabloon verwijderd in de nog natte schmink ook nog wat extra cosmetische glitter deppen met uw vingertoppen of met een glitter penseel voor een nog waanzinniger effect.

Let op: Schmink of eventuele andere accessoires die nodig zijn, zijn niet inbegrepen.€9.25

Bol.com
in Maart update

Bad Ass Stencil Nr. 2032 - BAM2032 - Schmink sjabloon - Bad Ass mini - Geschikt voor schmink en airbrush Bad Ass Stencil Nr. 2032 - BAM2032 - Schmink sjabloon - Bad Ass mini - Geschikt voor schmink en airbrush

BadAss Mini stencils zijn het kleine zusje van de BadAss Full stencils. Met dit schminksjabloon kunt u een waanzinnig effect creëren met je schmink, facepaint en bodypaint. En natuurlijk is het stencil ook geschikt voor airbrush.

U zou de sjablonen zelfs kunnen gebruiken voor het creëren van patronen of figuren op muren, meubels, schilderijen, etc. (Gebruik dan altijd wel waterbasis verf zodat u het sjabloon kunt schoonmaken en hergebruiken.)

De sjabloon is gemaakt van 7mil Mylar kunststof en is vele malen herbruikbaar en van hoge kwaliteit. U kunt de sjablonen gemakkelijk schoonmaken met water (en zeep) en daarna voorzichtig drogen met een tissue of theedoek.

Het sjabloondeel van het stencil is circa 10,5 x 6 cm groot. (Exacte maten kunnen variëren afhankelijk van het motief van het sjabloon) En het stencil bevat aan het uiteinde een rond gaatje waar u een ring of touwtje doorheen kunt doen om meerdere stencils makkelijk bij elkaar te houden.

Werkwijze:
Vul een schminkspons met de gewenste kleur schmink (niet te nat!) en leg het sjabloon op de gewenste plaats op de huid. Dep de spons rustig op het sjabloon. Haal het stencil voorzichtig weg en het motief van het sjabloon zal op de huid zijn overbracht. Herhaal eventueel op de andere plaatsen waar u het motief ook wilt hebben. Let wel op dat u dan de eerder opgebrachte schmink niet uitsmeert. Dus altijd in 1 keer op de huid leggen en niet meer bewegen. Let ook altijd op dat de achterzijde van het sjabloon geen schmink bevat alvorens u de stencil op de huid neer plaatst.

Tip: Eventueel kunt u voordat u het sjabloon verwijderd in de nog natte schmink ook nog wat extra cosmetische glitter deppen met uw vingertoppen of met een glitter penseel voor een nog waanzinniger effect.

Let op: Schmink of eventuele andere accessoires die nodig zijn, zijn niet inbegrepen.€9.25

Bol.com
in Maart update

Bad Ass Stencil Nr. 1038 - BAM1038 - Schmink sjabloon - Bad Ass mini - Geschikt voor schmink en airbrush Bad Ass Stencil Nr. 1038 - BAM1038 - Schmink sjabloon - Bad Ass mini - Geschikt voor schmink en airbrush

BadAss Mini stencils zijn het kleine zusje van de BadAss Full stencils. Met dit schminksjabloon kunt u een waanzinnig effect creëren met je schmink, facepaint en bodypaint. En natuurlijk is het stencil ook geschikt voor airbrush.

U zou de sjablonen zelfs kunnen gebruiken voor het creëren van patronen of figuren op muren, meubels, schilderijen, etc. (Gebruik dan altijd wel waterbasis verf zodat u het sjabloon kunt schoonmaken en hergebruiken.)

De sjabloon is gemaakt van 7mil Mylar kunststof en is vele malen herbruikbaar en van hoge kwaliteit. U kunt de sjablonen gemakkelijk schoonmaken met water (en zeep) en daarna voorzichtig drogen met een tissue of theedoek.

Het sjabloondeel van het stencil is circa 10,5 x 6 cm groot. (Exacte maten kunnen variëren afhankelijk van het motief van het sjabloon) En het stencil bevat aan het uiteinde een rond gaatje waar u een ring of touwtje doorheen kunt doen om meerdere stencils makkelijk bij elkaar te houden.

Werkwijze:
Vul een schminkspons met de gewenste kleur schmink (niet te nat!) en leg het sjabloon op de gewenste plaats op de huid. Dep de spons rustig op het sjabloon. Haal het stencil voorzichtig weg en het motief van het sjabloon zal op de huid zijn overbracht. Herhaal eventueel op de andere plaatsen waar u het motief ook wilt hebben. Let wel op dat u dan de eerder opgebrachte schmink niet uitsmeert. Dus altijd in 1 keer op de huid leggen en niet meer bewegen. Let ook altijd op dat de achterzijde van het sjabloon geen schmink bevat alvorens u de stencil op de huid neer plaatst.

Tip: Eventueel kunt u voordat u het sjabloon verwijderd in de nog natte schmink ook nog wat extra cosmetische glitter deppen met uw vingertoppen of met een glitter penseel voor een nog waanzinniger effect.

Let op: Schmink of eventuele andere accessoires die nodig zijn, zijn niet inbegrepen.€9.25

Bol.com
in Maart update

pokemonkaart - Aether Paradise Conservation Area - 116/145 - guardians rising pokemonkaart - Aether Paradise Conservation Area - 116/145 - guardians rising
 • losse pokemon kaart
 • uncommon
 • engels


€2.30

Bol.com
in Maart update

Star Trek: Conflick in the Neutral Zone Star Trek: Conflick in the Neutral Zone

Info van de uitgever:
Resource-rich planets have been found in the Neutral Zone and both the Federation and Klingon Empire are out to exploit them!


In this simple flicking game, players will flick discs representing the various ships found within the Star Trek universe. These ships are used to collect resources or attack other ships.

Collecting resources (energy and command points) is accomplished by bringing a collector ship within range of an energy or command point planet. To attack, you must use your attack ship to hit an opponent’s ship off the planet or board. Successfully attacking an opponent will award a command point.

But attacking isn’t always easy—players can add in asteroids in order to block shots and protect their ships.

Your fleet can be expanded during your turn by purchasing more ships, allowing you to increase the strength of your forces and ultimately claim the planets for yourself.

The game is over when a player reaches 10 command points, and that player is declared the winner.

