Fisher Price Speelgoed vergelijken

Elke dag vergelijken wij de prijzen van Fisher Price Producten in Nederland. Wist je dat je al snel 20% kan besparen als je op prijs gaat vergelijken? Wij helpen je graag hierbij. Speelgoed is al duur genoeg en wij van SpeelgoedPrijs.nl vergelijken gratis elke dag de prijzen van meer dan 40 webshops in Nederland.

Fisher Price Leerplezier
Leerplezier
Leerplezier hebben de kinderen vanzelf met dit speelgoed
Fisher Price Little People
Little People
Kinderen leren meer over de wereld met Little People speelgoed!
Fisher Price Thomas de Trein
Thomas de Trein
De volgende halte Thomas de Trein

Speelpret. Verbazing. Groei. Herhaling. Spelen is essentieel voor de ontwikkeling. Elk speelmoment is een stapje op weg naar nieuwe dingen, nieuwe ontdekkingen en nieuwe vaardigheden. Onze Speelgids zit boordevol ideen die u helpen de ontwikkeling van uw kind te bevorderen.

Fisher-Price werd in 1930 opgericht. De naam kwam tot stand door twee van de drie achternamen van de oprichters met elkaar te combineren. Fisher had eerder ervaring opgedaan in de productie en verkoop van spellen, terwijl Schelle een eigen speelgoedwinkel had gehad.
Het eerste speelgoed werd gemaakt van stevig metaal en hout van de gele den, wat daardoor bijna niet versplinterde. Vanaf vrijwel het begin liep de verkoop goed. Vanaf het begin van de jaren 50 begon Fisher-Price met de productie van plastic speelgoed. In het decennium daarop werd een nieuwe speelgoedlijn gelanceerd. Met de Play Family, tegenwoordig bekend onder de naam Little People, zou Fisher-Price uitgroeien tot een wereldwijd bekend merk.