Plaats een Review

Dessineo Schildersezel leren tekenen

Dessineo Schildersezel leren tekenen

Met Dessineo Schildersezel leer je in 3 stappen meer dan 30 verschillende dieren schilderen.

Met eenvoudige sjablonen leert het kind stap voor stap schilderen. Het papier en de sjablonen kunnen bevestigd worden op de schildersezel, die tevens kan draaien zodat het kind er goed bij kan. Begin met het basissjabloon om de lichaamsvorm te schilderen. Kies vervolgens één van de volgende sjablonen om er een dier van te maken. Schilder de grote vlakken met de roller en breng met het penseel de details aan. De studio bevat alle materialen om meer dan 30 verschillende dieren te schilderen. Alles kan netjes opgeborgen...

  • EAN Barcode : 8710126186299
Goedkoopst bij
logo Bol.com

€ 29.99

logo internet-toys.com
internet-toys.com
€32.99
logo Blokker.nl
Blokker.nl
€33.49
Webshop Voorraad Prijs Kopen
logo Bol.com
Bol.com
1
€29.99
logo internet-toys.com
internet-toys.com
Voor 16:00 besteld dezelfde dag verzonden
€32.99
logo Blokker.nl
Blokker.nl
€33.49
logo degrotespeelgoedwinkel.nl
degrotespeelgoedwinkel.nl
1 werkdag
€39.99
logo speelgoedwinkelcoppens.nl
speelgoedwinkelcoppens.nl
Op dinsdag t/m vrijdag voor 15:00 uur besteld, morgen in huis
€39.99
Met Dessineo Schildersezel leer je in 3 stappen meer dan 30 verschillende dieren schilderen.

Met eenvoudige sjablonen leert het kind stap voor stap schilderen. Het papier en de sjablonen kunnen bevestigd worden op de schildersezel, die tevens kan draaien zodat het kind er goed bij kan. Begin met het basissjabloon om de lichaamsvorm te schilderen. Kies vervolgens één van de volgende sjablonen om er een dier van te maken. Schilder de grote vlakken met de roller en breng met het penseel de details aan. De studio bevat alle materialen om meer dan 30 verschillende dieren te schilderen. Alles kan netjes opgeborgen worden in de schildersezel.

Dessineo color ´schilderen met sjablonen´ biedt verschillende afbeeldingen die speciaal ontworpen zijn voor kinderen vanaf 4 jaar. De handleiding is ingedeeld in 2 niveaus: (1) schilderen met primaire kleuren, (2) kleuren mengen. Het kind leert op een eenvoudige en leuke manier stapsgewijs schilderen. Dessineo stimuleert de creativiteit en fantasie van het kind.

INHOUD:
- 1 schildersezel
- 12 sjablonen
- 5 kleuren verf
- 2 verfrollers
- 1 penseel
- 1 palet
- 10 vellen papier
- instructies

Wil je nog meer leren schilderen? Dessineo color schilderen met sjablonen "dieren` (artikel 18627) en "personages` (artikel 18625) kunnen in combinatie met deze schildersezel gebruikt worden.
Merk

Jumbo

Inhoud Dessineo Schildersezel leren tekenen
Introductie jaar 2018
Leeftijd
EAN 8710126186299