Components:

1 Map Board
26 Ship Discs in different shapes and colors (representing the race of ships and type of ship)
26 Cards
Asteroid, Dilithium and Command Point Cubes
Rules€41.00

Bol.com
in Bordspellen

Hasbro Fischen & Entwischen | E3255100 Hasbro Fischen & Entwischen | E3255100
Hasbro Blowup Blowfish Game

€18.50

Bol.com
in Bordspellen

Rosa Start Schilderen op Nummer De Kus 35x45 cm Rosa Start Schilderen op Nummer De Kus 35x45 cm

Met de Schilderen op Nummer sets van Rosa is het maken van een schilderij nog nooit zo gemakkelijk geweest, de resultaten zijn adembenemend. De contouren van het schilderij zijn op het doek aangebracht, de vlakken zijn verdeeld in vakjes met cijfers, wat overeenkomt met het nummer op de pot met dekkende acrylverf van hoge kwaliteit. Door ze geleidelijk in te kleuren, maak je een prachtig schilderij! Let wel op, hoe meer vakjes en kleuren, hoe hoger de moeilijkheidsgraad.€25.95

Bol.com
in Hobbypakket

Makeup Brush Roll Textured Black Makeup Brush Roll Textured Black

Brush Roll Textured Black

Neem alle make-up brushes gemakkelijk overal mee naar toe met deze Makeup Brush Roll Textured Black. Een elegante brush roll waar al je penselen in passen. Berg de make-up brushes op in de 11 verschillende borstelzakken. De zak is voorzien van een ritssluiting voor applicators, sponzen en andere cosmetische accessoires. Alles past in deze zwarte brush roll met patroon.

Eigenschappen & voordelen

• Geschikt voor 11 brushes
• Ruimte voor accessoires
• Ritssluiting
• Zwart met patroon
• Elegant design

Afmeting:

25 x 41 cm€75.99

Bol.com
in Maart update

Studio Light Stamp A5 Element Fantasy Collection 3.0 nr.477 STAMPFC477 Studio Light Stamp A5 Element Fantasy Collection 3.0 nr.477 STAMPFC477
Studio Light Stamp A5 Element Fantasy Collection 3.0 nr.477 STAMPFC477

€14.69

Bol.com
in Basisvoorwerp

Clementoni Magic The Gathering Legpuzzel 1000 stuk(s) Clementoni Magic The Gathering Legpuzzel 1000 stuk(s)
Clementoni 39565. Aanbevolen geslacht: Jongen, Aanbevolen leeftijd (min): 12,33 jaar

€22.14

Bol.com
in Puzzels

Witbaard Hangdecoratie Farmhouse Fun Junior 18 Cm 3 Stuks Witbaard Hangdecoratie Farmhouse Fun Junior 18 Cm 3 Stuks
Witbaard Farmhouse Fun hangdecoratie

Maak jouw verjaardagsfeestje compleet met deze leuke hangdecoraties!

Specificaties:
Kleur: multicolor
Geslacht: junior
Materiaal: karton
Lengte: 18 cm

Inhoud:
3 Hangdecoraties


€12.00

Bol.com
in Feestdecoratievoorwerp

Spirolino Dobber ICE lsi. 10g /10 x 1 St. Spirolino Dobber ICE lsi. 10g /10 x 1 St.
Spirolino Dobber ICE lsi. 10g /10 x 1 St.

€34.50

Bol.com
in Steps

Papieren etiketten, beschrijfbaar, wit, papier 7 x 20 mm Papieren etiketten, beschrijfbaar, wit, papier 7 x 20 mm
Beschrijfbare papieren etiketten in grote aantallen


Materiaal: papier
In drie verschillende aantallen en afmetingen
Beschrijfbaar met stift of printer


Papieren etiketten beschrijfbaar is geschikt voor plaatsing in doorzichtige hoes. De etiketten hebben een witte kleur en zijn gemaakt van papier. Afhankelijk van de grootte verschillen de aantallen. De afmetingen en aantallen worden hieronder weergegeven.


7 x 20 mm = 3420 papieretiketten per verpakkingseenheid
6,3 x 27 mm = 2400 papieretiketten per verpakkingseenheid
16,5 x 40 mm = 600 papieretiketten per verpakkingseenheid


€53.95

Bol.com
in Sticker

Naaiset leer naaigereedschap hand naaikit accessoires voor leerbewerking Naaiset leer naaigereedschap hand naaikit accessoires voor leerbewerking

Naaiset leer online kopen

Leren gereedschapsset: goede hulp voor het snijden, naaien van leer.

Naaidraad bestaat uit hoogwaardige katoenvezel, zodat het aantrekken van de naden zeer eenvoudig, glad, sterk en duurzaam is.

Brede toepassing: dit is een zeer universeel leren naaigereedschap en ook een prachtig cadeau.

Het is perfect geschikt voor het naaien en repareren van leer.

Origineel product alleen via Go4sfeer te bestellen, voor goedkopere aanbiedingen kan Go4sfeer de echtheid van het product niet verifiëren.€54.33

Bol.com
in Maart update

acrylverf set van 6 tubes glitterverf - 450 ml acrylverf set van 6 tubes glitterverf - 450 ml

Set van 6 tubes glitterverf van 450ml. Mont Marte Glitter paints. Mont Marte Glitterverven zijn ideaal voor extra laten opvallen van je kunstwerk of knutselwerk; Laat je fantasie de vrije loop. Het is een transparante verf die door en door gevuld is met glitters waardoor het een heel mooi schitterend effect geeft. Deze set bevat 6 verschillende heldere glitter kleuren waarmee je genoeg variatie hebt. Het hoge glittergehalte maakt deze verven leuk en verbluffend om los of gelaagd over bestaande kunstwerken te gebruiken om hoogtepunten en schittering toe te voegen - laat je kunstwerken schitteren met deze glitterverf.€15.50

Bol.com
in Verven

Rits per meter met 2 schuivers 3 mm ecru Rits per meter met 2 schuivers 3 mm ecru
Rits per meter met 2 schuivers 3 mm ecru

rits word per meter verkocht

1 x = 1m plus 2 schuivers
2 x = 2m plus 4 schuivers


€2.75

Bol.com
in Gesp

TF Wobbler Deep Hunter 29g 120mm wit, VE 4 x SB1 TF Wobbler Deep Hunter 29g 120mm wit, VE 4 x SB1
TF Wobbler Deep Hunter 29g 120mm wit, VE 4 x SB1

€52.80

Bol.com
in Steps

Bino Speeltent Kasteel Jongens 105 X 125 Cm Polyester Grijs/rood Bino Speeltent Kasteel Jongens 105 X 125 Cm Polyester Grijs/rood
Bino Kasteel speeltent

Deze tent is voor de kleine ridders onder ons! Kinderen houden van schuilplaatsen en creëren zo hun eigen denkbeeldige wereld om hen heen, waarin ze hun avonturen en spelletjes beleven. Speel met dit mooie kasteel en beleef de grootste avonturen met jouw vriendjes!

