> Lego

Lego prijs vergelijk

Lego is en blijft natuurlijk het best verkopende bouwblokje van Nederland. Wij van SpeelgoedPrijs helpen je graag met het vergelijken. Wist je dat we de prijs checken bij meer dan 40 speelgoedwinkels in Nederland? Hierdoor betaal je nooit te veel voor je Lego en zie je direct hoeveel je kan besparen.
Nieuwe app laat kinderen hun eigen legocreaties ontwerpen en delen. Met deze nieuwe app, bedoeld als een sociaal netwerk, kunnen alle jonge legofans zien wat anderen hebben gemaakt en hun eigen creaties delen. Lego Life is een applicatie voor kinderen van onder de dertien jaar oud en te downloaden voor iOS en Android. De app is dan ook geheel kindvriendelijk gemaakt!

Nieuw van Lego!.

Batman Movie

Bekijk de compleet nieuwe Batman lijn hier

LEGO Creator

Nieuw!
Lego 10214 Creator Tower Bridge

Lego Angry Birds
Angry Birds
Nieuw! Angry Birds van Lego
Lego Architecture
Architecture
Het architectuur thema is een van de weinige thema's die is gebaseerd op de echte wereld en uitsluitend bestaat uit microschaal modellen.
Lego Batman Movie
Batman Movie
Lego Batman Movie
Lego Bionicle
Bionicle
Bionicle gaat over Biomechanische wezens (half robot en half menselijk). Elk jaar komen er minimaal 4 nieuwe edities uit.
Lego BrickHeadz
BrickHeadz
De nieuwe Lego serie BrickHeadz
Lego Chima
Chima
Chima is een thema van LEGO wat zich afspeelt in het verborgen koninkrijk Chima. De lijn is samen gebracht met de tv-serie Legends of Chima.
Lego City
City
De City bouwblokjes
Lego Classic
Classic
Classic is de basis voor je Lego verzameling. Losse onderdelen voor je baan of huis nog mooier te maken.

Lego Creator
Creator
Met de Lego Creator 3-in-1 sets kun je de bouwwerken op drie verschillende manieren opbouwen, dit zorgt voor steeds een nieuwe uitdaging!
Lego Dimensions
Dimensions
Altijd al een team willen vormen met helden als Batman, Legolas, Scooby-Doo? LEGO Dimensions de nieuwe manier van games spelen!
Lego DUPLO
DUPLO
Duplo is twee keer zo groot als LEGO en daardoor al geschikt voor kinderen vanaf 1,5 jaar.
Lego Juniors
Juniors
Lego voor de echte Juniors onder ons!
Lego Lone Ranger
Lone Ranger
Lone Ranger
Lego Minecraft
Minecraft
Wij hebben de grootste collectie Minecraft producten voor je op een rij!
Lego Nexo Knights
Nexo Knights
Nexo Knights is een fantasy-gebaseerde Kasteel thema met elementen zoals paarden, katapulten, en lava draagraketten en mobiele kastelen
Lego Star Wars
Star Wars
Nieuwe van Lego : Star Wars

Nieuw van Lego Friends: Heartlake pakjesdienst 41310. Stephanie vindt pakjes bezorgen hartstikke leuk, maar ze kan wel wat hulp gebruiken! Met Lego Friends 41310

LEGO is het meest verkochte speelgoed van Nederland en de rest van de wereld! Wij van speelgoedprijs.nl weten dit als geen ander. Wij vergelijken dan ook meer dan 40 webshops in Nederland voor je zodat je nooit te veel betaald voor je lego. De nieuwste sets en bouwpakketten voor jongens en meisjes zijn eenvoudig te vinden op deze site. Wist je dat we meer dan 150.000 prijzen vergelijken elke dag van je Lego? Creer je eigen wereld met de mooiste series als LEGO City, LEGO Dimensions of LEGO Friends! Voor de allerkleinsten bieden wij het mooiste DUPLO speelgoed waarmee je kind spelenderwijs kan leren over vormen en dieren.

Goed nieuws voor de LEGO Dimensions fans. Vanaf 27 september komt LEGO met 16 nieuwe packs uit! Van de A-Team tot Harry Potter. Ben jij al naar de Angry Birds film geweest? LEGO heeft nu ook 6 sets uitgebracht en zijn inmiddels leverbaar bij de grote webshops.

Wist je dat je gemiddeld 23% kan besparen op jouw toffe legosteentjes. Vergelijk daarom altijd even de prijs van je set die je wil gaan kopen. De meeste webshops bezorgen het ook nog eens gratis dan hoef je ook de deur niet uit.

LEGO and the LEGO logo's are trademarks of the LEGO Group.