Playmobil vergelijken

Playmobil is een omvangrijke speelgoedlijn, bestaande uit een groot aantal plastic poppetjes met bijbehorende accessoires. Playmobil is bedoeld voor kinderen van vier tot twaalf jaar. Elk half jaar komen er nieuwe producten uit. Wij van SpeelgoedPrijs.nl helpen jouw met het vergelijken van de prijzen.

2017: Ghostbusters lijn komt er aan

Vanaf begin zomer 2017 gaan PLAYMOBIL's Ghostbusters op pad om de wereld in het klein te redden, zoals het PLAYMOBIL-universum van 30 verschillende speelwerelden vaak wordt genoemd. In de nieuwe speelgoedlijn komen de bekende Ghostbusters thuis tot leven, waardoor kinderen zelf verhalen kunnen verzinnen met hun favoriete personage in de hoofdrol. Waar zich ook vreemde gebeurtenissen afspelen, gewoon in de buurt of bij het ridderkasteel van PLAYMOBIL: het onverschrokken team staat klaar om alle bovennatuurlijke geesten die ze tegenkomen uit de weg te ruimen!

Nieuwe Playmobil producten

Playmobil 3911 Porsche 911

De 7,5 cm grote PLAYMOBIL-figuur staat centraal in dit creatieve speelgoedsysteem dat internationaal vele onderscheidingen heeft ontvangen. De rollenspelmogelijkheden die de fantasie prikkelen, gecombineerd met een scala aan historische en moderne speelwerelden, fascineren kinderen en worden zeer gewaardeerd door ouders en opvoeders. Sinds de lancering in 1974 zijn er 2,9 miljard PLAYMOBIL-figuren geproduceerd. Het bedrijf verkoopt het speelgoedsysteem, bestaande uit ongeveer 30 verschillende speelwerelden, in meer dan 100 landen en heeft meer dan 4100 werknemers in dienst.