Specificaties:
Kleur: grijs, rood
Geslacht: jongens
Materiaal: polyester
Afmetingen: 105 x 125 x 105 cm (lxbxh)
Gewicht: 1 kg
Leeftijd: vanaf 2 jaar


€46.90

Bol.com
in Speeltent

EcoToys - Nest Tuinschommel - 100cm - Blauw EcoToys - Nest Tuinschommel - 100cm - Blauw
EcoToys - Nest Tuinschommel - 100cm - Blauw

€67.44

Bol.com
in Schommel

Karabijnhaak 15x200mm Verzinkt SWL: 120kg (1 stuk) Karabijnhaak 15x200mm Verzinkt SWL: 120kg (1 stuk)
Beknopte specificaties:
 • Lengte Karabijnhaak 200 mm
 • Dikte krabijnhaak: 15mm
 • Belastbaar gewicht: 500kg.
Gratis verzending

Karabijnhaak 15x200mm verzinkt.
Lengte karabijnhaak: 200 mm
Dikte karabijnhaak: 15 mm
Materiaal: verzinkt
Maximaal belastbaar gewicht (SWL): 120kg

Standaard geleverd:
 • Karabijnhaak 15x200 mm verzinkt.

Karabijnhaak 15x200 mm verzinkt kopen?

Deze karabijnhaak heeft een dikte van 15millimeter en kent een totale lengte van 200 millimeter. De diameter van het oog bedraagt 27 millimeter. Het materiaal van de karabijn is verzinkt en dat houdt in dat er een beschermende laag om het materiaal is aangebracht. Hierdoor wordt haak beschermd tegen corrosie. Het SWL bedraagt 120 kg. Deze afkorting staat voor de Safe Working Load voor het dragen van het maximaal gewicht.

€5.95

Bol.com
in Schommelhaak

21st Birthday Baby sjerp (roze) | Feest - Verjaardag 21st Birthday Baby sjerp (roze) | Feest - Verjaardag

Roze sjerp met in grote zilveren letters de tekst 21st Birthday Baby erop.

Afmeting: 78 x 9,5 cm
Kleur: roze€7.95

Bol.com
in Verkleedaccessoire

Bristol Novelty Meisjes Eenvoudig Heksenkostuum (Zwart/Groen) Bristol Novelty Meisjes Eenvoudig Heksenkostuum (Zwart/Groen)
Eenvoudig maar effectief meisjes halloween kostuum. Maattabel (hoogte): S (110-122cm), M (122-134cm), L (134-146cm). Inbegrepen: jurk & hoed. Ref: BN1353.

€23.49

Bol.com
in Maskers

Bristol Novelty Meisjes Eenvoudig Heksenkostuum (Zwart/Groen) Bristol Novelty Meisjes Eenvoudig Heksenkostuum (Zwart/Groen)
Eenvoudig maar effectief meisjes halloween kostuum. Maattabel (hoogte): S (110-122cm), M (122-134cm), L (134-146cm). Inbegrepen: jurk & hoed. Ref: BN1353.

€23.49

Bol.com
in Maskers

Bristol Novelty Meisjes Eenvoudig Heksenkostuum (Zwart/Groen) Bristol Novelty Meisjes Eenvoudig Heksenkostuum (Zwart/Groen)
Eenvoudig maar effectief meisjes halloween kostuum. Maattabel (hoogte): S (110-122cm), M (122-134cm), L (134-146cm). Inbegrepen: jurk & hoed. Ref: BN1353.

€23.49

Bol.com
in Maskers

Bad Ass Stencil Pax Splat Zone Nr. 3006 - BAM-PAX3006 - Schmink sjabloon - Bad Ass Stencil - Geschikt voor schmink en airbrush Bad Ass Stencil Pax Splat Zone Nr. 3006 - BAM-PAX3006 - Schmink sjabloon - Bad Ass Stencil - Geschikt voor schmink en airbrush

BadAss PAX stencils is een set van 5 BadAss mini Stencils in een bepaald thema. De stencils zitten op een groot vel waar u deze eenvoudig uit kunt drukken. Bijgevoegd is ook een metalen kettinkje waarmee u de PAX stencils gemakkelijk mee aan elkaar kunt maken waardoor ze niet meer rondslingeren of kwijtraken. De PAX Stencils zijn uitermate geschikt voor het creëren van geweldige designs op een snelle manier. Maak de basisvormen met de stencils en voeg extra details toe met een schminkpenseel en u kunt een waanzinnig effect creëren met schmink, facepaint en bodypaint. En natuurlijk zijn de stencils ook geschikt voor airbrush.

U zou de sjablonen zelfs kunnen gebruiken voor het creëren van patronen of figuren op muren, meubels, schilderijen, etc. (Gebruik dan altijd wel waterbasis verf zodat u het sjabloon kunt schoonmaken en hergebruiken.)

De sjablonen zijn gemaakt van 7mil Mylar kunststof en zijn vele malen herbruikbaar en van hoge kwaliteit. U kunt de sjablonen gemakkelijk schoonmaken met water (en zeep) en daarna voorzichtig drogen met een tissue of theedoek.

Werkwijze:
Vul een schminkspons met de gewenste kleur schmink (niet te nat!) en leg het sjabloon op de gewenste plaats op de huid. Dep de spons rustig op het sjabloon. Haal het stencil voorzichtig weg en het motief van het sjabloon zal op de huid zijn overbracht. Herhaal eventueel op de andere plaatsen waar u het motief ook wilt hebben. Let wel op dat u dan de eerder opgebrachte schmink niet uitsmeert. Dus altijd in 1 keer op de huid leggen en niet meer bewegen. Let ook altijd op dat de achterzijde van het sjabloon geen schmink bevat alvorens u de stencil op de huid neer plaatst.

Tip: Eventueel kunt u voordat u het sjabloon verwijderd in de nog natte schmink ook nog wat extra cosmetische glitter deppen met uw vingertoppen of met een glitter penseel voor een nog waanzinniger effect.

