Bol.com

Meer dan 6 miljoen artikelen in de categorieŰn baby, koken & tafelen, boeken, entertainment, witgoed en meer. Snelle en gratis verzending! Bestellen tot 23:59 uur, volgende dag in huis Op een groot deel van ons assortiment geldt: voor 23:59 uur besteld, de volgende dag al in huis.* Zo shop je 24/7 bij ons. Achteraf betalen Vind je achteraf betalen prettig? Geen probleem, dat kan meestal. Betaal bijvoorbeeld via internet, pas als je je bestelling in huis hebt.

Reacties van klanten:
Zoek binnen Bol.com op:
 
Bureau mat - Grauwe klauwier in de natuur van Duitsland - 60x40
Grauwe klauwier in de natuur van Duitsland, op het continent Europa, in de natuur, omringd door bomen met groene bessen.Deze muismat is bijvoorbeeld ideaal voor het upgraden van je werkomgeving!

Productinformatie

 • 98.9%

€19.95

in Muismat
Bureau mat - Een blauw met oranje verlichte sterrenhemel in het nationaal park Mae Ping - 60x40
Het nationaal park Mae Ping staat bekend om de nachtelijke foto`s die zijn gemaakt. Deze foto laat zien waarom het park moet worden bezocht. De prachtige sterrenhemel wordt verlicht door oranje en blauwe lichten.Deze muismat is bijvoorbeeld ideaal vo

€19.95

in Muismat
Bureau mat - Vijf kolganzen lopen door het gras - 60x40
Groepje van vijf kolganzen die naast elkaar op een grasveld in Engeland lopen. Drie van hen kijken achterom.Deze muismat is bijvoorbeeld ideaal voor het upgraden van je werkomgeving!

Productinformatie

 • 98.9% van onze kl

€19.95

in Muismat
Bureau mat - Groene brandnetel in het vroege voorjaar - 60x40
Groene brandnetel, net begonnen te groeien in het vroege voorjaar, wordt gebruikt voor soep of kruidenthee, jeukende plant.Deze muismat is bijvoorbeeld ideaal voor het upgraden van je werkomgeving!

Productinformatie

 • 98

€19.95

in Muismat
Bureau mat - een historische stadskaart van Heidelberg - 60x40
Een prachtige illustratie van een historische stadskaart van het Duitse Heidelberg, een gebied wat al zeer lang bewoond is.Deze muismat is bijvoorbeeld ideaal voor het upgraden van je werkomgeving!

Productinformatie

 • 98

€19.95

in Muismat
Bureau mat - Moederdag quote I dont need google my wife knows everything zwarte achtergrond - 60x40
Heb je ook een slimme vrouw die altijd weet hoe het zit? Laat het haar weten met deze wanddecoratie! Witte letters in verschillende stijlen spellen de quote ``I don`t need google my wife knows everything`` tegen een zwarte achtergrond. Kleine details

€19.95

in Muismat
Muismat - Mousepad - Partoon - Black and gold - Bladeren - 40x60 cm
Patroon van bladeren volgens een black and gold stijl.Deze muismat is bijvoorbeeld ideaal voor het upgraden van je werkomgeving!

Productinformatie

 • 98.9% van onze klanten is positief over MousePadParadise!
 • Gemaa

€19.95

in Muismat
Bureau mat - Houten hekken voor het heuvellandschap van het Nationaal park North York Moors - 60x40
Indrukwekkende weergave van het herfst kleurig heuvellandschap in het Nationaal park North York Moors met houten hekken op de voorgrond, Verenigd Koninkrijk.Deze muismat is bijvoorbeeld ideaal voor het upgraden van je werkomgeving!

