Plaats een Review

LaCie Rugged Thunderbolt - Externe harde schijf - 2 TB

LaCie Rugged Thunderbolt - Externe harde schijf - 2 TB

De LaCie Rugged Thunderbolt 2TB is een schok- en valbestendige harde schijf die is voorzien van een rubberen hoes voor extra bescherming. Deze schijf is bovendien bestand tegen regen en druk. Zelfs wanneer je er overheen rijdt met een auto van een ton functioneert de schijf nog altijd prima. Door het kleine formaat kun je hem bovendien overal mee naartoe nemen. Daarnaast biedt de encryptie nog een extra beschermingslaag tegen onbevoegde toegang. Dit maakt de schijf ideaal voor bijvoorbeeld reizigers die kostbare gegevens willen beschermen tegen verlies, diefstal of ongelukken onderweg. Deze combinatie van eigenschappen ...

  • EAN Barcode : 7636490074301
Goedkoopst bij
logo Bol.com

€ 159.00

Webshop Voorraad Prijs Kopen
logo Bol.com
Bol.com
2
€159.00
De LaCie Rugged Thunderbolt 2TB is een schok- en valbestendige harde schijf die is voorzien van een rubberen hoes voor extra bescherming. Deze schijf is bovendien bestand tegen regen en druk. Zelfs wanneer je er overheen rijdt met een auto van een ton functioneert de schijf nog altijd prima. Door het kleine formaat kun je hem bovendien overal mee naartoe nemen. Daarnaast biedt de encryptie nog een extra beschermingslaag tegen onbevoegde toegang. Dit maakt de schijf ideaal voor bijvoorbeeld reizigers die kostbare gegevens willen beschermen tegen verlies, diefstal of ongelukken onderweg. Deze combinatie van eigenschappen maakt het daarnaast een zeer geschikte schijf voor fotografen en videomakers die hem gemakkelijk mee kunnen nemen voor gebruik op locatie en al hun grote bestanden dankzij zowel Thunderbolt als USB 3.0 connectiviteit snel kunnen kopiëren. Om gebruik te maken van de Rugged Thunderbolt hoef je de schijf enkel uit de doos te halen en aan je apparaat te koppelen. De schijf wordt vervolgens automatisch herkend door je Windows of Mac besturingssysteem. Het enige wat je hierna hoeft te doen is je bestanden slepen naar de juiste map.

Plus- en minpunten van de Lacie Rugged Thunderbolt 2TB
Pluspunten Eenvoudig mee te nemen dankzij het compacte formaat
Pluspunten Beschikt over zowel een Thunderbolt- als een USB 3.0 aansluiting
Pluspunten Werkt met zowel Windows als Mac
Pluspunten LaCie Backup Assistent maakt automatisch back-ups
Pluspunten Is schok-, water- en valbestendig dankzij het ontwerp

Minpunten Wordt geleverd met een korte USB 3.0-kabel

Tips van onze specialist
Vink Zorg er altijd voor dat je belangrijke data niet alleen op dit product opslaat, maar ook een reservekopie maakt
Vink Als je laptop of desktop over een USB 2.0-poort in plaats van USB 3.0-poort of Thunderbolt-poort beschikt kun je de harde schijf nog steeds aansluiten. De bestandsoverdracht zal dan echter wel met USB 2.0 snelheden plaatsvindenWindows of Mac


De LaCie Rugged Thunderbolt is in te stellen voor Windows en Mac computers. Je kunt in de LaCie Setup instellen hoeveel GB je voor Mac wilt kunnen gebruiken en hoeveel voor Windows. Let op met het formatteren via de LaCie Setup dat je al je bestanden ook ergens anders hebt opgeslagen om verloren bestanden tegen te gaan.

LaCie Private-Public


De Rugged Thunderbolt beschermt je gegevens niet alleen tegen externe invloeden, maar biedt ook bescherming tegen indringers. Met de geïntegreerde software voor wachtwoordbeveiliging kun je er gemakkelijk voor zorgen dat je bestanden altijd en overal beschermd en veilig zijn. Je kunt je bestanden met wachtwoordbeveiliging zelfs op elke computer gebruiken, waardoor wordt gewaarborgd dat je gegevens volledig mobiel en absoluut veilig zijn.

Inhoud van de verpakking


  • LaCie Rugged Thunderbolt 2TB met geintegreerde Thunderbolt kabel

  • USB 3.0-kabel (2.0 compatibel)

  • Snelstartgids

  • Verwijderbare hoes
Merk

LaCie

Inhoud LaCie Rugged Thunderbolt - Externe harde schijf - 2 TB
Introductie jaar 2018
Leeftijd
EAN 7636490074301