Let op: Schmink of eventuele andere accessoires die nodig zijn, zijn niet inbegrepen.€23.95

Bol.com
in Maart update

Echte rozenblaadjes Kleur Oranje- 8 liter doos - 100% natuurlijk Echte rozenblaadjes Kleur Oranje- 8 liter doos - 100% natuurlijk
• Echte rozenblaadjes. Decoratief, kleurvol, zijdezacht, 100% biologisch afbreekbaar en veel langer houdbaar dan u ooit gedacht had. De geconserveerde rozenblaadjes worden behandeld door middel van een geavanceerd technisch proces. De natuurlijke sappen in de rozenblaadjes worden vervangen door een mengsel van glycerine, water en kleurstoffen. Net alsof ze net geplukt zijn! • Inhoud: 8 liter échte rozenblaadjes• Afmeting doos: 20x20x20 cm.• Koop deze ‘budget box’ en betaal minder per liter!• Houdbaar voor 1-2 jaar• 100% biologisch afbreekbaar• Direct leverbaar • Kleur Oranje • Op ma-vr voor 15:00 uur besteld, de volgende dag in huis. Hoeveel rozenblaadjes bevat 1 liter? Aantal: circa 150-200 stuks. Dit is afhankelijk van de kleur en grootte. Gewicht: Gevriesdroogde rozenblaadjes 40-50 gram, geconserveerde rozenblaadjes 70-80 gram. Tafeldecoratie: Een lichte besprenkeling voor 3-4 tafels (8-10 personen). Aantal handjes: 4-5 handjes per liter. Aantal confetti zakjes: 5-7 stuks, medium maat zakje. Altaar aanloop: Een lichte besprenkeling voor ca. 1 meter.

€91.99

Bol.com
in Confetti

Echte rozenblaadjes - Kleur Creme - 24 liter doos - 100% natuurlijk Echte rozenblaadjes - Kleur Creme - 24 liter doos - 100% natuurlijk
• Echte rozenblaadjes. Decoratief, kleurvol, zijdezacht, 100% biologisch afbreekbaar en veel langer houdbaar dan u ooit gedacht had. Bij het vriesdrogen wordt met behulp van speciale machines al het vocht uit de roos verwijderd. Door dit unieke proces behouden de rozenblaadjes hun natuurlijke kleur, celstructuur en vorm. Net alsof ze net geplukt zijn! • Inhoud: 24 liter échte rozenblaadjes• Afmeting doos: 20x30x40 cm.• Pak uw voordeel en betaal minder dan €10 per liter!• Houdbaar voor 4-6 maanden• 100% biologisch afbreekbaar• Direct leverbaar • Kleur Creme • Op ma-vr voor 15:00 uur besteld, de volgende dag in huis.Hoeveel rozenblaadjes bevat 1 liter? Aantal: circa 150-200 stuks. Dit is afhankelijk van de kleur en grootte. Gewicht: Gevriesdroogde rozenblaadjes 40-50 gram, geconserveerde rozenblaadjes 70-80 gram. Tafeldecoratie: Een lichte besprenkeling voor 3-4 tafels (8-10 personen). Aantal handjes: 4-5 handjes per liter. Aantal confetti zakjes: 5-7 stuks, medium maat zakje. Altaar aanloop: Een lichte besprenkeling voor ca. 1 meter.

€269.99

Bol.com
in Confetti

Bad Ass Stencil Nr. 3012 - BAM3012 - Schmink sjabloon - Bad Ass mini - Geschikt voor schmink en airbrush Bad Ass Stencil Nr. 3012 - BAM3012 - Schmink sjabloon - Bad Ass mini - Geschikt voor schmink en airbrush

BadAss Mini stencils zijn het kleine zusje van de BadAss Full stencils. Met dit schminksjabloon kunt u een waanzinnig effect creëren met je schmink, facepaint en bodypaint. En natuurlijk is het stencil ook geschikt voor airbrush.

U zou de sjablonen zelfs kunnen gebruiken voor het creëren van patronen of figuren op muren, meubels, schilderijen, etc. (Gebruik dan altijd wel waterbasis verf zodat u het sjabloon kunt schoonmaken en hergebruiken.)

De sjabloon is gemaakt van 7mil Mylar kunststof en is vele malen herbruikbaar en van hoge kwaliteit. U kunt de sjablonen gemakkelijk schoonmaken met water (en zeep) en daarna voorzichtig drogen met een tissue of theedoek.

Het sjabloondeel van het stencil is circa 10,5 x 6 cm groot. (Exacte maten kunnen variëren afhankelijk van het motief van het sjabloon) En het stencil bevat aan het uiteinde een rond gaatje waar u een ring of touwtje doorheen kunt doen om meerdere stencils makkelijk bij elkaar te houden.

Werkwijze:
Vul een schminkspons met de gewenste kleur schmink (niet te nat!) en leg het sjabloon op de gewenste plaats op de huid. Dep de spons rustig op het sjabloon. Haal het stencil voorzichtig weg en het motief van het sjabloon zal op de huid zijn overbracht. Herhaal eventueel op de andere plaatsen waar u het motief ook wilt hebben. Let wel op dat u dan de eerder opgebrachte schmink niet uitsmeert. Dus altijd in 1 keer op de huid leggen en niet meer bewegen. Let ook altijd op dat de achterzijde van het sjabloon geen schmink bevat alvorens u de stencil op de huid neer plaatst.

Tip: Eventueel kunt u voordat u het sjabloon verwijderd in de nog natte schmink ook nog wat extra cosmetische glitter deppen met uw vingertoppen of met een glitter penseel voor een nog waanzinniger effect.

Let op: Schmink of eventuele andere accessoires die nodig zijn, zijn niet inbegrepen.€9.25

Bol.com
in Maart update

Bijtketting-Kauwketting-Dogtag-ID Tag-Roze-met koord Bijtketting-Kauwketting-Dogtag-ID Tag-Roze-met koord

DE bijtketting voor meisjes. deze bijtketting is afgeleid van de welbekende Dogtag of ID tag.


Deze bijtketting biedt een waardevolle ondersteuning bij problemen met de verwerking van (te veel) prikkels en is zeer geschikt bij klachten zoals ADD, ADHD of Autisme.


Door de afmetingen en onopvallende kleurstelling ook erg geschikt voor volwassenen voor gebruik op bijvoorbeeld kantoor.


Wordt geleverd inclusief comfortabel draagkoord voorzien van veiligheidssluiting.


Deze bijtketting is geschikt voor de milde tot matige kauwbehoefte.


Leverbaar in diverse kleuren

Afmetingen  • Lengte draagkoord: circa 65CM

  • Lengte kauwgedeelte: 4.5 cm hoog, 2.5 cm breed.