Pr

€19.95

in Muismat
Muismat - Mousepad - Close-up tijger - 40x60 cm
Van dichtbij weergegeven beeld van een tijger op een witte achtergrond. De warme kleuren van de tijger steken af tegen de lichtgekleurde achtergrond. Deze afbeelding komt goed tot zijn recht in de woonkamer.Deze muismat is bijvoorbeeld ideaal voor he

€19.95

in Muismat
Bureau mat - Sperwer op een tak in een winters landschap - 60x40
Indrukwekkende wit-getinte afbeelding van een sperwer (Accipiter nisus) op een besneeuwde tak in een winters landschap.Deze muismat is bijvoorbeeld ideaal voor het upgraden van je werkomgeving!

Productinformatie

 • 98.9%

€19.95

in Muismat
Bureau mat - Gele tulpen met een zwarte achtergrond - 60x40
Dit is een prachtige afbeelding van twee schitterende gele tulpen en een wonderschone tulp in een knop met een zwarte achtergrond. Fleur je woonkamer op met deze weergave!.Deze muismat is bijvoorbeeld ideaal voor het upgraden van je werkomgeving!€19.95

in Muismat
Bureau mat - Een groep flamingos aan het eten in zwart-wit - 60x40
Een weergave van flamingo`s die aan het eten zijn in de Camargue in Frankrijk. Dit is een moerasgebied waar veel voedsel voor de dieren te vinden is. Het beeld lijkt wel bijna symmetrisch te zijn. Deze zwart-wit weergave past goed in je woon- of slaa

€19.95

in Muismat
Bureau mat - Een zeldzame glanskop gezien tussen verschillende takken door - 60x40
Glanskop, verschillende takken, zeldzaam. Deze vogel komt uit de familie van echte mezen en is een zangvogel.Deze muismat is bijvoorbeeld ideaal voor het upgraden van je werkomgeving!

Productinformatie

 • 98.9% van onze k

€19.95

in Muismat
Bureau mat - Waterval stroomt door rood woud - 60x40
Een dichte mist daalt naar beneden over de bergtoppen van het mysterieuze, rood gekleurde woud.Deze muismat is bijvoorbeeld ideaal voor het upgraden van je werkomgeving!

Productinformatie

 • 98.9% van onze klanten is posi

€19.95

in Muismat
Muismat - Mousepad - Scrabble quote Love, Hope, Peace op een blauwe achtergrond - 40x60 cm
De woorden Love, Hope en Peace zijn op deze prachtige wanddecoratie met scrabble letters gespeld. De houten blokjes hebben zwarte letters en ook het aantal punten is hierop aangegeven. De blauwe achtergrond maakt de afbeelding die geschikt is voor de

€19.95

in Muismat
Muismat - Mousepad - Luchtfoto van Kabira Baai met tropisch water en witte zandstranden in Okinawa - 40x60 cm
Een luchtfoto van Kabira Baai met tropisch water, witte zandstranden en koraalriffen. Kabira Baai ligt bij het eiland Ishigaki, een van de eilanden van de Yaeyama eilanden in Okinawa. Deze afbeelding komt goed tot zijn recht in de woonkamer.Deze muis

€19.95

in Muismat
Bureau mat - Uitzicht op het Potala paleis en de bergen in Lhasa - 60x40
Een prachtig uitzicht op het Potala paleis in Lhasa met een indrukwekkende omgeving. De bergen op de achtergrond maken het tot een adembenemend geheel. Dit beeld past goed in de slaapkamer!.Deze muismat is bijvoorbeeld ideaal voor het upgraden van je

€19.95

in Muismat
Bureau mat - Maansteen in de ruïnes van Polonnaruwa Sri Lanka - 60x40
Goed bewaarde maansteen een deel van de oude ruïnes in Polonnaruwa, Sri Lanka. UNESCO werelderfgoed.Deze muismat is bijvoorbeeld ideaal voor het upgraden van je werkomgeving!

