> Lego

Lego prijs vergelijk

maakt gekleurde kunststofblokjes en -figuurtjes. Het familiebedrijf is de grootste speelgoedfabrikant van Europa en de tweede grootste van de wereld! Voor het einde van het jaar komen er weer vele nieuwe Lego blokjes uit.

LEGO Creator

Nieuw!
Lego 10214 Creator Tower Bridge

Lego Architecture
Architecture
Het architectuur thema is een van de weinige thema's die is gebaseerd op de echte wereld en uitsluitend bestaat uit microschaal modellen.
Lego Bionicle
Bionicle
Bionicle gaat over Biomechanische wezens (half robot en half menselijk). Elk jaar komen er minimaal 4 nieuwe edities uit.
Lego Castle
Castle
Castle thema is helaas uit productie bij Lego. De laatste producten kwam in 2013 op de markt. Er zijn nog enkele leverbaar.
Lego Chima
Chima
Chima is een thema van LEGO wat zich afspeelt in het verborgen koninkrijk Chima. De lijn is samen gebracht met de tv-serie Legends of Chima.
Lego Classic
Classic
Classic is de basis voor je Lego verzameling. Losse onderdelen voor je baan of huis nog mooier te maken.

Lego Creator
Creator
Met de Lego Creator 3-in-1 sets kun je de bouwwerken op drie verschillende manieren opbouwen, dit zorgt voor steeds een nieuwe uitdaging!
Lego Dimensions
Dimensions
Altijd al een team willen vormen met helden als Batman, Legolas, Scooby-Doo? LEGO Dimensions de nieuwe manier van games spelen!
Lego DUPLO
DUPLO
Duplo is twee keer zo groot als LEGO en daardoor al geschikt voor kinderen vanaf 1,5 jaar.
Lego Nexo Knights
Nexo Knights
Nexo Knights is een fantasy-gebaseerde Kasteel thema met elementen zoals paarden, katapulten, en lava draagraketten en mobiele kastelen

LEGO is het meest verkochte speelgoed van Nederland en de rest van de wereld! Wij van speelgoedprijs.nl weten dit als geen ander. Wij vergelijken dan ook meer dan 30 webshops in Nederland voor je zodat je nooit te veel betaald voor je lego. De nieuwste sets en bouwpakketten voor jongens en meisjes zijn eenvoudig te vinden op deze site. Wist je dat we meer dan 50.000 prijzen vergelijken elke dag van je Lego? Creer je eigen wereld met de mooiste series als LEGO City, LEGO Dimensions of LEGO Friends! Voor de allerkleinsten bieden wij het mooiste DUPLO speelgoed waarmee je kind spelenderwijs kan leren over vormen en dieren.

Goed nieuws voor de LEGO Dimensions fans. Vanaf 27 september komt LEGO met 16 nieuwe packs uit! Van de A-Team tot Harry Potter. Ben jij al naar de Angry Birds film geweest? LEGO heeft nu ook 6 sets uitgebracht en zijn inmiddels leverbaar bij de grote webshops.

Wist je dat je gemiddeld 23% kan besparen op jouw toffe legosteentjes. Vergelijk daarom altijd even de prijs van je set die je wil gaan kopen. De meeste webshops bezorgen het ook nog eens gratis dan hoef je ook de deur niet uit.

LEGO and the LEGO logo's are trademarks of the LEGO Group.