Algemeen


Een bijt- of kauwketting is het perfecte hulpmiddel voor kinderen of volwassenen die te maken hebben met bijvoorbeeld ADHD, problemen in de verwerking van prikkels of Autisme. Kauwen heeft een concentratie verhogende werking en werkt tevens regulerend op aanwezige spanning. Onze bijt- en kauw producten zijn specifiek ontworpen om een goed alternatief te bieden voor het kauwen op allerlei andere zaken

Levensduur


De levensduur van onze producten is uiteraard afhankelijk van de mate van gebruik en de intensiteit van het kauwen. Bij gemiddeld gebruik hebben onze producten een levensduur van circa 6 maanden. Bij een zware kauwbehoefte kan het echter voorkomen dat er al na korte tijd slijtage optreedt. (dit kan in uiterste geval al binnen enkele weken)

Belangrijkste kenmerken


  • 100% Food Grade siliconen

  • 100% vrij van BPA, weekmakers, PVC of andere schadelijke stoffen

  • Makkelijk afwasbaar met water en zeep.

  • Voorzien van handig draagkoord met "Break Out" veiligheidssluiting

  • Let op: gebruik onder de 3 jaar niet zonder ouderlijk toezicht


€8.95

Bol.com
in Bijtspeelgoed

Maruto Brasse geb. gs Gr.14 (2323) / 10 x SB10 Maruto Brasse geb. gs Gr.14 (2323) / 10 x SB10
Maruto Brasse geb. gs Gr.14 (2323) / 10 x SB10

€46.50

Bol.com
in Steps

Volkswagen Touareg, 12 volt, lederen zitjes, EVA banden Volkswagen Touareg, 12 volt, lederen zitjes, EVA banden
Volkswagen Touareg (DK-F666) hoogglans zwart Kenmerken: 12 volt 7 Ah 2x 12 motoren Muziek, USB-, MP3-stekker Ledverlichting: koplampen, achterlichten en verlicht dashboard Zwart lederen stoel met veiligheidsgordel Rubberen (EVA) banden 2 echte deuren 3 instelbare snelheden tussen 3 en 6 km per uur Versnelt vooruit en achteruit met `soft start`-functie 2,4 GHz afstandsbediening met instelbare snelheden en pauzefunctie Geschikt voor kinderen tot 6 jaar Draagvermogen is maximaal 30 kg Afmetingen: 121 cm x 76 cm x 61 cm

€342.00

Bol.com
in Accuvoertuig

Cadence Mask Stencil GCSM - Grunch ornament 12 03 029 0012 25x25cm Cadence Mask Stencil GCSM - Grunch ornament 12 03 029 0012 25x25cm
Cadence Mask Stencil GCSM - Grunch ornament 12 03 029 0012 25x25cm

€16.65

Bol.com
in Verven

Silicone vorm voor Zeep of Kaarsen Schattig konijntje Silicone vorm voor Zeep of Kaarsen Schattig konijntje
Deze siliconen mal is geschikt voor het maken van zowel zeep als cakejes! Het materiaal is bestand tegen temperaturen van -60°C tot 230 °C. Siliconen is ideaal als mal omdat het werkt als een natuurlijke antiaanbak laag. Het materiaal is flexibel en je kunt dus alles wat je erin maakt zo eruit drukken! De mal kun je ook gemakkelijk dubbelvouwen en neemt dus minder ruimte in beslag dan een harde mal.

€17.99

Bol.com
in Kaarsen mal

Studio Light • Clear Stamp background Celebrate new beginnings nr.518 Studio Light • Clear Stamp background Celebrate new beginnings nr.518
Studio Light • Clear Stamp background Celebrate new beginnings nr.518

€14.46

Bol.com
in Basisvoorwerp

Teleringe Ring 10/Tube 5,0 gs /5 x 1 St. Teleringe Ring 10/Tube 5,0 gs /5 x 1 St.
Teleringe Ring 10/Tube 5,0 gs /5 x 1 St.

€23.25

Bol.com
in Steps

Spitzkopf Pilker 40g/9cm oranje / 6 x SB1 Spitzkopf Pilker 40g/9cm oranje / 6 x SB1
Spitzkopf Pilker 40g/9cm oranje / 6 x SB1

€30.94

Bol.com
in Steps

TF Jigger BA 40g 4 x TF Jigger BA 40g 4 x
Jig plug van Paladin. 60g / 4 x stuks. Baars.

€30.96

Bol.com
in Steps

Spitzkopf Pilker 150g oranje / 6 x SB1 Spitzkopf Pilker 150g oranje / 6 x SB1
Spitzkopf Pilker 150g oranje / 6 x SB1

€54.94

Bol.com
in Steps

Houten Wereldkaart 3D - Aqua - M (100 x 60 cm) Houten Wereldkaart 3D - Aqua - M (100 x 60 cm)

Deze prachtige 3D houten wereldkaarten zijn custom-made van natuurlijk hout.
De wereldkaarten zijn en uniek in hun soort vanwege de kwaliteit, gedetailleerde afwerking en de add-ons; de namen van oceanen, houten vliegtuigjes, boten en een compas.

De wereldkaart is eenvoudig te installeren en kan binnen een uur aan de muur schitteren! Onze kaarten worden geleverd met dubbelzijdig (verwijderbare) plakband, handige hoekstencils en een sjabloon die laat zien waar elk genummerde kaartstuk geplaatst moet worden.

Formaten:
M – 100 x 60 cm
L – 150 x 90 cm
XL – 200 x 120 cm
XXL – 300 x 175 cm

Specificaties:
Materiaal: Berkenhout multiplex
Kleur: Turquoise, lichtblauw en wit
Afmeting: 100 x 60 cm
Afmeting verpakking: 53 x 32 x 11 cm
Gewicht verpakking: 2 kg€214.99

Bol.com
in Wereldkaart

Set van 200 Pijlen geschikt voor Nerf Set van 200 Pijlen geschikt voor Nerf
 • Hoogwaardig materiaal: van schuim en EVA, zachte siliconen, niet giftig, herbruikbaar en veilig voor kinderen. Standaardmaat: 7,2 cm x 1,2 cm.
 • Navulbare pijlen voor pijltjes-pistolen, compatibel met NERF N-Strike Blaster serie Pistool, CS-35, H34069, A0709, A0710, A0711, A0712, A0713, A0714, A0715, A384 A492, enz. en de Majof Brand of Soft Bombe Pistool van dezelfde grootte gebruiken.
 • Perfect cadeau: een grappig speelgoed. Dit accessoire voor de mobiele telefoon is geschikt voor kinderen om te spelen. Het kan je een gelukkige en leuke schietspelervaring bieden, net als het schietvermogen van kinderen trainen.
 • Belangrijke opmerkingen: niet op ogen of gezicht. Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar.