Productinformatie

 • 98.9% van onze klanten i

€19.95

in Muismat
Bureau mat - Yorkshire Terrier speelt met een gekleurde bal - 60x40
York Shire Terrier. Het hoofd is klein en vlak, de rug is kort en recht. Maakt absoluut een `klein maar dapper` indruk. Dit beeld komt goed tot zijn recht in de woonkamer.Deze muismat is bijvoorbeeld ideaal voor het upgraden van je werkomgeving!€19.95

in Muismat
Bureau mat - Kaart Belgi├ź - Zwart - Goud - 60x40
Een kaart van het Europese land Belgi├ź met een zwarte kleur. De achtergrond heeft een gouden kleur.Deze muismat is bijvoorbeeld ideaal voor het upgraden van je werkomgeving!

Productinformatie

 • 98.9% van onze klanten is

€19.95

in Muismat
Bureau mat - De drukbezochte haven van de Franse stad Nice - 60x40
De indrukwekkende haven van de prachtige Franse stad. Nice, Provence-Alpes-C├┤te d`Azur, Frankrijk, Europa.Deze muismat is bijvoorbeeld ideaal voor het upgraden van je werkomgeving!

Productinformatie

 • 98.9% van onze kla

€19.95

in Muismat
Bureauonderlegger - Besneeuwde bergtoppen van de Himalaya - 60x30 - Muismat
Op deze fantastische afbeelding zijn een paar besneeuwde bergtoppen te zien in de Himalaya. De achtergrond is een bewolkte lucht.Deze muismat is bijvoorbeeld ideaal voor het upgraden van je werkomgeving!

Productinformatie€17.95

in Muismat
Bureau mat - Het peddel rad van een stoomboot - 60x40
Een prachtige weergave van het peddel rad van een stoomboot. Vanaf de zijkant kijk je naar het rode rad dat zijn werk doet.Deze muismat is bijvoorbeeld ideaal voor het upgraden van je werkomgeving!

Productinformatie

 • 98

€19.95

in Muismat
Muismat - Mousepad - Babyblauwe Delphinium bloemen - 40x60 cm
Schitterende babyblauwe Delphinium bloemen (riddersporen) omringt door groen struikgewas. De botanische naam Delphinium is afkomstig van het Latijnse woord voor dolfijn, omdat de knoppen van de bloem in de verte iets weg hebben van een dolfijn.Deze m

€19.95

in Muismat
Muismat - Mousepad - Kinderillustratie van een tipi met de quote Hello world - 40x60 cm
Maak het interieur van de jongensslaapkamer helemaal af met deze schitterende kinderillustratie! De quote Hello World is met blauwe letters vol stippen op de witte achtergrond gezet. Onder de tekst staat een donkerblauwe tipi tent versierd met een bl

€19.95

in Muismat
Muismat - Mousepad - Voetafdruk in het zand van Sandy Point Beach in het Nationaal park Conception Island - 40x60 cm
Voetafdruk in het zand van Sandy Point Beach in het Nationaal park Conception Island. Het park staat bekend om haar prachtige stranden en het heldere zeewater.Deze muismat is bijvoorbeeld ideaal voor het upgraden van je werkomgeving!€19.95

in Muismat
Bureaumat - Een motorboot in de Middellandse Zee - 80x40 - Muismat
Een fantastische weergave van een motorboot in de Middellandse Zee. De boot schiet met hoge snelheid over het helderblauwe water.Deze muismat is bijvoorbeeld ideaal voor het upgraden van je werkomgeving!

Productinformatie€19.95

in Muismat
Bureau mat - Een wijnkelder - 60x40
Een prachtige afbeelding van een schitterende wijnkelder, waar verschillende soorten wijn op de afbeelding te zien zijn.Deze muismat is bijvoorbeeld ideaal voor het upgraden van je werkomgeving!

Productinformatie

 • 98.9%

€19.95

in Muismat
Muismat - Mousepad - Jongen verkleed als piraat met zwaard - 40x60 cm
Een jongen verkleed in een piratenkostuum steekt met een gelukkige expressie op zijn gezicht zijn zwaard naar voren.Deze muismat is bijvoorbeeld ideaal voor het upgraden van je werkomgeving!