€29.95

Bol.com
in Schietspeelgoedaccessoires

Paper Dreams Mok Dog Beagle 300ml Keramiek Wit Paper Dreams Mok Dog Beagle 300ml Keramiek Wit
Paper Dreams Dog Beagle mok

Een leuke mok voor de echte hondenliefhebber. Voor bijna iedere hondenras is er een mok te vinden. Omdat de mok in een super leuke hondenhuis verpakking zit is het ook een geweldig cadeau! Of je hem nu weg geeft of niet, deze mok is een echte aanwinst voor elke hondenliefhebber.

Specificaties:
Kleur: zwart/wit
Materiaal: keramiek
Inhoud: 300 ml


€14.98

Bol.com
in Fopartikel

Folie Cijfer Ballon | Blauw | Cijfer 0 | 86 cm | Maak je feestje compleet met deze mooie ballon! Folie Cijfer Ballon | Blauw | Cijfer 0 | 86 cm | Maak je feestje compleet met deze mooie ballon!

Mooi Blauwe folie ballon cijfer 0, ongeveer 86 cm. hoog, inclusief opblaas rietje!

De folie ballon is te vullen met helium of lucht. De ballon is makkelijk te bevestigen.

Deze mooie grote ballon draagt bij aan een geweldige verjaardag of ander feestje.

Het is natuurlijk ook mogelijk om diverse cijfers te combineren waardoor iedere verjaardag of feestje extra feestelijk wordt.!

De ballon is bovendien aantrekkelijk geprijsd en wordt snel geleverd.

Bestel snel de mooie folie ballon!

 • Snelle levering
 • Mooie grote folie ballon
 • Aantrekkelijk geprijsd
 • 86 centimeter hoog
 • Meegeleverd rietje


€4.45

Bol.com
in Ballonen

Bad Ass Stencil Nr. 4008 - BAM4008 - Schmink sjabloon - Bad Ass mini - Geschikt voor schmink en airbrush Bad Ass Stencil Nr. 4008 - BAM4008 - Schmink sjabloon - Bad Ass mini - Geschikt voor schmink en airbrush

BadAss Mini stencils zijn het kleine zusje van de BadAss Full stencils. Met dit schminksjabloon kunt u een waanzinnig effect creëren met je schmink, facepaint en bodypaint. En natuurlijk is het stencil ook geschikt voor airbrush.

U zou de sjablonen zelfs kunnen gebruiken voor het creëren van patronen of figuren op muren, meubels, schilderijen, etc. (Gebruik dan altijd wel waterbasis verf zodat u het sjabloon kunt schoonmaken en hergebruiken.)

De sjabloon is gemaakt van 7mil Mylar kunststof en is vele malen herbruikbaar en van hoge kwaliteit. U kunt de sjablonen gemakkelijk schoonmaken met water (en zeep) en daarna voorzichtig drogen met een tissue of theedoek.

Het sjabloondeel van het stencil is circa 10,5 x 6 cm groot. (Exacte maten kunnen variëren afhankelijk van het motief van het sjabloon) En het stencil bevat aan het uiteinde een rond gaatje waar u een ring of touwtje doorheen kunt doen om meerdere stencils makkelijk bij elkaar te houden.

Werkwijze:
Vul een schminkspons met de gewenste kleur schmink (niet te nat!) en leg het sjabloon op de gewenste plaats op de huid. Dep de spons rustig op het sjabloon. Haal het stencil voorzichtig weg en het motief van het sjabloon zal op de huid zijn overbracht. Herhaal eventueel op de andere plaatsen waar u het motief ook wilt hebben. Let wel op dat u dan de eerder opgebrachte schmink niet uitsmeert. Dus altijd in 1 keer op de huid leggen en niet meer bewegen. Let ook altijd op dat de achterzijde van het sjabloon geen schmink bevat alvorens u de stencil op de huid neer plaatst.

Tip: Eventueel kunt u voordat u het sjabloon verwijderd in de nog natte schmink ook nog wat extra cosmetische glitter deppen met uw vingertoppen of met een glitter penseel voor een nog waanzinniger effect.

Let op: Schmink of eventuele andere accessoires die nodig zijn, zijn niet inbegrepen.€9.25

Bol.com
in Maart update

Pomme pidou olifant Zara roze met hartjes en vlinders Pomme pidou olifant Zara roze met hartjes en vlinders

Met de spaarpot in de vorm van een olifant, de Zara van Pomme Pidou, kun je sparen voor die te gekke vakantie naar bijvoorbeeld Afrika.

Elke print wordt er met de hand op aangebracht hierdoor is geen enkele spaarpot exact hetzelfde.€24.95

Bol.com
in Spaarpot

Jagerndorfer - Gondel Omega Iv 10 Hexenhut 1:32 - JC88151-Model speelgoed / kits / sets / accessoires voor kinderen om te bouwen (hobbys en creatief speelgoed voor kinderen) Jagerndorfer - Gondel Omega Iv 10 Hexenhut 1:32 - JC88151-Model speelgoed / kits / sets / accessoires voor kinderen om te bouwen (hobbys en creatief speelgoed voor kinderen)
Jagerndorfer - Gondel Omega Iv 10 Hexenhut 1:32 - JC88151-Model speelgoed / kits / sets / accessoires voor kinderen om te bouwen (hobby`s en creatief speelgoed voor kinderen)( 9120071235673) komt vanJaegerndorfer. Categorie - Skilift, Aantal stukken: , Moeilijkheidsgraad: , Minimum leeftijd: jaar, Type product: , Subtype:, Schaal:1:32, Kleur- Neutral, Dimensies - . Creatieve hobby`s / Model om in elkaar te zetten / Speelgoed / Constructiespeelgoed / Modelbouwsets / Schaalmodellen om te monteren / Modelbouwaccessoires voor kinderen / verzamelobjecten / Modeltreinen en treinsets / Accessoires voor modeltreinen.

€41.99

Bol.com
in Modelbouwpakket

Studio Light • Clear Stamp A windy day Marlenes World nr.68 Studio Light • Clear Stamp A windy day Marlenes World nr.68
Studio Light • Clear Stamp A windy day Marlene`s World nr.68

€15.41

Bol.com
in Basisvoorwerp

Feestelijke Handschoenen Feestelijke Handschoenen
Handschoenen roze

€10.49

Bol.com
in Verkleedaccessoire

Vistas - Boxentas - klein - met 4 tackle dozen Vistas - Boxentas - klein - met 4 tackle dozen

Onze nieuwe boxbag van bijzonder hoogwaardig 600D nylon maakt indruk met zijn stijlvolle kleurstelling (blauw met zwarte mesh / kleurentoepassingen) en zijn uitgebreide afwerking. Deze tas (38 x 25 x 22cm) bevat 4 praktische accessoireboxen (28 x 29 x 4,5cm).

 • Tasje (38 x 25 x 22cm)
 • 4 praktische accessoireboxen (28,0 x 29,0 x 4,5cm)


€79.95

Bol.com
in Steps

Bienenmadenhk. am 75cm Fluovorfach Gr.6, /10xSB7 Bienenmadenhk. am 75cm Fluovorfach Gr.6, /10xSB7
Bienenmadenhk. am 75cm Fluovorfach Gr.6, /10xSB7

€46.50

Bol.com
in Steps

Fleischmann 825730 Insteek rongenwagen, DB Fleischmann 825730 Insteek rongenwagen, DB
Insteek rongenwagen, klasse Kbs van de Deutsche Bundesbahn.

€39.44

Bol.com
in Modelspoorwagon

Charles Dickens Aida telpakket - Bothy Threads Charles Dickens Aida telpakket - Bothy Threads
♥ Telpakket met telpatroon
♥ Borduurstof: 100% katoen
♥ Garen: 100% katoen
♥ Aida 5,5 steken/cm 14 count
♥ Garenkaartje
♥ Werkwijze
♥ Vergroot telpatroon
♥ Naald
♥ Foto
♥ ca. 28x 38cm
♥ Soorten steken: kruissteek, halve kruissteek, stiksteek, Franse knoop


€49.95

Bol.com
in Hobbypakket

Knutselen- decoratie houten lepels - dieren Knutselen- decoratie houten lepels - dieren
Houten lepels decoreren
Set om 3 pollepels te versieren
Met inspiratie en tips in een videoboodsch
3 lepels van 20 cm.
Plakfoam
Plak oogjes
Knip plak figuren
Maak op een creatieve manier je eigen poppenkast met houten pollepels en laat ze tot leven komen.


€9.75

Bol.com
in Basisvoorwerp

Knutselen- decoratie houten lepels - dieren Knutselen- decoratie houten lepels - dieren
Houten lepels decoreren
Set om 3 pollepels te versieren
Met inspiratie en tips in een videoboodsch
3 lepels van 20 cm.
Plakfoam
Plak oogjes
Knip plak figuren
Maak op een creatieve manier je eigen poppenkast met houten pollepels en laat ze tot leven komen.


€11.95

Bol.com
in Basisvoorwerp

Pentart media ink 20 ml gold Pentart media ink 20 ml gold
Pentart media ink 20 ml gold EAN 5997412772043 | Hobbyinkt

€10.95

Bol.com
in Hobbyinkt

Amsterdam Markers 15 mm Sienna Gebrand 411 Amsterdam Markers 15 mm Sienna Gebrand 411
een marker van Amsterdam met een punt van 15 mm dik

€13.80

Bol.com
in Stift

Puzzle 3D Taj Mahal National Geographic Puzzle 3D Taj Mahal National Geographic
Bouw de Taj Mahal na met deze National Geographic 3D Puzzel van 87 stuks. Je hebt geen tols of lijm nodig.
Afmeting: 28,4x28,4x18cm.


€32.51

Bol.com
in Puzzels

Hasbro Baby Alive Super Snacks Baby Doll Girl Hasbro Baby Alive Super Snacks Baby Doll Girl
Hasbro Baby Alive Super Snacks Baby Doll Girl

€33.00

Bol.com
in Poppen

Hasbro Baby Alive Super Snacks Baby Doll Girl Hasbro Baby Alive Super Snacks Baby Doll Girl
Hasbro Baby Alive Super Snacks Baby Doll Girl

€31.90

Bol.com
in Poppen

Hasbro Baby Alive Super Snacks Baby Doll Girl Hasbro Baby Alive Super Snacks Baby Doll Girl
Hasbro Baby Alive Super Snacks Baby Doll Girl

€35.00

Bol.com
in Poppen

Maruto Stipp/rodauge silver Gr.16(6014)/10x SB17 Maruto Stipp/rodauge silver Gr.16(6014)/10x SB17
Maruto Stipp/rodauge silver Gr.16(6014)/10x SB17

€36.50

Bol.com
in Steps

Blinker 55 mm,zwar-wit/zwar-wit 21g, 10x Blinker 55 mm,zwar-wit/zwar-wit 21g, 10x
Lepel voor snoek, snoekbars en andere rofvissen: Blinker 55 mm,schw-weiß/schw-weiß 21g, VE10 x stuks groothandelverpakking.

€38.90

Bol.com
in Steps

Gestreepte Kousen - Zwart/Wit Gestreepte Kousen - Zwart/Wit
Maak je look af met deze opvallende kousen uit de Leg Avenue collectie! De kousen hebben een zwart/wit streepjespatroon en zijn leuk te combineren met vele verschillende outfits. De zachte, elastische stof voelt heerlijk comfortabel aan en zorgt voor een perfecte pasvorm. Voor welke look ga jij?

€15.71

Bol.com
in Verkleedaccessoire

Gestreepte Kousen - Zwart/Wit Gestreepte Kousen - Zwart/Wit
Maak je look af met deze opvallende kousen uit de Leg Avenue collectie! De kousen hebben een zwart/wit streepjespatroon en zijn leuk te combineren met vele verschillende outfits. De zachte, elastische stof voelt heerlijk comfortabel aan en zorgt voor een perfecte pasvorm. Voor welke look ga jij?

€15.61

Bol.com
in Verkleedaccessoire

Gestreepte Kousen - Zwart/Wit Gestreepte Kousen - Zwart/Wit
Maak je look af met deze opvallende kousen uit de Leg Avenue collectie! De kousen hebben een zwart/wit streepjespatroon en zijn leuk te combineren met vele verschillende outfits. De zachte, elastische stof voelt heerlijk comfortabel aan en zorgt voor een perfecte pasvorm. Voor welke look ga jij?

€15.51

Bol.com
in Verkleedaccessoire

Droogbloemen op een plankje: Kindness changes everything Droogbloemen op een plankje: Kindness changes everything

Droogbloemen op een plankje

- Voeg je eigen foto toe om het plankje uniek te maken
- Standaard geleverd met een mooi kaartje
- Bedrukt met de tekst: Kindness changes everything
- Mooi als decoratie
- Geleverd met kaarsje
- Verpakt in een mooi doosje

Maak dit houten droogbloemen plankje helemaal uniek door de foto van jouw kinderen toe te voegen!
Wil je graag de tekst veranderen op het plankje? Dan kan je altijd contact met ons opnemen.€26.19

Bol.com
in Feestdecoratievoorwerp

Zwembad Inclusief Accessoires - 6-delig - Intex Easy Set Rond 244x61 cm Zwembad Inclusief Accessoires - 6-delig - Intex Easy Set Rond 244x61 cm
Met een Intex Easy Set 244x61 cm inclusief filterpomp haalt u een kindvriendelijk en zeer gemakkelijk op te zetten zwembad in huis. Dit ronde opblaaszwembad biedt plaats aan 3 personen, heeft een helder blauwe kleur en is zwemklaar binnen 10 minuten. Het zwembad bevat een stevige 3-laags dikke liner en daarom is de kans op beschadigingen erg klein. De binnenlaag is van polyester en daardoor kindvriendelijk. Met deze set heeft u in één keer alle benodigdheden voor uw zwembad in huis voor het optimaal onderhouden van uw zwembad.