Productinformatie

 • 98.9% van

€19.95

in Muismat
Bureau mat - karekiet zit verticaal in het riet - 60x40
Een prachtige weergave van een kleine karekiet die verticaal in het riet zit. De kleine karekiet lijkt zeer sterk op de bosrietzanger.Deze muismat is bijvoorbeeld ideaal voor het upgraden van je werkomgeving!

Productinformatie

€19.95

in Muismat
Bureau mat - Voorsteden van Salzburg - 60x40
Voorsteden van Salzburg.Deze muismat is bijvoorbeeld ideaal voor het upgraden van je werkomgeving!

Productinformatie

 • 98.9% van onze klanten is positief over MousePadParadise!
 • Gemaakt van stevig en duurzaam mate

€19.95

in Muismat
Bureau mat - Een gebraden kalkoen voor het thanksgiving diner - 60x40
Een mooie afbeelding van gebraden kip met seizoensgebonden herfstgroenten, van boven gezien. Aangevuld met een donkergrijze achtergrond.Deze muismat is bijvoorbeeld ideaal voor het upgraden van je werkomgeving!

Productinformatie <

€19.95

in Muismat
Bureau mat - Vliegende eekhoorn op een balk - 60x40
Een vliegende eekhoorn die zich vastklemt aan een balk. Een eekhoorn is meestal 20 tot 28 centimeter lang.Deze muismat is bijvoorbeeld ideaal voor het upgraden van je werkomgeving!

Productinformatie

 • 98.9% van onze klan

€19.95

in Muismat
Muismat - Mousepad - Zwart-witte illustratie met een in schaduwen gehulde cowboy - 40x60 cm
Een in schaduwen gehulde cowboy staat afgebeeld op een witte achtergrond. Maak het interieur van de stoere jongensslaapkamer helemaal af met behulp van deze zwart-witte illustratie!.Deze muismat is bijvoorbeeld ideaal voor het upgraden van je werkomg

€19.95

in Muismat
Bureau mat - Otter met voedsel in het water - 60x40
Een weergave van een otter in het water, die een deel van een vis in zijn voorpoten houdt. Deze afbeelding komt goed tot zijn recht in het interieur van de woonkamer.Deze muismat is bijvoorbeeld ideaal voor het upgraden van je werkomgeving!€19.95

in Muismat
Bureauonderlegger - Scheepswrak in Zuid-Afrika - 60x30 - Muismat
Een weergave van een scheepswrak in Zuid-Afrika. Zuid-Afrika bestaat uit 1,2 miljoen vierkante meter.Deze muismat is bijvoorbeeld ideaal voor het upgraden van je werkomgeving!

Productinformatie

 • 98.9% van onze klanten i

€17.95

in Muismat
Bureau mat - Line-art knielende vrouw op een roze achtergrond - 60x40
Op deze wanddecoratie staat het lichaam van een knielende vrouw geïllustreerd in line-art. De dunne lijnen en zwarte inkt komen goed uit te verf tegen de roze achtergrond. Deze illustratie komt goed tot zijn recht in het interieur van de slaapkamer.

€19.95

in Muismat
Muismat - Mousepad - Een foto van een kom tomatensoep met een lichtgroene achtergrond - 40x60 cm
Vlees ligt op de rand van het bord waarin tomatensoep drijft. De soep bestaat uit veel variaties.Deze muismat is bijvoorbeeld ideaal voor het upgraden van je werkomgeving!

Productinformatie

 • 98.9% van onze klanten is po

€19.95

in Muismat
Bureau mat - Een blikseminslag achter de Akropolis - 60x40
Een blikseminslag treft de stad Athene. De schicht slaat net achter de Akropolis in. Op de voorgrond ligt de stad en in de achtergrond de tafelberg.Deze muismat is bijvoorbeeld ideaal voor het upgraden van je werkomgeving!

Productinfo

€19.95

in Muismat
Bureaumat - Zonsondergang met donkere wolken over de Amerikaanse stad San Antonio - 80x40 - Muismat
Tijdens zonsondergang is er een regenstorm over de stad San Antonio. Uitzicht op de stad en de imponerende, donkere wolken.Deze muismat is bijvoorbeeld ideaal voor het upgraden van je werkomgeving!