Kenmerken zwembad:
- Vorm: Rond
- Afmeting: 244x61 cm
- Kleur: Blauw
- Liter inhoud: 1.942 liter
- Geschikt voor aantal personen: 3

Pluspunten:
✔ Binnen 10 minuten opgezet
✔ Kindvriendelijk en stevig materiaal
✔ A-merk Intex
✔ Al uw zwembadbenodigdheden in één bestelling
✔ Compleet 7-in-1 WAYS zwembad onderhoudspakket
✔ Inclusief deluxe onderhoudsset met schepnet, scrubborstel, stofzuigerslang, en vacuümpomp met verschillende mondstukken

Filterpomp 28602GS
Deze zwembadfilterpomp zorgt ervoor dat u voortaan kunt genieten van een schoon zwembad. De pomp is van uitstekende kwaliteit en beschikt over hoge kwaliteit filters met een snelle watercirculatie. De filterpomp is gebruiksvriendelijk en gemakkelijk aan te sluiten aan de goed passende koppelstukken. Het type H filter dat meekomt met de pomp dient na een week gereinigd te worden en na 2 weken vervangen te worden. De pomp is ideaal voor zwembaden van 2.000 tot 5.000 liter.

WAYS Zwembad Onderhoudspakket
Met dit zwembad onderhoudspakket van WAYS gaat u goed voorbereid het zwembadseizoen in. Met de WAYS Handy scrubborstel kunt u gemakkelijk al het klevend vuil van de zwembadwanden af schrobben. Met behulp van de chloortabletten in combinatie met de chloordrijver (inclusief thermometer) houdt u uw zwembadwater schoon, helder en meet u de temperatuur. De pH+ & pH- helpen u om de juiste chloorwaarde te krijgen wanneer deze te hoog of te laag is. De WAYS Vinyl Repair Set is er om alle kleine gaatjes en scheurtjes in het zwembad snel en gemakkelijk te repareren. Als laatste bevat dit onderhoudspakket de WAYS 75 3-in-1 teststrips. Hiermee test u de pH-waarde, chloorwaarde en alkaliniteit van het zwembadwater. Kortom, een zorgvuldig samengesteld pakket om uw zwembad en water in topconditie te houden. Dit voorkomt dat u uw zwembadwater vaak moet verversen; goed voor het milieu en voor uw portemonnee.

Onderhoudsset Deluxe
Met deze Deluxe onderhoudsset heeft u alle schoonmaakartikelen in huis! De Onderhoudsset Deluxe bevat alle accessoires die u ook in het standaard onderhoudspakket kan vinden plus nog vele extra`s. De onderhoudsset deluxe bevat een langere aluminium steel (2.79m lang), waardoor u gemakkelijk meerdere meters kunt bereiken. Naast het schepnet om bladeren uit het zwembad te vissen bevat deze set ook een scrubborstel om klevend vuil uit het zwembad te schrobben, een stofzuigerslang en een vacuümpomp waar je de verschillende zuigmonden op kunt aansluiten. De ene kant van stofzuigerslang sluit je aan op de filterpomp en de andere kant op de vacuümpomp en u kunt beginnen met het schoonzuigen van uw zwembad!

Intex Grondzeil 472x472 cm
Dit grondzeil biedt extra veiligheid tegen scherpe voorwerpen en sterke grassoorten die het zwembad zouden kunnen beschadigen. Het grondzeil zorgt ervoor dat u volgend jaar opnieuw plezier heeft van uw zwembad en mag dan ook niet ontbreken.

Verpakkingsinhoud
- Easy Set Zwembad 244x61 cm
- Handleiding
- Reparatieset
- Filterpomp 28602GS inclusief filter
- WAYS Zwembad Onderhoudspakket
- Onderhoudsset Deluxe
- Grondzeil 472x472 cm

Let op! Wanneer het zwembad, de pomp en/of de accessoires eenmaal in gebruik zijn genomen, kan dit wegens hygiënische redenen niet langer worden geretourneerd!


€269.99

Bol.com
in zwembaden

Silicone vorm voor Zeep of Kaarsen Romeinse Kolom Silicone vorm voor Zeep of Kaarsen Romeinse Kolom
Deze siliconen mal is geschikt voor het maken van zowel zeep als cakejes! Het materiaal is bestand tegen temperaturen van -60°C tot 230 °C. Siliconen is ideaal als mal omdat het werkt als een natuurlijke antiaanbak laag. Het materiaal is flexibel en je kunt dus alles wat je erin maakt zo eruit drukken! De mal kun je ook gemakkelijk dubbelvouwen en neemt dus minder ruimte in beslag dan een harde mal.

Cake Tools Type: Moulds
Origin: CN(Origin)
Certification: FDA
Certification: SGS
Obscene Picture: No
Sexually Suggestive: No
Feature: Eco-Friendly
Feature: Stocked
Material: SILICONE€49.99

Bol.com
in Kaarsen mal

Silicone vorm voor Zeep of Kaarsen Romeinse Kolom Silicone vorm voor Zeep of Kaarsen Romeinse Kolom
Deze siliconen mal is geschikt voor het maken van zowel zeep als cakejes! Het materiaal is bestand tegen temperaturen van -60°C tot 230 °C. Siliconen is ideaal als mal omdat het werkt als een natuurlijke antiaanbak laag. Het materiaal is flexibel en je kunt dus alles wat je erin maakt zo eruit drukken! De mal kun je ook gemakkelijk dubbelvouwen en neemt dus minder ruimte in beslag dan een harde mal.

Cake Tools Type: Moulds
Origin: CN(Origin)
Certification: FDA
Certification: SGS
Obscene Picture: No
Sexually Suggestive: No
Feature: Eco-Friendly
Feature: Stocked
Material: SILICONE€22.99

Bol.com
in Kaarsen mal

Dit waren de nieuwe speelgoed producten

Kies, kijk en vergelijk

Wij vergelijken meer dan je denkt!