Productinformatie

 • 98

€19.95

in Muismat
Bureau mat - Een grote kiskadie spreidt op indrukwekkende wijze zijn vleugels - 60x40
Een mooie actiefoto van een grote kiskadie die een dichtbegroeid bos vliegt. De zangvogel heeft indrukwekkende gespreide vleugels.Deze muismat is bijvoorbeeld ideaal voor het upgraden van je werkomgeving!

Productinformatie€19.95

in Muismat
Bureau mat - Een jonge man oefent buitenshuis squats - 60x40
Een zijaanzicht van een jonge man die squats buitenshuis oefent. De man doet zijn oefeningen op het pad van een park.Deze muismat is bijvoorbeeld ideaal voor het upgraden van je werkomgeving!

Productinformatie

 • 98.9% va

€19.95

in Muismat
Bureau mat - De volle maan stijgt boven de Horace Wilkinson-brug in Baton Rouge - 60x40
De prachtige volle maan stijgt boven de schitterende Horace Wilkinson-brug in Baton Rouge in de Amerikaanse staat Louisiana.Deze muismat is bijvoorbeeld ideaal voor het upgraden van je werkomgeving!

Productinformatie

 • 9

€19.95

in Muismat
Bureauonderlegger - Een meer in het Nationaal park Mercantour in Frankrijk - 60x30 - Muismat
Schitterende foto van een groot meer in het Nationaal park Mercantour. Het meer tussen de met gras bedekte bergen.Deze muismat is bijvoorbeeld ideaal voor het upgraden van je werkomgeving!

Productinformatie

 • 98.9% van o

€17.95

in Muismat
Bureau mat - Tarwe stukken in een hand - 60x40
Een weergave van een aantal stukken tarwe in de handen van een persoon. Deze weergave komt goed tot zijn recht in de huiskamer.Deze muismat is bijvoorbeeld ideaal voor het upgraden van je werkomgeving!

Productinformatie€19.95

in Muismat
Bureau mat - Een foto van een mistig landschap - 60x40
Een vooraanzicht van een mistig landschap, in het water van het landschap, er valt een weerspiegeling te zien van de bergen.Deze muismat is bijvoorbeeld ideaal voor het upgraden van je werkomgeving!

Productinformatie

 • 9

€19.95

in Muismat
Muismat - Mousepad - De Dom van Florence door een gat van een oude muur in Florence - 40x60 cm
De dom van Florence door een klein raampje.Deze muismat is bijvoorbeeld ideaal voor het upgraden van je werkomgeving!

Productinformatie

 • 98.9% van onze klanten is positief over MousePadParadise!
 • Gemaakt van stev

€19.95

in Muismat
Bureau mat - Juichende speler achter de vlag van Bosni├ź en Herzegovina - 60x40
Prachtige foto van een juichende speler achter de vlag van Bosni├ź en Herzegovina. In Bosni├ź en Herzegovina zijn door de geschiedenis heen veel vlaggen gevoerd, niet alleen eigen vlaggen maar ook die van vreemde mogendheden: de Ottomaanse, Oostenrij

€19.95

in Muismat
Muismat - Mousepad - Minimalistische illustratie van de wereldstad Parijs - 40x60 cm
De wereldstad Parijs staat centraal op deze minimalistische illustratie. De hoofdstad van Frankrijk staat natuurlijk bekend om de Eiffeltoren die op deze afbeelding in het zwart-wit is uitgebeeld. Deze afbeelding komt goed tot zijn recht in het inter

€19.95

in Muismat
Bureau mat - Egel - Bloem - Lente - 60x40
Egel staat in het gras tijdens de lente. Een aantal gele bloemen laten zich zien.Deze muismat is bijvoorbeeld ideaal voor het upgraden van je werkomgeving!

Productinformatie

 • 98.9% van onze klanten is positief over Mous

€19.95

in Muismat